Proautotools

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt varen, pengene blev trukket men igen vare. Ingen telefon bliver taget og email ikke svaret. Svindel, snyd og humbug.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte og betalte inden julen 2021 nogle laserpointere til afhentning. Jeg skrev en mail for at aftale nærmere, men fik aldrig svar. Jeg har siden ringet mange gange, hvor telefonen ikke bliver tage... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hurtig svar før køb. Herefter tog alt en evighed. Forsendelse mange uger (måtte kontakte flere gange, fik mange forklaringer), forkert vare sendt. Vare sendt retur efter aftale men ingen penge returne... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på med at handle her. Manden har bestilt en tester d 12/2. Der er intet sket, udover at pengene blev trukket fra kontoen d 15/2. Han tager ikke ens opkald, men sender dårlige undskyldnin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Modtog en defekt vare

Modtog en defekt vare. Skrev til Proauto at jeg sender varen tilbage, da varen ikke lever op til mine forventninger. Meddelte ligeså at jeg vil have mine penge refunderet, da testeren ikke er full chip hvilket jeg havde forventet.
Nu har Proauto modtaget varen igen, men påstår at det ikke er den vare, som de har sendt samt at der mangler dele.
Alt som jeg har modtaget, er sendt retur.
Så nu er jeg 1500kr fattigere, og ingen tester.
Virkelig dårlig service, efter min mening.

2 februari 2018

Fair pris - halvdyr levering - uovertruffen support

November 2017

Jeg var i tvivl om det var her jeg skulle købe en renault can clip. Bla fordi jeg kunne læse om enkelte kunders dårlige oplevelser, og fordi jeg ikke før havde handlet ved proautotools.dk.

I den forbindelse hæftede jeg mig ved folks oplevelse af software eller hardware som ikke virkede, samt manglende kontakt med firmaet efter man købte sin vare men skulle bruge hjælp/support.

Min egen oplevelse stemmer slet ikke med ovennævnte: jeg bestilte og fik min varer efter 4 dage. Fragten var halvdyr, men det kunne jeg leve med, da varen på det tidspunkt jeg handlede samlet set var billigst.

Selve softwaredelens installation kræver kendskab til windows på lettere øvet niveau: man skal ikke være datalog, men det er IKKE plug-and-play. Og det forventede jeg nu heller ikke.

Efter installation rendte jeg ind i lidt bøvl med hardwaren. Her måtte jeg trække på telefonsupporten og det mobilnummer som står på siden. Og her oplevede jeg en markant forskel i forhold til andre kunders oplevelse af at man ikke kan opnå telefonisk kontakt.

Supporten er uomtvisteligt helt i top!

Det er mit indtryk at det er et “enmands-firma”. Uagtet har jeg - næsten udelukkende - kunne få fat i en supporter på både en fredag (eftermiddag), søndag (eftermiddag) og er par almindelige hverdage (eftermiddag og aften).

Jeg havde egentligt ikke forventet at komme igennem i weekenden. Og det er næppe en service man får ved ret mange andre virksomheder/support.

Fejlen krævede fjernsupport som jeg fik og problemet blev løst.

Idag kører programmet (fortsat) upåklageligt.

Tak for en god handel, god support og råd/vejledning til min brug af varen!

4 november 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Autodata 3.45 virker ikke.

Jeg købte Autodata 3.45 på proautotools og med hjælp fra 2 edb nørder lykkes det ikke at få det til at virke, istedet downloadede de et Autodata program ned fra nettet til min computer.

13 juli 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firmaet er åbenbart blevet ligeglad

Vil ikke anbefale dette firma mere.
Er åbenbart blevet ligeglade med hvad der hedder kundeservice.
Købte et program. Fik ingen kvittering men fik dog programmet efter ca. 14 dage med posten.
Vejledninger er på engelsk, dette er også fint nok.
Efter installationen skal man sende en ID kode. Dette er også blevet gjort
Men man får ingen respons..
Har så været nødt til at købe programmet andet steds.
Mon det er fordi, at man er bekendt med at programmet ikke kan installeres
Så vil kalde dette firma FUP OG FIDUSER

Kan se at der er flere der har haft dårlige oplevelser med pågældende firma...
Note til mig selv... Tjek trustpilot før du handler....

