Beide bedrijfsauto's laten voorzien van een radio met 7 inch en 10 inch scherm. De service is top en erg klantvriendelijk. Voor ons is Procartech een aanrader voor iedereen.

Interesse in een nissan pixo bj 2012 (voor een vrouwelijke kennis van me). Zou eveneens nieuwe APK op kunnen (was nog 6 weken geldig). Uiteindelijk afspraak gemaakt en bij aankomst enigs... Toon meer

1. Internetwinkel

Op zoek naar navigatiesystemen en auto-accessoires? Procartech heeft een ruim assortiment aan producten op het gebied van autonavigatie en andere elektronica-onderdelen.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top service en top kwaliteit

Top service en top kwaliteit! Mijn remklauwen laten lakken en parkeersensoren laten installeren. Het verschil is echt enorm: de auto ziet er sportiever uit en parkeren is nu veel makkelijker. Alles is strak gemonteerd en professioneel afgewerkt. Goede communicatie en duidelijk vakwerk. Hier kom ik zeker terug voor andere upgrades!

13 maart 2026

Ambient Light + Camera inbouw

Ambient Light + Camera inbouw

⭐⭐⭐⭐⭐
Mijn auto laten upgraden met ambient lighting en een achteruitrijcamera. De installatie is perfect gedaan en alles werkt zoals OEM. De verlichting geeft een luxe uitstraling en de camera maakt parkeren veel makkelijker. Ze hebben duidelijk veel ervaring met auto upgrades en elektronica installatie!

Zeker een aanrader!

12 maart 2026

Zeer goed ervaren en een mooi…

Zeer goed ervaren en een mooi ontvangst. De prijzen worden duidelijk besproken. Achteraf geen verassingen. Voor de rest een groot wachtruimte met verse koffie en thee. Eindresultaat was goed voor de inbouw van mijn apple carplay. Samen in de auto gezeten voor de gebruiksaanwijzing.

13 maart 2026

Topteam!

Topteam!
Gisteren voor de 2e keer langsgegaan met een simpele peugeot 208 bij hen. Vooraf veel gemaild en gebeld met Madelon en Tim, om te zorgen dat alles in orde was. Dik tevreden en een S/O naar het hele team! Vriendelijk, deskundig en professioneel!

9 maart 2026

Check check

Het is afwachten of alles ondertussen naar behoren is maar laten we ervan uit gaan dat dat zo is. Ik liet een scherm plaatsen in mijn auto maar ik vond het erg lang duren. Ik heb 2 x gevraagd de eerste x was die nog niet klaar prima. Na 1,5 uur wachten gevraagd is die klaar. Nee de auto gaat niet meer aan, bijzonder maar kan gebeuren. Uiteindelijk werkt de auto ja hij werkt maar de stuurbediening niet nouja dat wist ik niet van te voren maar is niet anders. Ik zit hier nu weer een uur en de auto is nog steeds niet naar buiten. Ook lijkt het alsof ze slaan op de auto’s😂 als ik hier zit te wachten. Maar goed dat weet ik niet. Kortom wat ik ook in andere reviews lees kunnen ze beter niet een tijds indicatie doen want die komen ze toch niet na… ook zie ik de medewerkers veel treuzelen en tegen mijn auto aan te leunen op hun mobieltje vind ik ook een beetje gek. Grootendeels is deze review gevestigd op aannames maar er worden er wel veel bevestigd..

5 maart 2026

Slechte service en zeer onprofessioneel

Gisteren een achteruitcamera en dashcam laten plaatsen bij Procartech. De service was echter zeer slecht en totaal niet professioneel. Bij het maken van de afspraak en toen de sleutel werd afgeleverd zei de medewerker dat het 5 uurtjes zou duren. Ik had een afspraak om 09.00 en het zou dan rond 14.00 klaar moeten zijn. Ik had aangegeven om rond 15.45 te komen en de medewerker zei dat het dan klaar zou zijn. Om 15.45 was er een mevrouw bij de balie en zei dat het nog niet klaar was. Ik had al een vermoeden want ik zag mijn auto niet buiten staan. Ik vroeg hoelang het nog zou duren en dat het niet netjes is om niet op de afgesproken tijd klaar te zijn. De medewerker antwoorde alleen ‘ik weet niet hoelang het duurt’ waarbij ik zelf moest vragen of zij het wilde vragen aan de monteur. Ze had het gevraagd en zei dat het nog maximaal 1 uur zou duren. Ik vond dit niet fijn om te horen omdat ze 2 uur na afgesproken tijd nog niet klaar waren. Het was ook vervelend dat ik mijn kind moest ophalen van de kinderopvang zonder autostoel. Het leek de medewerker vrij weinig te boeien. Vervolgens om 16.45 kwamen we weer terug en de auto was nog steeds niet klaar. Ik zag het personeel buiten roken en ze spraken de hele tijd. Ik natuurlijk weer klagen omdat het lang duurde en de medewerker toonde totaal geen empathie of begrip. Het leek haar weinig te boeien. Ook geen excuses aangeboden terwijl de fout bij hun ligt. De medewerker begon ook niet professioneel te reageren. Tuurlijk kan er uitloop zijn maar 3 uur is wel overdreven en niet professioneel. Ik vroeg wat er nog moest gebeuren en de medewerker zei dat ze de dashcam moesten controleren. Ik vroeg of de kwaliteit wel goed is en dat ze niet gehaast gaan werken. De medewerker gaf aan dat ze heel vakkundig te werk gaan (wordt beweert en mag ook wel
als de auto daar 8 uurtjes is). Rond 17.00 gaf de medewerker aan dat het klaar was, maar vervolgens moest ik nog wachten. Wat ik eerder aangaf was de vrouwelijke medewerker zeer onbeschoft. Ik ging klagen dat het lang duurde en ze zei alleen ‘ik geef het bericht door’ zonder verontschuldiging. De medewerker is niet netjes naar het bedrijf toe want als bedrijf ben je samen verantwoordelijk voor de kwaliteit en het is wel makkelijk om een ander de schuld te geven. Pas om 17.15 had ik betaald en kon ik eindelijk weggaan. Toen ik bij mijn auto was hadden ze al mijn spullen van de kofferbak op de achterbank gezet. Dit is ook niet netjes. Jammer van het gebrek aan service en professionaliteit.

