Profijtverhuisservice Reviews

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Waardeloos/Geen vakmensen

Waardeloos bedryf moest 1 uur wachten de vrachtwagen startte niet en dan komen ze met een kleine vracht wagen dus 2 keer ryden slim dus ook meer betalen .Heb zelf nog een paar uur mee geholpen en was een hoop geld kwyt ook een hoop spullen stuk wordt zo maar neer gedonderd in my nieuwe huis en ben ook spullen kwyt heb meerdere keren gebeld beloven je teug te bellen maar geven geen gehoor onbeschoft ze weten van niks .Zyn ook geen vak mensen die verhuizers spreken ook de Nederlandse taal niet verstaan je ook niet raad niemand dit bedryf aan ga eens goed rond kyken op internet voor je met dit bedryf in zee gaat.

1 januari 2023

Simpelweg zwendel

Simpelweg zwendel, bedrijf komt afspraken niet na, geeft een grote mond aan de telefoon en vinden het normaal om 7 uur te laat te komen. Doe jezelf een plezier en vermijd deze oplichterij.

DOE HET NIET!!!!!!!!!!!!

We hebben via Social Deal deze voucher besteld en wat een drama hebben we erbij gekregen…
Naar aanleiding van de gekochte voucher van Profijt Verhuisservice, is nu het volgende:
Toen ik de voucher kocht was deze €80. Er stond in de voucher dat ik contact op moest nemen met het bedrijf zelf. Dit heb ik gedaan. Aan de telefoon gaven ze aan dat er nog weekendkosten van €75 bijkwamen en nog €35 voorrij kosten. We hebben de afspraak maar naar maandag verplaatst, zodat deze €75 kwam te vervallen. Echter stonden de standaard kosten die ze rekenen van €35 ook nergens vermeld en aan de telefoon is dit ook niet gezegd. Pas bij de offerte kwam dit aan bod. Ik heb toen contact met Social Deal opgenomen en daar kwam het volgende uit:
Er is in een mailwisseling met mij en jullie (Social deal) vastgelegd dat ik dhr. Alex kon opbellen om de kleine korting te bespreken. Echter uit dit telefoongesprek bleek dat hij geen korting aan kon bieden. Wat ik ook erg raar vond, gezien dit is aangegeven.
Nu op de dag van de verhuizing (zie afspraak verhuizing van 14:45-16:45) stonden wij om 14:45 in ons lege huis te wachten. Na een half uur heb ik Profijt Verhuisservice opgebeld met de vraag waar ze bleven. Meneer zou ‘de jongens’ bellen om te vragen hoe laat ze er zouden zijn. Na 10 minuten belde ik weer terug om te vragen voor een terugkoppeling. Meneer gaf aan dat de verhuizers nog bezig zijn en pas rond 16:45 bij onze woning konden zijn. Echter staat in de afspraakbevestiging dat de afspraak tussen 14:45 en 16:45 is. Hieruit maak ik op dat de 2 uur durende voucher vanaf 14:45 tot 16:45 zal duren. Het kan dan niet zou zijn dat dit tussen 16:45 en 18:45 zou zijn… Of ziet iemand dit anders?
Meneer gaf ook aan dat het verhuisteam 1 uur van tevoren bellen, voordat ze bij het adres zijn. Het is nu 25 minuten van tevoren en ik heb nog steeds niks vernomen. (Dit was om 16:20). Mijn vriend gaat morgen voor 4 maanden op uitzending en we hebben een volle en drukke dag en deze afspraak heeft heel onze dag verziekt. Nu om 19:30 hebben we nog steeds geen verhuizers gezien. En hangt de meneer aan de telefoon ons elke keer op. Echt achterlijk!!!!! Ga niet in zee met dit bedrijf en doe jezelf een lol. Geen service te bekennen en profijt heb je al helemaal niet.

Waardeloos.

