Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Julian Arnautu har gjort oplevelsen 10 gange bedre. Jeg var bekymret for at blomsterne ikke vil nå frem, men havde mulighed for skrive med chaufføren undervejs, hvilket var et kæmpe hjælp. 100% anbe... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virklig super fint info, hvor man kan følge leveringen helt frem til husstanden/personen. Ovenikøbet bliver der taget billede af blomst/buket og kort, så afsenderen kan se hvad der er blevet bestil... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service. De skulle ringe til leveringsstedet inden levering, og ikke sætte ved døren. Intet svar ved telefonisk henvendelse, forsøgte at køre til adressen, her heller intet svar, hvor de ti... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Logistieke dienstverlening

Geschreven door het bedrijf

At ProCarry Logistics, we focus on doing one thing well: reliable, transparent, and on-time deliveries. We work closely with local businesses such as flower shops, retail stores, and e-commerce partners, providing same-day and scheduled deliveries with live tracking and Proof of Delivery. What sets ProCarry apart is our hands-on approach. We plan each route carefully, communicate directly with our partners, and adapt our service to the specific needs of every client — not the other way around. Our goal is simple: fewer delivery issues, clear communication, and a better experience for both businesses and their customers. ProCarry is built on accountability, flexibility, and trust — because in logistics, consistency matters more than promises.

4,5

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holder ikke hvad de lover

Havde købt en smuk bårebuket gennem Bloomit Odense, som Procarry havde ansvaret for at levere . Den dukkede aldrig op til bisættelsen i kirken og jeg fik ikke et fint sidste farvel med min far . Procarry lover efterfølgende at dække udgifterne som det mindste, da Bloomit er iskolde. Jeg har aldrig modtage en refusion fra hverken Bloomit eller Procarry. Virkelig dårlig stil og standard iø.

7 februari 2026

Antwoord van Procarry

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med en så følsom anledning. Vi forstår fuldt ud, hvor vigtigt det sidste farvel er.

Ifølge vores leveringssystem blev bårebuketten afleveret ved den angivne kirke på det aftalte tidspunkt. Vores chauffør har dokumenteret leveringen med både GPS-registrering og fotodokumentation fra stedet.

Når det gælder refusion eller økonomisk kompensation, håndteres dette altid af den butik, hvor ordren er afgivet, da vi leverer på vegne af blomsterbutikken og ikke er den direkte kontraktpart i købet.

Vi beklager oprigtigt den frustration, situationen har medført, og vi har naturligvis været i dialog med butikken omkring sagen.

Procarry Logistics

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Julian Arnautu har gjort oplevelsen 10…

100% anbefaling herfra :)

24 februari 2026

Forsvinder med det samme

Lidt problemer med dørtelefonen som bruger en app der crasher, så jeg måtte gå ned til hoveddøren for at lukke leveringspersonen ind. Her er de så allerede forsvundet igen, "fejllevering, ingen adgang til opgang."

Det var blomster til valentinsdag som jeg så ikke fik modtaget. Helt dumt.

14 februari 2026

Hej Alice,

Vi er kede af at høre om din oplevelse – især når det drejer sig om en levering til Valentinsdag.

Vores chauffør ankom til adressen og forsøgte at få adgang via dørtelefonen. Da der ikke var mulighed for adgang, blev leveringen registreret som “ingen adgang til opgangen”, hvilket er vores standardprocedure i sådanne situationer.

Hvis der har været tekniske problemer med dørtelefonen, har chaufføren desværre ingen mulighed for at konstatere dette på stedet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på support@procarry.dk
, så vi kan gennemgå leveringsforsøget og finde en løsning sammen.

Procarry Support

Afgjort 5 stjerner

Afgjort 5 stjerner
Hurtigt og nent og kunne følge chaufføren lige til dørs og m fotodokumentation oveni💪👍

12 december 2025

5 stjerner herfra⭐️

5 stjerner herfra⭐️
Nemt at bestille, og blomsterne kunne jeg følge helt til dørs, ved at følge chaufføren, som oveni købet tog billeder af leveringen👌 Dejligt at se hvad jeg har sendt💐
Det er ikke sidste gang jeg sender blomster herfra👍

31 december 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Usaglig levering

Fik en besked om, art en buket var stillet uden for døren, da der ikke var nogen hjemme.

På det tidspunkt sad der 15 gæster indenfor og der var adskillige biler udenfor, så hvordan de kunne påstå, at der ikke var nogen hjjemme, kan jeg ikke forstå.

7 november 2025

Antwoord van Procarry

Hej, og tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at leveringen ikke levede op til dine forventninger. Vi vil dog gerne præcisere, hvad der faktisk skete ved levering.

Vores chauffør fulgte den faste leveringsprocedure:

Først blev der banket på døren, men ingen svarede.

Derefter blev etiketten på buketten tjekket, hvor det stod angivet, at den måtte stilles foran døren, hvis der ikke blev åbnet.

Buketten blev placeret pænt og sikkert, og billeder blev taget som dokumentation.

Vi kan ikke vurdere, hvem der måtte opholde sig inde i huset – vi reagerer kun på den direkte kontakt ved døren. Der kan sagtens være biler udenfor, uden at nogen åbner, og derfor kan vi ikke gå ud fra, at nogen er til stede, hvis der ikke bliver åbnet, når vi banker.

Hvis der er opstået et konkret problem med produktet, vil vi naturligvis gerne hjælpe – men selve leveringen blev udført efter aftale og instruktion.

Vi håber, dette giver en bedre forståelse af situationen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Billigere buket end bestilt

Leveringen og kommunikationen fungerede godt. MEN buketten havde ikke de roser, som jeg bestilte

5 november 2025

Antwoord van Procarry

Hej, og tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en god levering og kommunikation.
Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at Procarry udelukkende står for selve leveringen af blomsterne på vegne af blomsterbutikken eller platformen, hvor ordren blev placeret.

Vi har ingen indflydelse på valget af blomster, bukettens indhold eller ændringer i produktet – det håndteres udelukkende af den florist, du har bestilt fra.

Hvis du mener, at buketten ikke stemte overens med det bestilte, anbefaler vi, at du kontakter blomsterbutikken direkte, så de kan hjælpe dig videre.

Tak igen for din feedback – vi ønsker dig en god dag.

Virklig super fint info

Ovenikøbet bliver der taget billede af blomst/buket og kort, så afsenderen kan se hvad der er blevet bestilt.

4 november 2025

Antwoord van Procarry

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌸
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores leveringssystem.

Vi gør os umage for at sikre gennemsigtighed og tryghed hele vejen – både for afsender og modtager – og det betyder meget for os at høre, at det bliver værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi glæder os til at levere for dig igen!

Procarry Leveringsteam

Lees meer over geverifieerde reviews.