Proff1 Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestillingen ble litt forsinket pga sykdom, men ble sendt veldig fort etter at jeg etterlyser varen. Problemet mitt ble tatt tak i med en gang og løst umiddelbart. Raske tilbake meldinger og oppfølgin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask bekreftelse av bestilling og pakking for opphenting av speditør. Gikk bra med PostNord denne gangen, ellers er jeg mer fornøyd med posten/Bring som speditør. Har hatt mye problemer med PostNord... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte verktøy som var på tilbud til en litt mer folkelig pris. Bestillingen ble fort registrert og behandlet med første virkedag og sendt av gåre ved første anledning. Bestillingen kom frem innen 3 d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grei og rask levering. Står 2x6ah batterier på kofferten, mens dere leverer med 1x3ah… men det er vel derfor dere i tillegg kan selge også 2x6ah, men da til betydelig høyere pris😜 ( heldigvis har jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel
  2. Bouwgereedschap leverancier
  3. Bevestigingsmiddelen leverancier
  4. Beschermkledingleverancier
  5. Gereedschapreparatie
  6. Werkkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Norsk butikk– kvalitet i 25 år | Service- og garantiverksted | Personlig service & kunnskap

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

141 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom raskt etter bestilling og passet…

Kom raskt etter bestilling og passet perfekt.

19 juni 2026

Hei Stein:-)
Så fint å høre at du var fornøyd med leveringstiden og at produktet sto til forventningene! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på:-)
Håper vi ses ved neste mulighet, hilsen alle oss i Proff1

Proff1

👍👍👍super bra

26 juni 2026

Hei Luciano:-)
Gledelig melding fra deg, så gøy å høre at du var så fornøyd!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Raskt og effektivt fra ordre til…

Raskt og effektivt fra ordre til levering. Var også best i pris på produktet 👍

18 juni 2026

Hei Nina:-)
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at du var fornøyd med handelen og prisen hos oss:-)
Håper vi ses ved neste anledning, hilsen alle oss i Proff1

Hei Even:-)
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med både pris og leveringen fra oss i Proff1! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde det jeg trengte til en…

Hadde det jeg trengte til en overkommelig pris.

22 juni 2026

Hei Bjørn Arvid:-)
Takk for tilbakemeldingen din! Godt å høre at vi hadde på lager som dekket behovet ditt og at du var fornøyd med prisen:-)
Håper vi ses ved en annen anledning, hilsen alle oss i Proff1

Ryddig og fin nettbutikk

Ryddig og fin nettbutikk. Rask levering!

15 juni 2026

Hei Bernt:-)
Så fint å høre at du var fornøyd med nettbutikken vår! Det setter vi veldig stor pris på:-)
Håper vi ses ved neste anledning, hilsen oss i Proff1

Enkelt og effektivt

Enkelt å bestille på nettet - oversiktlig hjemmeside. Rask og effektiv behandling. Kort leveringstid.

11 juni 2026

Hei Øyvind:-)
Godt å høre at du var fornøyd med nettsiden vår, det setter vi veldig stor pris på å høre! Og når du i tillegg er fornøyd med levering og ekspedering er dette helt topp:-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rask levering

Rask levering

20 mei 2026

Hei:-)
Rask levering - det lever i godt med! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! Håper vi ses ved neste mulighet, hilsen alle oss i Proff1

Kort leveringstid

Kort leveringstid, meget bra(solid) emballasje

16 juni 2026

Hei Lennart:-)
Veldig hyggelig at du var fornøyd med leveringstid og emballeringen fra oss!
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, håper du ser vår vei neste gang anledningen byr seg:-)

Hei:-)
Svært rask levering, den lever vi godt med:-)
Tusen takk for at du ville gi oss en tilbakemelding, det setter vi alle stor pris på!

Hei Thomas:-)
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på alle sammen!
Godt å høre at du var fornøyd med handelen, da håper vi du prøver oss ved neste anledning også:-)

Hei Isak:-)
Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding! Så fint å høre at du var fornøyd med ekspedering og levering av varer fra oss:-)
Håper vi ses når neste anledning byr seg, hilsen alle oss i Proff1 teamet

Fornøyd

Fornøyd , har ingenting å klage

2 juni 2026

Hei:-)
Godt å høre at du var fornøyd med handelen hos oss i Proff1!
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:-)
Håper vi ses ved neste mulighet, hilsen alle oss i Proff1

Fornøyd

God pris, kjapp levering

9 juni 2026

Hei Morgan:-)
Takk for veldig hyggelig tilbakemelding, god pris og rask levering lever vi veldig godt med!
Da håper vi at muligheten finnes for at du finner veien til oss ved neste anledning:-) Hilsen alle oss i Proff1

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rask og grei levering

Rask og grei levering. God pris.

21 mei 2026

Hei Olav!
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på:-) Flott å høre at du var fornøyd med levering og pris på handelen fra oss!
Da håper vi på at vi ses igjen ved neste mulighet, hilsen alle oss i Proff1 teamet

Hei Simen!
Rask levering og god pris, den tilbakemeldingen kan vi leve godt med:-) Det betyr mye for oss at du tok deg tid å gi oss feedback!
Håper vi ses ved neste anledning, hilsen oss i Proff1

Som navnet tilsier

Som navnet tilsier, proff leverandør.

22 mei 2026

Hei Ole Herman!
Fantastisk, kunne ikke bedt om bedre tilbakemelding:-)
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss feedback!
Håper vi ses ved neste anledning, hilsen alle oss i Proff1

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.