14 januari 2017

uprofessionel og ingen kundeservice

Hurtig ekspedition og pakke ingen faktura eller service,

jeg havde brug for lidt hjælp til produktet, så jeg prøvede først at ringe til firmaet men nummeret eksisterede ikke så skrev jeg bagefter til dem uden respons.

flot!!! 1.800 kr. ud af vinduet tak.!!!

hilsen Kristian

15 oktober 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

svar på mail

Har skrevet 2 mail´s til virksomheden. Da jeg har fået leveret et forkert produkt. Har jeg enligt oplevet før da jeg købte en ældre version som skulle kunne køre windows 7. Det kunne den bare ikke. Så jeg kan ikke genkende den gode support.

Kenneth har nu løst problemmet. Var desværre kommet i forkert mailbakke.
Bedre sent en aldrig. :-)

13 juni 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har spurgt op ad stolper og ned af vægge, alligevel mister Kenneth ikke på noget tidspunkt tålmodigheden, selv i weekenden.
Fik lov til at afhente varen hos ham og den er bare i orden.

4 juni 2016

Perfekt!

Kontaktede den meget flinke og service minded ejer Kenneth, fordi min bil skulle reprogrammeres, efter batteriet var blevet skiftet på min passat. Så skulle bruge obd stikket og programmet hurtigt, hvilket ikke var noget problem. Jeg kunne hente det samme dag! :) det var dog nogle problemer med at min computer ikke ville køre programmet. Så jeg kontaktede Kenneth igen, hvorefter han prøvede at hjælpe over Teamviewer, som desværre ikke løste problemet. Men han tilbød derefter jeg kunne komme ud til ham, så vi kunne kigge på det. Så efter en god kamp med computeren og programmet, lykkedes det! :)
Jeg syntes det er fantastisk service, at man får så meget hjælp, istedet for at man bare får pengene tilbage, hvis tingene ikke dur. Meget bedre at tingene kommer til at virke, end at man får pengene tilbage!
Så i bund og grund fantastik service og gode priser!

20 mei 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super hjælpsom, og venlig betjening

Jeg købte i foråret 2015 Elsawin. Havde problemer med instalationen.
Efter mange tlf. samtaler, og forsøg lykkes det Kenneth at få Elsawin til at virke på min PC Han brugte rigtig meget tid på mig. Han har ikke tjent noget på den handel. Men når jeg efterfølgende skal bruge noget er jeg ikke i tvivl PROAUTOTOLS vil være mit foretrukne handelssted.
Med venlig hilsen og tak fra
Mogens Kristiansen
Tølløse

7 augustus 2015

Suverænt god oplevelse

Købte d. 21/7 en Diagbox V7 hos Proautotools, til min Peugeot 308 Hdi som lider af periodisk motorfejl - havde lidt problemer med instalationen på min pc men har fået en super hjælp fra Proautotools side og nu køre det bare, har lige printet 2 sider ud med en detaljeret oversigt over hvad der er af fejl på motoren og beskrivelse af disse. Et virkelig godt produkt at have når man kæmper med periodisk fejl. Kan kun anbefale Proautotools til andre.

22 juli 2015

super service mindet

Jeg har netop købt en GPS tracker hos Proautotools og var lidt usikker på hvor avanceret det var at sætte den op, da jeg tidligere har haft en dårlig oplevelse med GPS trackere - jeg modtog super kundeservice og fik min tracker op at køre på under 10 min - jeg kan kun anbefale Proautotools!

13 juli 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service med kun lidt malurt

Helt i top service. Ejer tager personlig ansvar og rykker på problemer.
Det er suverænt!
Desværre er hjemmesiden knap så god. MEN det betyder INTET i lyset af den fremragende behandling man får.

18 april 2015

fantastisk!

Det er fandeme god service.
Gik kun 3 dage fra jeg betalte til jeg havde mit produkt! Positivt.

22 oktober 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god service

Har bestilt Diag V7.
Kom dagen efter med posten, så hurtig levering og fin support / service fra Kenneths side..
Havde lidt problemer med installationen, men Kenneth hjalp med at løse problemerne
Programmet er installeret og køre super fint nu.
Men man skal lige lære at bruge det, før man får det fulde udbytte af programmet.

Så kan kun anbefale andre, også at købe hos Proautotools.dk

9 oktober 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.