Kortom: qua service en communicatie zeer slecht en onprofessioneel. Qua kwaliteit moet dat met de tijd gezien worden. Tevens zag ik wel dat de dashcam verkocht wordt op aliexpres. Het is niet professioneel en acceptabel om zo met je klanten om te gaan.

21 januari 2026

Wat een geweldig team bij Procartech

Wat een geweldig team bij Procartech! Vanaf het eerste moment straalt alles professionaliteit uit: snel, deskundig en service met een hoofdletter S. Onlangs heb ik hier een Viofo-dashcam laten inbouwen. De dashcam had ik zelf aangeleverd en na de installatie werkte alles in eerste instantie prima.
De volgende dag merkte ik echter dat de dashcam niet meer functioneerde. Na contact met Procartech werd er direct meegedacht en gezocht naar de oorzaak. Al snel bleek dat de Viofo HK4 hardwire kit defect was. Hoewel dit eigenlijk niet hun verantwoordelijkheid was, werd er zonder enige discussie een andere hardwire kit gemonteerd.
Het enige wat ik hoefde te betalen, was de nieuwe hardwarekit. Dat noem ik nog eens service en meedenken met de klant.
Wil je iets laten inbouwen in je auto? Dan is het meer dan de moeite waard om naar Almere te rijden. Procartech is een topbedrijf dat service écht begrijpt.

André de Vries

22 december 2025

Blinderen en een 13 inch touchscreen inbouwen

Ik heb 2 klussen laten doen bij Procartech. Het laten blinderen van mijn ramen van mijn auto en dat hebben ze superstrak gedaan. Een eerlijke prijs, goed advies en de folie zit er superstrak op. Heldere uitleg en advies voor onderhoud. Ik ben dan ook 100% tevreden.

Verder hebben ze voor een andere auto het scherm van de navigatie vervangen. Een goed en eerlijk advies waarom het best wel prijzig is, maar dan krijg je ook een professioneel scherm.

Er was bij oplevering een connectiviteits issue en dat hebben we vol overgave en heel veel geduld perfect opgelost. Telefoon, muziek en navigatie zitten nu op een prachtig touchscreen scherm. Ook hier heeft Procartech uitstekend werk verricht.

Een fijn bedrijf wat luistert naar de klant en streeft naar een perfecte uitvoering.

23 mei 2025

Procartech bedankt! Top bedrijf.!!

Procartech bedankt!! .

wat een super bedrijf.

Ik zal eerst even een uitleg geven waarom ik procartech een top bedrijf vind.

Wij hebben een Hyundai ix35 gekocht bij een dealer...maar vonden de achteruitrijcamera geen goed beeld hebben vooral s,nachts, de dealer kon hier niets aan doen ..ook al zouden we daar een prijs voor moeten betalen..ze konden dit niet verbeteren alleen schijnwerpers monteren ..maar dat vonden wij geen optie.
We hebben ook diverse bedrijven gebeld of de camera beter kon ..vooral het nachtzicht is slecht ..maar helaas niemand kon daar iets in betekenen.
Tot we procartech ontdekte ..contact gezocht en we werden meteen vriendelijk te woord gestaan, procartech begreep ons probleem gelijk goed...en ze hadden zeker een oplossing voor ons..we hebben een nieuwe radio laten inbouwen door procartech waardoor een betere voor en achteruitrijcamera aangesloten kon worden.
Perfect beeld ook s, avonds en met nog meer mogelijkheden op de radio en zeer mooi ingebouwd
Wat een top bedrijf..ze weten precies waar ze het over hebben en denken echt met je mee wat je wil..ze zijn kundig dat merk je gelijk en ze verstaan hun vak goed..ze zoeken naar oplossingen wat je als klant wil..niet gelijk Nee zoals de dealer.

