Al een aantal jaren laat ik bij Profile Almere Buiten mijn bandenwissel doen en sinds enige tijd ook kleine reparaties. Ze staan altijd voor je klaar en leveren kwalitatief uitstekend werk. Omdatj mij... Toon meer

Behulpzaam. Mee denken en kijken in mogelijkheden. Vriendelijk personeel. Je bent een klant en geen nummer. Ik ben heel tevreden.
Zeer prettig telefonisch contact in het weekend, de banden waren niet op voorraad, maar ik kon al op woensdag terecht om de auto van nieuwe achterbanden te voorzien. Het ontvangst was netjes, werd vri... Toon meer
- Autobedrijf/Garage
- Autokeuringsstation
- Autoreparatie en -onderhoud
- Autoservice
- Bandenwinkel
- Vrachtwagenreparatie
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Oliemolenstraat 15-19, 1333 DA, Almere, Flevoland, Nederland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Vraagt klanten om een review
Communiceren niks en je bent je auto 3 dagen kwijt voor 2 nieuwe bandjes
Communiceren bijdehand en arrogant. Doen 3 dagen over 2 banden plaatsen. Houden je niet op de hoogte als iets toch langer duurt. Doen ongevraagd dingen die je niet wilt.

Behulpzaamheid
Na een grote onderhoudsbeurt + APK bleken m’n remklauwen tijdens m’n eerste grote rit vast te lopen. Profile Almere Buiten (Remko) bood aan om diezelfde dag nog naar Duitsland te rijden om mijn auto op te komen halen. Met wat telefonische, praktische tips van Profile zelf de auto weer aan het rijden gekregen. De telefonische hulp en de bereidheid om te helpen is waarom ik hier altijd m’n onderhoud laat doen.
Het was even spannend of de auto op…
Het was even spannend of de auto op tijd klaar was.In verband met onze vakantie.
Maar we konden zonder problemen,de dag er na,weg.nog bedankt
Aardig en snel
Makkelijk online een afspraak maken. De auto werd meteen de garage ingereden en na 20 minuten was de bandenwisel gedaan. Aardig personeel, lekker kopje koffie.
Super fijne service van Remco in Almere…
Super fijne service van Remco in Almere buiten. Echt blij mee!
Profile doet dat stapje extra voor hun klanten...
Fijn geholpen met banden en een APK. Door omstandigheden zat ik zelf plots krap in mijn tijd. Door de extra inspanning van de mensen van Profile kwam alles voor mij toch nog op zijn pootjes terecht. Bedankt Team Profile / Flevobanden Almere !
Prima service
Ondanks dat het heel druk was, konden we onze auto achterlaten en werd ons beloofd dat we geholpen zouden worden vóór het lange weekend. En inderdaad!
Banden vernieuwen bij Profile Almere Buiten
Banden vernieuwen bij Profile Almere Buiten
Ik heb mijn auto bij Profile in Almere-Buiten gebracht voor nieuwe banden. Nou zag ik dat ze mijn auto op de schaarbrug hadden gezet zonder rubberblokken onder de steunpunten van de auto. Dus gewoon met de rijplaten van de brug de auto aan de onderkant omhoog zetten. Ik heb hier wat van gezegd want dit hoort niet omdat je dan de auto aan de onderkant kunt beschadigen. Maar als antwoord kreeg ik dat ze dat altijd doen en "dat zij daar geen problemen mee hebben". Maar dit is toch niet normaal? Maar dat deert hun kennelijk niet. "Ze doen het altijd zo en wensen het niet anders te doen", ook al hoort het wel anders.
Ik heb dit voorgelegd bij de ANWB Als antwoord kreeg ik:
"ANWB Expert
Bij het gebruik van een schaarhefbrug is het gebruikelijk en wenselijk wanneer er rubberen blokken worden gebruikt. Dat deze in uw geval niet zijn gebruikt wil niet per definitie zeggen dat de onderkant daardoor zal zijn beschadigd. Maar het gebruik van rubberen blokken is belangrijk om zo veilig mogelijk de auto te heffen en de kans op beschadigingen te voorkomen. Wat mij betreft hoort het gebruik van rubberen blokken bij een dergelijke professionele ingreep."
Ik heb dit antwoord medegedeeld aan Profile Almere-Buiten, maar mij werd verteld dat ze altijd zo werken zonder rubberen blokken. En dat ze mij daar liever niet meer zien. Kennelijk omdat ik hun betrapt heb op het niet juist omgaan met andermans eigendommen. Het is dus duidelijk geen professioneel bedrijf.
Ook andere bedrijven van Profile heb ik benaderd en die zeggen allemaal dat ze juist wel werken met rubberen blokken om schade aan de onderkant te voorkomen.
Dus wil je geen schade aan je auto? Dan weet je waar je niet moet zijn.

Snelle en goede service
Ik ben tevreden over de uitgevoerde…
Ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Ben goed op de hoogte gehouden.
Slecht ervaring 2 keer
Slecht ervaring 2 keer . Slecht communicatie, voor maar een paar 100€ kan je beter trecht bij de dealer daar kan je beter quiality vinden en vaardigheden. Remco onbeleeft helaas. Zij doen dingen die niet gevraagd wordt. Jij verwacht normaal gesproken van een zn garage dat ze iets gaan concetreren en communiceren en niet dingen gaan vervangen omdat ze dachten dat mijn vraag was.

Antwoord van Profile - Almere-Buiten, Flevobanden
Niet alle werkzaamheden aan mijn Audi…
Niet alle werkzaamheden aan mijn Audi e-tron zijn uitgevoerd zoals afgesproken. Ik heb bijna drie maanden achter de vestiging aan moeten zitten om de uitgevoerde werkzaamheden online geregistreerd te krijgen.
Daarnaast is het interieurfilter twee keer vervangen, waarbij ik opnieuw kosten moest betalen – dit als gevolg van gebrekkige communicatie. Ondanks de vervanging bleef er een vieze geur in de auto hangen.
Tot slot werd ik op een onprofessionele en onbeleefde manier behandeld door medewerker Remco, die mij zelfs de vestiging uit heeft gestuurd.
Er is duidelijk gebrek aan goede communicatie, klantvriendelijkheid en professionele service
Zeker niet aanrader.

Perfecte communicatie en prijs
Leuke mensen met kennis
Snel geregeld voor een goede prijs