Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt to... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjøpte betakaroten 50mg (pga soleksem), her på proteincompany. Varen kom rask, og levde virkelig opp til forventningene. Har bestillt en ny pakke, da jeg også opplever en mye mer holdbar brunfarge, i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Utrolig bra. Stort utvalg av produkter, og veldig god kundesupport. Anbefales virkelig.

Antwoord van Proteincompany.no
Pro!Brands rehydrate har halvparaten av kalium og klorid enn det står på nettsiden. Og når jeg spurte kundeservice så ga de meg samme svar som står på nettsiden dems, men det så ut som de brukte AI for å gi meg svaret.
Og til slutt, det kostet mer å kjøpe en 9-pakning enn det hadde om jeg kjøpte 3-pakning 3 ganger.

Antwoord van Proteincompany.no
Var litt skeptisk, men det jeg kjøpte var veldig bra. Kan anbefales

Antwoord van Proteincompany.no
Ikke kjøp noe herfra, de hadde feilprisede varer som var bestilt og sendt. Men stoppet bestillingen på veien og sa jeg kunne få 20% istedet. Dette er en meget dårlig deal og en feil fra dems side som de ikke tar ansvar for. Jeg anbefaler absolutt ikke å kjøpe noe herfra. Dette gjaldt 3 sportsbher. Dessuten har de lang leveringstid. Skikkelig uprofesjonelt!

Antwoord van Proteincompany.no
Har brukt denne protinen i noen år og den er kjempegod. Det var lettvint nettside å bestille fra og leveringen var utrolig raskt. Vil definitivt anbefale å handle her.

Antwoord van Proteincompany.no
Første gangen jeg bestiller fra denne nettsiden, og det skuffet ikke. Rask leveransetid, pent pakket og ikke minst produkter av høy kvalitet. Alt i alt en veldig god opplevelse. Jeg blir nok fast kunde fremover!

Antwoord van Proteincompany.no
Kjapp levering og god kundeservice når jeg hadde spørsmål😊

gaam-flavour-drops-50-ml caramel
Veldig greit å tilsette i mat og drikke. God smak. Det beste av alt - sukkerfri

Antwoord van Proteincompany.no
Det er beste grøt jeg har smakt noen ganger den er kjempegodt og veldig fornøyd og veldig sint😘

Antwoord van Proteincompany.no
Godt utvalg, gode tilbud og rask frakt! Kan ikke be om mer. Jeg bestiller jevnlig herfra!

Antwoord van Proteincompany.no
It’s just a fantastic. Good test I love it and really good effects. Sure I recommend it

Antwoord van Proteincompany.no
Ok priser, veldig rask levering!
Vil handle her igjen.

Antwoord van Proteincompany.no
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.