Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jätte oseriösa bolag. De knappt skickat några förfrågningar. En månad skickar bara 1 st (från 10 som va avtalad om), andra månad ingen men man måste betala fakturan ända ! Har sagt upp dem 2 mån seda... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag vill bara säga att den säljaren som jag snackar med är jätte grym och när jag behöver ha hjälp med något kring faktura. Eller liknande så svarar han direkt😃👍 En bra säljare ska vara så på de sä... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi är inte nöjda med denna tjänsten, jobbar främst med el jobb och en del bygg jobb inom Örebro. Det kommer knappt ut några förfrågningar att svara på, alltså så betalar vi för en massa kuponger som v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag "HasseSnickare.se" använder mig av "Proffs.se" för det är där jag hittar den vanliga människan och dess behov av små och lite större uppdrag. Och det ger omedelbar kundkontakt och snabba svar vil... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Internetmarketing
  2. Timmerman
  3. Schoonmakers
  4. Vloerafwerkingsbedrijf
  5. Schoonmaakbedrijf
  6. Schilder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Letar du efter ett proffs? Gör det inte själv, få jobbet gjort av ett proffs. Proffs.se hjälper dig att hitta tillgängliga proffs när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Att använda proffs.se är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig. Är du ett proffs? Dra nytta av vår marknadsföring på sociala medier, Google och några av Sveriges mest välbesökta sajter. Varje månad får vi in tusentals offertförfrågningar inom en mängd olika branscher när kunder vill komma i kontakt med proffs! Ser du dig som ett proffs i din bransch så kommer vi gärna i kontakt med dig

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Bedrövligt!

Hej
Jag har fått mail från er om att jag kommer få en faktura trotts att jag aldrig köpt något från er. När jag försöker få tag på er är er mailadress ni anger inaktiv och ert telefonnummer ni angiver svarar ingen på.
Vänligen ge mig korrekta uppgifter som jag kan nå er på.

29 april 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt service för oss som kunder

Fantastiskt service för oss som kunder! Alltid tillmötesgående och hjälpsamma vid behov !

28 april 2020

Hej Sebastian!

Så kul att höra, stort tack för din fina feedback! Och tack för ett så gott samarbete, vi hoppas kunna erbjuda er ännu fler nya kunder framöver :)

/Team Proffs.se

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Många säljare som ringer angående dessa…

Många säljare som ringer angående dessa tjänster, vi har fått testa på några men vill säga att proffs var faktiskt den ända tjänsten som funkade bra, vi fick utdelning ganska omgående som företag.

28 april 2020

Antwoord van Proffs.se

Så kul att höra, stort tack för din fina feedback! Vad kul att vår tjänst fungerar så bra för er :)

/Team Proffs.se

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG

Jag vill varna för detta företag. De skickar ut mail till mitt företag om att olika kunder har lagt ut förfrågningar att de vill ha hjälp med olika tjänster. När man klickar på deras länkar blir man debiterad för tjänster som man i förväg inte har acceptarat att man skall betala och hur dessa skall betalas.

Proffs.se har även registrerat mitt företag i sin databas och skapat ett användarkonto utan min vetskap. Man blir totalt grundlurad.

15 april 2020

Hej "Per"!

Det du skriver stämmer inte. Vi debiterar givetvis aldrig bolag utan att de bekräftat köpen.

Du får gärna återkomma med vilket bolag du eventuellt representerar till kontakt@proffs.se så hjälper vi dig vidare om något missförstånd uppstått.

/Proffs.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inte ärliga eller att lita på

Inte ärliga eller att lita på. Rekommenderas ej!

4 februari 2020

Antwoord van Proffs.se

Hej Mikael, såklart mycket beklagligt att du känner så.

För att klargöra så var du kund hos oss under 3 månader i somras. Efter din bindningstid så gjorde du ett köp hos oss där du var tvungen att acceptera kostnaden och villkoren för köpet.

Därför ställer vi frågan till dig vad i vår process som du känner dig lurad av eller är otydligt?

Vi har varit i kontakt med dig via telefon förra veckan och då fanns inte de här problemen.

Med vänlig hälsning
Proffs.se

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffs.se really help me to get new…

Proffs.se really help me to get new customers and to grow my business. Great customer service and a very professional staff!

17 januari 2020

Antwoord van Proffs.se

We're happy to hear that!

Mycket nöjd!

Fantastiskt smidigt sätt att hitta någon som kunde måla om i min lägenhet! Kändes smidigt och proffesionellt hela vägen.

19 november 2019

Antwoord van Proffs.se

Så kul att höra Sophia, tack för fin feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffs.se har hjälpt mig att spara en…

Proffs.se har hjälpt mig att spara tid på letandet efter det perfekta städföretaget. Nu får jag hjälp från ett väldigt seriöst, tryggt och bra företag med min städning.

Antwoord van Proffs.se

Så kul att höra Lina, tack för feedbacken! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt och enkelt att använda

Snabbt och enkelt att använda. Mycket användbart. Hittar enkelt det man söker.

Antwoord van Proffs.se

Stort tack Jessica, kul att du gillar proffs.se!

Snabbt svar

Mycket snabbt svar, bra företag kopplade till tjänsten

Antwoord van Proffs.se

Kul att höra Marcus, tack för feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hitta rätt hantverkare enkelt!

En fantastisk och enkel tjänst som hjälp mig hitta rätt hantverkare!

Antwoord van Proffs.se

Kul att höra Matilda, tack för feedback!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.