Wat een waardeloos bedrijf. We hadden een afspraak om 1445 inmiddels is het 1900 en er is nog geen verhuizer te bekennen, als je belt en erom vraagt zegt de man aan de lijn telkens dat ze er over een uur zullen zijn maar dat blijkt bedrog te zijn. Daarbij is de man aan de telefoon dusdanig asociaal dat je broek er vanaf zakt. Na uren bellen komt hij met antwoorden zoals 'dan doen we het toch lekker niet'. Kortom de hele dag bezig met bellen met een asociale zonder er maar iets voor terug te krijgen. Echt nog nooit zoiets kansloos mee gemaakt, ben goed voor jezelf en ga dit bedrijf uit de weg.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, komt de gemaakte afspraken totaal niet na en zijn vervolgens onbereikbaar telefonisch, bij ons kwamen ze gewoon niet meer opdagen. KIES HIER NIET VOOR.

1 augustus 2022

Wij hadden via Social deal een hele…

Wij hadden via Social deal een hele goede deal gezien. Wij hebben direct contact opgenomen met het bedrijf met de vraag wat de deal inhoud. Per mail kregen wij een offerte. Dit is duidelijk en goed geformuleerd zodat je precies weet wat je wel en niet kan verwachten of waarvoor er eventueel extra kosten bij komen.

Afgesproken om 8uur, ze verhuizers waren en 07.50 hartstikke mooi optijd. Ze spraken geen Nederlands maar Engels is ook goed genoeg. Met 20/30 min hadden ze de vrachtwagen vol (16m3). Na het inladen vertelde de jongeman precies tot hoelaat we hadden. Hij reed achter ons aan naar het nieuwe adres. Wij hebben hen eerst laten zien waar de spullen moeten staan. Omdat dit 1 trap omhoog was, kwamen er kosten bij. Dit wisten wij vooraf, de jongeman vertelde dit nog keurig vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Rond 10uur waren de 2 mannen klaar. Wij hebben contant afgerekend en ze zijn weer vertrokken. Kortom zeer prettige evaring, ze werken netjes, zijn voorzichtig met spullen en communiceren goed.

10 juni 2022

Ze verhogen ter plekke zonder enige…

Ze verhogen ter plekke zonder enige berichtgeving vooraf de prijzen met 50 euro terwijl je met familie en vrienden klaar staat om te assisteren voor de verhuizing. De tijd begint te tikken zodra ze er zijn dus onder druk betaal je maar omdat het te laat is zelf nog wat te regelen.

Verhuizers zelf spraken geen Nederlands maar waren wel aardig en goed in hun werk, leek alsof ze uitgebuit werden door hun 'baas'. Telefonisch niet meer bereikbaar nadat ze hun geld hadden.

Heel nare ervaring, had liever elders het dubbele betaald voor een degelijke service.

12 maart 2022

Als je wilt verhuizen met stress, kies je Profijt

Afgelopen week verhuisd met Profijt Verhuisservice via een actie van Groupon. Op voorhand was de communicatie goed, maar op de dag van verhuizing een groot drama. Om 13:00 zouden de verhuizers voor de deur staan. Om 13:15 was dit niet het geval, dus gevraagd waar ze bleven. Ze stonden al om de hoek was het verhaal, maar er was een probleem met de verhuislift. Uiteindelijk om 14:00 gebeld of we al wilden beginnen zonder verhuislift of om 15:00 met de verhuislift. Wij wilden dan alvast beginnen, maar wij zouden 10 minuten later worden teruggebeld hoe dat in z’n werk zou gaan. Vanaf toen begon de echte ellende. Niemand belde terug en om 15:00 was er nog steeds niemand, we belden het bedrijf om te vragen waar de verhuizers bleven. De jongen van planning zat zogenaamd in een bespreking, een uur later nog steeds en weer later was hij naar de huisarts. Op een gegeven moment werd de telefoon niet meer opgenomen, zodra wij belden met een ander telefoonnummer werd er wel opgenomen. We werden zelfs verzocht om te stoppen met bellen, want dat had toch geen zin en "u wordt echt nu gebeld" hebben we wel 10x gehoord. Het was zelfs zo erg dat we gingen denken aan oplichting en dat er helemaal geen Profijt Verhuisservice bestond. Uiteindelijk stonden de verhuizers om 17:30 voor de deur (4,5 uur later dan gepland!!). De enige reden om 2 ipv 1 ster te geven is de inzet van de verhuizers. Deze jongens hebben ontzettend snel, efficiënt en hard gewerkt, maar worden ook helemaal uitgeknepen door hun bedrijf. Deze jongens waren vanaf 07:30 aan het werk en waren de vorige avond om 01:00 snachts klaar geweest met verhuizen. Ze waren ook helemaal kapot. Door het late starten waren ook wij uiteindelijk pas rond 23:00 klaar en alleen omdat wij accepteerden dat niet alles mee ging. Kortom, dit bedrijf is zeer af te raden.