Ik wilde dit toch even delen..er is meer mogelijk dan je soms denkt...en een aanrader is dan echt procartech..vriendelijke mensen,verstaan hun vak goed, luisteren naar de klant werken netjes en nemen de tijd voor je.
We zijn ook echt blij met onze nieuwe radio met camera,s en carplay Android scherm

Procartech BEDANKT!!

12 maart 2025

Tripple A

Creatief, flexibel, kundig, vriendelijk en communiceren supergoed

29 januari 2025

Ik heb ambilight laten inbouwen en…

Ik heb ambilight laten inbouwen en stage 1 tuning. De ambilight is superstrak ingebouwd en nergens geen draden te zien. En kan echt merken dat de 60 pk extra een groot verschil is met wat het eerst was. Super bedankt Procartech!!!😄

15 januari 2025

Verstand van autotechniek….(?)

Uiteindelijk afspraak gemaakt en bij aankomst enigszins geschokt.
Voorste banden: versleten en diende vervangen te worden.
Remblokken: versleten
Remschijven: dubieus. Roest op de bovenkant (ronding) van de remschijf waardoor ik met de nagel ca 1.5 mm aan slijtage opmat.
In mij beleving diende deze te vervangen worden, maar Procartech dacht daar anders over.
Airco: Dubieus of deze ook idd werkt (geen klik waarneembaar dat de pomp aanslaat)
Volgens Procartech werkte deze goed.

Hoe gaat Procartech op deze auto een nieuwe APK zetten met versleten remblokken en banden (en wellicht schijven)?
Uiteindelijk door de onderdeel kosten bij de verkoopprijs op te tellen (installeren is wel gratis dan).
Nu vallen de onderdeelkosten van een pixo wel wat mee, maar de insteek is niet echt fijn en klantvriendelijk. Auto was alles behalve rijklaar te noemen.
Zonde van de tijd.

9 november 2024

Klant vriendelijk en verstand van zaken

Een uiterst veelzijdig bedrijf met diepgaande expertise in audio. Wat echt opvalt, is dat ze oprecht luisteren naar de klant. Het team is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik raad zeker aan om naar Tim te vragen bij Procartech. Ondanks communicatieproblemen met een ander bedrijf, wist hij mij op dezelfde dag nog te helpen. Zoals hij zelf zei: “Ik hou niet van moeilijk; als het kan, dan kan het.” Echt goud waard!

7 november 2024

Top inbouwers

Na overleg met Tim een achteruit camera laten inbouwen in mijn Ford Focus automaat van bouwjaar 2023.
Goed voorgelicht en de mogelijkheden besproken om een topkwaliteit achteruitrij camera te laten inbouwen in mijn Ford Focus. Derhalve heb ik afgelopen donderdag de auto gebracht. De inbouw zou ongeveer 4 uur duren wegens te verwachten complicaties , omdat mijn auto b.v een glazen panoramadak heeft en de kabel via een omweg naar de module moest worden geleid. Nu na 4 uur noeste arbeid werkt de camera schitterend met een perfect beeld op mijn navigatiescherm , heldere kleuren en meedraaiende bochtlijnen als het stuur gedraaid wordt. Ben er heel erg blij mee dat ik dit in Almere heb laten doen.
Het was niet goedkoop maar ik wilde zelf topkwaliteit en “ goedkoop “ is meestal duurkoop.
Jongens jullie zijn toppers en jullie doen wat je zegt te doen.

11 juli 2024

Waardeloos radio systeem

Radio gekocht via bol.com, wat een waardeloze chinese troep. Valt willekeurig uit, ondanks dat hij in de auto zou passen past de aansluiting niet voor de radio (Werkt tot op heden nog niet), navigatie systeem werkt niet. Geen oplossing.

21 mei 2023
Logo Procartech

Antwoord van Procartech

Beste Arie,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent.U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie en voor een inbouw afspraak.Wanneer heeft u de radio bij ons gekocht? Onze systemen hebben allemaal 2 jaar garantie.wij zien helaas ook geen Arie Hoogeveen voor komen bij ons in het systeem.Verward u ons niet met een ander bedrijf? want wij zijn al een tijdje niet meer actief op bol.com.Toch staan wij er voor open om u van dienst te zijn, graag horen wij of wij u kunnen helpen.

Team Procartech
Www.procartech.nl
Info@procartech.nl
036-5245561

Servicepluim voor Procartech

Geweldige nazorg ervaren m.b.t een applicatiestoring. Betrof mijn Audio Carplay in m'n Volvo XC60. Alles werd met een optimistische reactie nageken en opnieuw ingesteld, incl. aanvullende instructies aan mij als berijder. Kosten geen!!!Top service. Dank, dank mannen van Procartech uit Almere.

2 januari 2024