Hold dig langt væk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 måneder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
FUP og SVINDEL Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (første forsendelse næsten opbrugt.) Glæder mig til at se, om der på den længere bane er samme succes rate, e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta säkert om det är tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgång och kommer nog att fortsätta ta dem då jag märkte positiv skillnad redan efter en vec... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og græskarfrø. Lycopen hjælper med at opretholde en sund prostata. Græskarfrø bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mænd.
Contactgegevens
Denemarken
- 89 87 88 12
- prostacare.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
jeg ved ikke så meget endnu for de har…
jeg ved ikke så meget endnu for de har ikke begyndt at virke endnu men håber de vil blive bedre

Antwoord van Prostacare
Det er alt for tidligt at udtale sig
Det er alt for tidligt at udtale sig. Jeg har kun fået pillerne tre dage, da jeg har været på rejse.

Tisser stadig 3-4 gange om natten
Skal stadig tisse om natten 3-4 gange

Det virker for mig
Det virker for mig, selv om jeg fremdeles er oppe to gange de fleste nætter. P gental er faldet fra 6,8 til 5.1.

Antwoord van Prostacare
Tvivlen blev gjort til skamme 🫶🏻
Jeg var skeptisk til en start (som man jo er med Facebook reklamer) men jeg måtte lade skepsisen komme til skamme.
Prostacare virker…. Jeg kan gå det meste af dagen uden vandladning. Tilmed kan jeg sove igennem uden at skulle op for at urinere 1-2 gange hver nat. Og vigtigst af alt…. Jeg kan komme hjem fra en længere køretur og nå på det lille hus UDEN at det går galt halvdelen af gangene.
Tak for dette produkt. Jeg kommer aldrig til at droppe det. 😊

Jeg kan næsten 2 m nu
Jeg kan næsten 2 m nu. Helt vildt. De tar ikke p.. på dig. Kun Jeg) nul effekt. Nul indholdsfortegnelser nul undersøgelser der forklarer deres påstande om effekten

Antwoord van Prostacare
Jeg er først startet i dag grundet…
Jeg er først startet i dag grundet udrejse i ferien. Var ikke i DK da forsendelse ankom.

Antwoord van Prostacare
De hjælper godt ,skal ikke merle op om…
De hjælper godt ,skal ikke mere op om natten og tisse .

Antwoord van Prostacare
Produktet har hjulpet noget.
Produktet har hjulpet noget.
Synes det er for dyrt

Antwoord van Prostacare
Der er alt for tidligt at vurdere…
Jeg fik en opfordring pr. email fra Prostacare til at anmelde produktet.
Da jeg købte produktet for mindre end en måned siden, er alt for tidligt at vurdere produktet.
Derfor kun 3 stjerner

Antwoord van Prostacare
Ser ud til at virke efter 14 dage men…
Ser ud til at virke efter 14 dage men vil lige prøve det noget længere.

Jeg er stadigvæk skeptisk
Jeg er stadigvæk skeptisk, men vender tilbage senere med en melding!

Antwoord van Prostacare
Produktet er nogenlunde men fakturaer…
Produktet er nogenlunde men fakturaer følger ikke varen

Hurtig leverance
Hurtig leverance. Har kun brugt produktet få uger, og kan ikke dokumentere effekt endnu - men var jeg heller ikke blevet lovet!

Absolut ingen effekt
Absolut ingen effekt. De er dog meget effektive til at skrive rykkere - på trods af at jeg ikke har modtaget en opkrævning til at starte med.
Kan ikke anbefales

Stor bedring i vandladning
Jeg tænker slet ikke over mit problem længere. Jeg stod til at skulle opereres for forstørret prostata og havde været igennem indledende undersøgelser.

Antwoord van Prostacare
Hvis det fortsætter fremad med…
Hvis det fortsætter fremad med vandladningen som hidtil, så bliver jeg extra tilfreds. M.v.h. Ole Dvinge.

perioden er for kort til 100% virknings grad
nu er det jo ikke til at sige helt ind nu. men jeres produkt virker først efter en periode på 30 dage inden det er på 100 % jeg har kun spist det i 15 dage så det er ikke til at sige indnu,

Antwoord van Prostacare
Lees meer over geverifieerde reviews.