5 augustus 2021

Profijt houd zich niet aan afspraak en vergoed de ontstane schade niet

Ik had met Profijt een verhuizing met 3 verhuizers, 50 verhuisdozen en inpakservice afgesproken, maar er kwamen 2 verhuizers zonder verhuisdozen opdagen, die niet wilden inpakken.
Er was mij verteld dat er na de verhuizing zou worden afgerekend, maar tijdens het inladen wilde de verhuizers niet verder gaan voordat er was afgerekend. De rekening bleek hoger dan de offerte, waardoor de verhuizing een half uur heeft stilgelegen voordat met het kantoor was afgestemd dat de offerte klopte.
De verhuizer wilde extra geld voor het loskoppelen van de wasmachine en het demonteren van het bed, wat volgens de offerte geen extra werkzaamheden waren. In totaal 4x moeten bellen met het kantoor van Profijt om alles op te lossen.
Aan het begin van de verhuizing had ik doorgegeven dat er 2 bergingen waren. De verhuizer wilde maar 1 berging zien. Na het zien van de 2e berging ging hij de verhuiswagen meerdere keren opnieuw indelen, wat voor oponthoud zorgde.
Aan het begin van de verhuizing had ik ook doorgegeven dat ik meerdere spullen wilde afvoeren bij de milieustraat. Toen ik dit tijdens de verhuizing weer aankaartte, kreeg ik te horen dat daar geen tijd meer voor was en dat dit maar als grof vuil opgehaald moest worden. Bij mijn gemeente moet je daarvoor zo'n 2 weken van tevoren een afspraak maken (wegens Corona) en mijn appartement moest 2 dagen later leeg opgeleverd worden, waardoor mijn spullen dagenlang aan de straatkant voor overlast hebben gezorgd.
Een kast wilde de verhuizer op de overloop van de 1e etage laten staan, omdat deze te groot zou zijn om naar mijn appartement op de 2e etage te kunnen krijgen. Na veel vijven en zessen stelde ik voor dat ik mee zou helpen met tillen, toen lukte het "opeens" wel.
Tijdens de verhuizing zochten de verhuizers veel interactie met voorbijgangers, vooral vrouwelijke, dat ging zelfs zover dat 1 van de verhuizers tientallen meters verderop een nummer ging scoren bij een meisje. Ze gingen zonder wat te zeggen 50 meter verderop wat drinken bij een restaurant. Er ging ook tijd verloren aan bovengenoemde discussies, rookpauzes, privetelefoontjes en ze deden een kwartier over het rijden van 1,6 km van het ene appartement naar het andere, terwijl er geen file stond. Hierdoor was er aan het eind van de verhuizing geen tijd meer om het bed, de boekenkast en de eetkamertafel weer in elkaar te zetten.
Als klap op de vuurpijl hebben de verhuizers schade veroorzaakt aan de voordeur van mijn oude appartement, aan 2 kasten, het bed en het nachtkastje. Ik heb hun de afgelopen weken daar meerdere keren over gebeld en gemaild, meermaals te horen gekregen dat ik binnen een paar dagen terugkoppeling zou krijgen, maar dit gebeurt vervolgens niet.
Profijt belooft een prettige, zorgeloze verhuizing, maar hebben mij een onprettige en stressvolle verhuizing en beschadigde meubels bezorgd. Mijn advies is om te kiezen voor een betrouwbare verhuizer die wel meerdere goede reviews heeft.

26 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?