Nadat bleek dat er op de gekochte iPhone nog een Apple ID zat en we met onze handen in het haar zaten heeft de eigenaar van IPhone Groen ons ontzettend goed geholpen om dit probleem op te lossen!! Al... Toon meer
iPhone 13 mini besteld via refurbished. Na 1,5 week geleverd en werkt helemaal zoals het zou moeten ! Een uitstekende telefoon. 👍🏻 Door alle slechte reviews dacht ook ik te worden opgelicht. Maa... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Service en communicatie kunnen beter.
Eerst en vooral liet de levering op zich wachten. Nadat de Macbook aan was gekomen, bleek het over een foutief model te gaan (een lager model). Ook was de toets waar normaal de letter w behoort te zitten een letter z. uiteindelijk na lang vragen een retourfiche ontvangen. We hebben het toestel dan teruggestuurd en werden daarna maar niet op de hoogte gehouden over het nieuwe toestel. uiteindelijk na 3 maanden en heel veel berichten en telefoons naar hun eindelijk het nieuwe toestel ontvangen. Product is verder in prima staat aangekomen.
Toen ik dan om een factuur vroeg is een foutieve factuur opgesteld met foutieve gegevens. Ik kan dit toestel dus niet in brengen in mijn boekhouding.
Edit: ze hebben ons vandaag direct gecontacteerd nadat ze deze review hebben gelezen. We hebben ondertussen de correcte factuur mogen ontvangen. Ik hoop dat ze toekomstige klanten even snel verderhelpen zoals wij vandaag hebben ervaren.
super bedrijf
super bedrijf
koop al jaren een nieuw toestel bij proresell
altijd netjes komen ze de afspraken na
dikke 10++
Eindelijk een betrouwbare en plezierige…
Eindelijk een betrouwbare en plezierige Apple retailer. Komt afspraken na met een eerlijke prijs. Echt een aanrader
ProResell is the place to be
Al zijn we concurrenten in de mooie Apple producten, kunnen we elkaar ook vaak helpen, waarmee we uiteindelijk tevreden klanten hebben. Dank voor onze samenwerking en voor u allen die dit lezen, ProResell is een goede dienstverlener en verkoopt alleen maar kwaliteitsproducten!!
Wij zullen elkaar zeker vaker uit de brand gaan helpen, dank!!!
Snel
Snel, vriendelijk en komt beloftes na. Niks over te klagen.
Na lang wachten eindelijk de juiste telefoon
Het duurde best wel lang voordat ik mijn bestelling kreeg. Veel gedoe met de verzending, maar uiteindelijk hebben ze het hartstikke netjes opgelost en een nieuwe telefoon verstuurd! Erg blij mee:)
Wordt niks geleverd!! Pas op!!
Eind februari een drone besteld, je raad t al niks geleverd.
Danny nam wel steeds de telefoon op om vervolgens loze beloftes te doen.
Na een week de order gecanceld maar geld kwam niet terug.
Mijn advies voor een ieder die ook zo opgelicht wordt schakel de deurwaarder in!! Ik heb mn geld terug(juli 2025) hetzij in termijnen.maar koop hier niks!!
KOOP HIER NIET!
KOOP HIER NIET!
Update: 9 mei 2026
1. Inmiddels overgedragen aan incassobureau waar aankomende week eeen gerechtelijke procedure (lees: deurwaarder) wordt gestart.
2. Aangifte gedaan bij politie.
Jammer dat het zo ver moet komen.
_____
Het verhaal:
Voor mijn backpacken door Azië heb ik bij Proresell een laptop besteld in juni 2025, op basis van de 'uitstekende' reviews op marktplaats maar ook na goed voorcontact waarbij snel en adequaat werd gerereageerd op berichten en telefoontjes. Maar dit was pure misleiding!
Na aankoop was anderhalve dag later mijn Macbook 14 inch pro laptop nog steeds niet op de bus, wat ik vreemd vond en belde (werd niet opgenomen, dus maar een app gestuurd) dat ik de laptop anders wel op wilde halen.
Ik voelde nattigheid toen er werd gezegd dat ik niet langs kon komen, ook niet op het bezoekadres - wat wel op de website staat.
Ik melde dat wanneer de laptop die dag niet op de bus werd gedaan, de order gecanceld diende te worden en geld retour diende gestort te worden zodat ik elders een laptop kon kopen.
Er werd meerdere malen aangegeven dat de order was gecanceld en bij CCV een creditering was aangegeven van de aankoop en geld dus retour zou komen. Je voelt hem al... tot op heden heb ik mijn GELD NIET ONTVANGEN!
