Proteincompany.no Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt to... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte betakaroten 50mg (pga soleksem), her på proteincompany. Varen kom rask, og levde virkelig opp til forventningene. Har bestillt en ny pakke, da jeg også opplever en mye mer holdbar brunfarge, i... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice

Geschreven door het bedrijf

Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Utrolig bra

Utrolig bra. Stort utvalg av produkter, og veldig god kundesupport. Anbefales virkelig.

25 mei 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙏
Vi blir utrolig glade for å høre at du er fornøyd både med utvalget vårt og kundesupporten.
Slike ord motiverer oss til å fortsette levere på topp! 💪
Du er alltid velkommen tilbake! 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig informasjon, priser, og kundeservice.

Pro!Brands rehydrate har halvparaten av kalium og klorid enn det står på nettsiden. Og når jeg spurte kundeservice så ga de meg samme svar som står på nettsiden dems, men det så ut som de brukte AI for å gi meg svaret.
Og til slutt, det kostet mer å kjøpe en 9-pakning enn det hadde om jeg kjøpte 3-pakning 3 ganger.

23 mei 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Takk for din ærlige tilbakemelding!

Vi forstår frustrasjonen, og det ska så klart ikke være slik at produktinformasjonen er misvisende eller at prisene ikke henger ihop logisk. Vi tar med oss detta som viktig feedback og kommer se over både innholdsinformasjonen og prisstrukturen på produktet du nevner. Når det gjelder svaret fra kundeservice, så beklager vi om det opplevdes upersonlig, vi streber alltid etter å gi tydelige og relevante svar, og tar med oss dette i vårt forbedringsarbeid.

Takk igjen for at du tok deg tid til å si ifra!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

At dere har bra produkter

Var litt skeptisk, men det jeg kjøpte var veldig bra. Kan anbefales

18 mei 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så godt å høre at du ble positivt overrasket og fornøyd med produktene. Du er alltid velkommen tilbake 😊

God kvalitet

God kvalitet. Kort leveringstid

1 mei 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for din tilbakemelding 😊 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og leveringstiden 💪 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse 🙌 Håper du får masse glede av produktet ditt!

Ikke kjøp noe herfra

Ikke kjøp noe herfra, de hadde feilprisede varer som var bestilt og sendt. Men stoppet bestillingen på veien og sa jeg kunne få 20% istedet. Dette er en meget dårlig deal og en feil fra dems side som de ikke tar ansvar for. Jeg anbefaler absolutt ikke å kjøpe noe herfra. Dette gjaldt 3 sportsbher. Dessuten har de lang leveringstid. Skikkelig uprofesjonelt!

12 mei 2025

Hei! 👋
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, selv om det er trist å høre at du ikke er fornøyd.
Vi forstår at det er frustrerende når en bestilling blir kansellert på grunn av feilprising. I slike tilfeller følger vi gjeldende rutiner og tilbyr en kompensasjon som en gest, men vi forstår at det ikke alltid oppleves som tilstrekkelig.

Når det gjelder leveringstiden, jobber vi alltid for å få pakkene ut så raskt som mulig, men noen ganger kan det dessverre ta litt lenger tid enn forventet.
Vi tar til oss tilbakemeldingen din og bruker den i vårt arbeid for å bli bedre. 💬

Vanilla ice cream

Har brukt denne protinen i noen år og den er kjempegod. Det var lettvint nettside å bestille fra og leveringen var utrolig raskt. Vil definitivt anbefale å handle her.

11 mei 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🤩🍦
Så hyggelig å høre at du har brukt vaniljeproteinet i flere år og fortsatt er fornøyd, det sier mye! 💪
Vi blir ekstra glade for at både nettsiden og leveringen opplevdes som enkel og rask.
Velkommen tilbake når som helst, vi setter stor pris på deg! 🙌😊

Kvalitet!

Første gangen jeg bestiller fra denne nettsiden, og det skuffet ikke. Rask leveransetid, pent pakket og ikke minst produkter av høy kvalitet. Alt i alt en veldig god opplevelse. Jeg blir nok fast kunde fremover!

23 april 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Så utrolig hyggelig å høre! 😊 Vi er glade for at din første bestilling ble en så positiv opplevelse, og enda gladere for at du vurderer å bli fast kunde hos oss! Velkommen tilbake når som helst, vi ser frem til å hjelpe deg igjen. 💪💥

Rask levering

Rask levering. God pris. Flott kvalitet.

1 mei 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for din tilbakemelding! 🙌 Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både levering, pris og kvalitet. Ta gjerne kontakt om du trenger tips til ditt neste kjøp. 💪😊

bra!

rask frakt og lett å bestille

21 april 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊
Så hyggelig å høre at du opplevde både rask frakt og enkel bestilling, akkurat slik vi ønsker det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjapp levering og god kundeservice når…

Kjapp levering og god kundeservice når jeg hadde spørsmål😊

24 april 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både leveringen og kundeservicen vår.
Hjertelig velkommen tilbake! 🌟

gaam-flavour-drops-50-ml caramel

gaam-flavour-drops-50-ml caramel
Veldig greit å tilsette i mat og drikke. God smak. Det beste av alt - sukkerfri

20 april 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Så bra at du liker smaken og at de er så allsidige å bruke, og selvfølgelig uten sukker! Velkommen til å handle hos oss igjen. Ha en flott dag! 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er beste grøt jeg har smakt noen…

Det er beste grøt jeg har smakt noen ganger den er kjempegodt og veldig fornøyd og veldig sint😘

15 april 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Så hyggelig å høre at du liker grøten så godt, det setter vi stor pris på! Håper du fortsetter å være fornøyd. Ha en super dag videre! 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt utvalg, gode tilbud og rask frakt!

Godt utvalg, gode tilbud og rask frakt! Kan ikke be om mer. Jeg bestiller jevnlig herfra!

12 april 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😀 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med utvalget, tilbudene og den raske frakten. Du er alltid velkommen tilbake, vi setter stor pris på deg som fast kunde! 😊

No changes

Didn’t change anything. Waste of time

31 maart 2025

Hei!
Så leit å høre at du ikke er fornøyd og at produktet ikke levde opp til forventningene dine. Vi ønsker selvfølgelig at alle våre kunder skal være fornøyde! Ta gjerne kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg videre og ser på en løsning sammen. 😊

good price, fast delivery

31 maart 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Godt å høre at du er fornøyd med både pris og levering. Velkommen tilbake! 🚀

Veldig fint

Veldig fint

14 november 2024

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Velkommen tilbake til oss! 😀

It’s just a fantastic

It’s just a fantastic. Good test I love it and really good effects. Sure I recommend it

22 maart 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! 😊 Så flott å høre at du er fornøyd med både smak og effekt. Vi setter stor pris på anbefalingen din! 😀

Di har alt

Di har alt, fikk varene sykt fort

18 maart 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! 🙌😃 Så gøy å høre at du er fornøyd og at varene kom lynraskt! 🚀💙 Vi setter stor pris på deg og håper vi får sende deg flere godsaker i fremtiden! 🔥😄

Rask levering

Ok priser, veldig rask levering!
Vil handle her igjen.

12 februari 2025

Antwoord van Proteincompany.no

Tusen takk for din fine tilbakemelding!

Vi er glade for at du er fornøyd med prisene og den raske leveringen. Velkommen tilbake når som helst! 🚀💪

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.