Wij zijn zeer tevreden van onze ramen en deuren. Een duidelijke offerte, vlotte afspraken en een knappe plaatsing en afwerking. De ramen en deuren (pvc en alu) waren volledig in orde. Enkele maanden l... Toon meer
Dikke dikke prutsers. Ze laten u gewoon zitten met de rommel die ze u leveren. Met ons hebben ze nog niet gedaan. Ik trek hen door het slijk tot het bod. Alleen maar op kosten kunnen ze u jagen o... Toon meer
Aluminium ramen die oxideren onder de verf. En niet één maar meerdere van onze ramen. Zelfs ondanks dat het geanodiseerd aluminium is, wat toen nog als optie moest besteld worden. Vertegenwoordig... Toon meer
Voor ons project kozen we voor aluminium ramen en deuren van Profel. We zijn zeer tevreden over het hele proces. Afspraken zijn netjes nagekomen, de communicatie verliep vlot en transparant. Toen er e... Toon meer
Bij Profel zijn we experts in op maat gemaakte ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Via ons netwerk van verdelers plaatsen we jaarlijks 150.000 volledig afgewerkte ramen en deuren in België en Nederland, goed voor 700 stuks per dag. Chez Profel, nous sommes des experts en châssis et portes sur mesure en PVC, en aluminium et en bois. Par l’intermédiaire de notre réseau de distributeurs, nous installons chaque année 150 000 châssis et portes entièrement finis en Belgique et aux Pays-Bas, ce qui représente 700 unités par jour.
België
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super SERVICE en KWALITEIT !! zeker een aanrader

Antwoord van Profel
Bij 1e renovatie 2015 en verbouwing einde 2024 van onze woning hebben wij gekozen voor een houten voordeur en PVC ramen.
De opmeting is correct gebeurd, de plaasters waren bekwaam, vriendelijk en hebben onze woning netjes achtergelaten.
Onze houten voordeur springt in het oog en is dan ook echt vakmanschap!
Na plaatsing zijn wij ook opgebeld door nadienst met de vraag of alles naar wens verlopen was.
Wij zijn dan ook tevreden klant bij Profel!

Antwoord van Profel
We lieten onze ramen 5 jaar geleden installeren door een plaatselijke installateur. Na 2 weken ging een klink kapot en sloot het raam niet meer, raam laat al het geluid/wind door. Na één jaar is de voordeur niet meer winddicht. Installateur schuift het op lange baan en belooft al 4 jaar om de problemen op te lossen zonder resultaat Profel niet te bereiken.
Garantie niets waard.
Ongeveer 20 jaar geleden kochten we voor onze renovatie onze eerste houten ramen bij Profel. Nadien hebben we ook de deuren vervangen door houten Profel deuren. Voor een bijbouw hebben we nu opnieuw beroep gedaan op Profel. We zijn supertevreden van het resultaat :-)

Antwoord van Profel
Zeer tevreden over de geplaatste ramen en deuren.

Antwoord van Profel
In maart 2024 een deur besteld. Deze hebben ze in september willen plaatsen, maar blijkt te breed te zijn. Nu moeten we tot januari 2025 wachten op de nieuwe deur. Dan maar hopen dat ze past en we niet opnieuw maanden moeten wachten.
Trekt op niets en nemen niet hun verantwoordelijkheid bij een probleem.
Doe aub geen zaken met hun aub.
Wij hebben kunststof kozijnen van Profel laten plaatsen om van het schilderen af te zijn. Helaas is dit een illusie gebleken. Na een aantal jaren gaat de transparante coating vervellen (net als je huid na zonnebrand) door UV-straling. Eerst valt het niet zo op omdat de onderliggende gekleurde coating in tact blijft, maar op een gegeven moment komt er vuil onder de transparante coating dat alleen mechanisch is te verwijderen en wordt bovendien de coating harder en harder. Het is inmiddels zo erg geworden dat afschuren en overschilderen de enige oplossing is. Weliswaar biedt Profel aan om een nieuwe coating aan te brengen, maar dan moet je wel een hele dikke portemonnee hebben met de kans dat je over een paar jaar weer aan de beurt bent. Met de kennis van nu waren we voor hardhouten kozijnen met schilderwerk gegaan.
Zeer slechte service. Ik probeer al enkele maanden een herstelling te regelen na stormschade. Ik krijg maar geen offerte. Zelfs niet als ik naar een nieuwe deur vraag wat ze zelf voorstellen. Geen interesse. Is dit een strategie: 1x verkopen en dan nooit meer? Verdelers worden volgens mij niet geëvalueerd door de hoofdzetel, ze doen waar ze zin in hebben. Het zou goed zijn mocht dit ingevoerd worden zodat de service kan opgekrikt worden.
Zowel goede als slechte ervaringen met profel. Eerdere order voor ramen en kozijnen ging zonder problemen maar order van 2023 is een drama. Voordeur en achterdeur besteld. Glaslatten zijn scheef gezaagd als of de monteur dronken was. Beide deuren sluiten niet goed en laten tocht door. Direct na installatie gemeld bij de service afdeling maar na 8 maanden en bezoek van 3 specialisten van profel nog steeds niet opgelost. Waardeloze service afdeling voor mij nooit meer een profel product
Er wordt door Profel Nederland geen service gegeven als de kozijnen ouder zijn dan 10 jaar. Daarvoor was het ook al moeizaam maar nu wordt er gewoon geweigerd. Een review plaatsen over Profel kan ook niet in Nederland maar snap dat nu.
Ons aluminium schuifkozijn sloot na anderhalf jaar niet meer lekker. Na een klacht kwamen ze met een complete ploeg vanuit België naar ons om het kozijn helemaal opnieuw te zetten. Het was een ster meer geweest als we minder lang hadden hoeven te wachten.