Ik heb elders een laptop moet kopen, hopend op goed contact met deze 'Danny' en een terugstorting van mijn geld.
Maar het interesseert je/jullie/PRORESELL geen #$%! dat anderen mensen in de problemen komen! Ik had het geld zwaar nodig om mijn verblijven te kunnen betalen in Azië. Dus je wordt bedankt!
In plaats van rond te reizen door Azië, heb ik een maand op dezelfde plek gezeten om geld uit te sparen omdat jij/jullie mijn geld - wat voor mijn backpack trip was bedoeld - niet terug stortte!
Zelf een QR-code waarmee makkelijk een terugstorting gerealiseerd kon worden, werd niet op gereageerd.
Ondanks meerdere malen contact met 'Danny' via Whatsapp en met Proresell via email blijft de terugbetaling uit en rest mij dus niet anders om:
1. Anderen te waarschuwen: DOE GEEN ZAKEN MET PROSELL!
2. Juridische stappen te ondernemen.
3. Aangifte te doen.
Jammer dat je/PRORESELL het zo ver laat komen.
Ik weet niet waar mijn revieuw is…
Ik weet niet waar mijn revieuw is gebleven. Koop hier niet als je niet opgelicht wil worden! Ik wacht sinds okt 2024 op mijn geld van een bestelde en nooit ontvangen telefoon! Smoesjes als je al contact krijgt via mail of wapp
Aangifte gedaan en doe dat s.v.p. ook want dan komt de politie in aktie. Ook is nietbezorgd.nl voor me aan de slag. Heel erg en triest dat dit bedrijf gewoon door kan gaan met oplichting!
Nogmaals DOE AANGIFTE!!!!!!!
Inmiddels is het bijna Augustus……geen geld terug geen contact met dhr Danny te krijgen. Respectloos!
Hoop dat nietbezorgd.nl die inmiddels de gerechtsdeurwaarder heeft ingeschakeld mijn geld terug weet te krijgen!
En nu is het 2026 ,nog geen cent terug gezien! Er schijnt betaald te worden aan nietbezorgd.nl in delen Hopelijk snel mijn geld door nietbezorgd.nl terug een percentage is dan voor nietbezorgd, terecht want zij werken ervoor!
Nog steeds niks geleverd gekregen sinds…
Nog steeds niks geleverd gekregen sinds 21-02-2025.
Zeer moeizaam contact te krijgen met Danny Van Ginkel. En als dat lukt dan telkens beloftes van terug te bellen maar helaas vaak niet terug gebeld. Eerste levering is door PostNL zoek geraakt. Kans gegeven om dit op te lossen maar tot nu toe is er beloofd dat hij een nieuwe voor me besteld en die richting mij komt brengen maar dat hoor ik nu ook al voor de 3e week.
Ik heb nu een ingebrekestelling opgesteld. Alleen weer een probleem om die afgeleverd te krijgen en of hij er wat mee doet?
Advies: geen zaken doen met dit bedrijf. Die 10% korting lijkt leuk maar na bijna 4 maanden wachten is het dit niet waard.
Top service
Ik heb niks geleverd gekregen sinds 21…
Ik heb niks geleverd gekregen sinds 21 februari 2025.
Zogenaamd zoek geraakt.
Ik krijg amper contact met de eigenaar. Na een aantal keer voicemail Odido is die vol dus praten in het oneindige. Hij beloofde mij terug te bellen maar helaas wederom een belofte van niets. Kortom ga geen zaken doen meer met dit bedrijf.
, oplichterij Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Oplichter. Heb een laptop besteld, betaald maar is nooit geleverd. Neemt ook geen contact meer op. Stuurt een verzend bewijs. Maar heeft het pakket nooit afgegeven bij post nl.
Zeer fijn en goed geholpen !
Zeer fijn en goed geholpen !
Goede service, komen afspraken na.
Ik ben heel goed geholpen prima bedrijf
Ik ben heel goed geholpen prima bedrijf
Met plezier verkocht aan ondernemer die…
Met plezier verkocht aan ondernemer die vooruit wil!! Veel succes
Snel mijn telefoon verkocht
Snel mijn telefoon verkocht. Op de aangegeven tijdstip is mijn telefoon opgehaald👍
Snelle en vlotte verkoop
Snelle en vlotte verkoop, bied naar waarde!
Vriendelijk en komt afspraken na
Vriendelijke jongen, kwam netjes op de afgesproken tijd en een goede prijs gekregen voor mijn iphone