Banner for Proton Mail

Proton Mail Reviews 1.689

2,3

Heel fijn die privacy en het alternatief voor Amerika. Maar als je veel in je mailbox zoekt, heb je een probleem. De zoekfunctie werkt gewoon niet. Mails met absoluut (voorbeeld) het woord 'factuur' e... Toon meer

Als je privacy je lief is dan ben je bij Proton echt beter af dan bij de gratis andere mailalternatieven. Het werkt ook heel goed, ik heb wel een betaald account genomen na een paar jaar, omdat mijn... Toon meer

Je wordt bij het installeren knettergek van alle pogingen om je een betaald account te verkopen. Alleen met een duur abonnement kun je mail ophalen in outlook, en dan alleen nog de classic! Dit is abs... Toon meer

Ik heb een gratis account aangemaakt, maar wilde ook van een concurerende aanbieder een account aanmaken. Daar moest ik verplicht een ander emailadres opgeven. Ik gaf mijn nieuwe proton-adres op en mi... Toon meer

1. E-mailservice provider

Keep your conversations private with Proton Mail, an encrypted email service based in Switzerland.

2,3

Slecht

2K reviews

geen reactie

geen reactie
account geblokkeerd contact opgenomen met protonmail maar krijg geen reactie terug verders altijd tevreden geweest (3587118)

3 april 2025

Antwoord van Proton Mail

Hi! Can you please share your ticket number with us here or contact us at https://proton.me/support/contact if you haven't submitted a request already?

Een hongerig ecosysteem ...

Ik geloof graag dat Proton een beter Europees alternatief is op de Big Tech uit de VS. Maar na het aanmaken van een account werd ik bestookt met uitnodigingen om maar zoveel als mogelijk van het Proton ecosysteem te gebruiken, ... dat moet je willen. Ook 2FA en passwords in 1 applicatie leek mij niet verstandig. Heb alles even aangekeken en heb mijn account verwijderd. Dan maar verder met het al in bezit zijnde ecosysteem, bewezen jaren stabiel en geen gezeur over wat ik nog meer zou kunnen doen. En passwords uiteraard bij een externe partij. Nee, Proton is mij erg tegen gevallen, deze persoonlijke ervaring kan bij anderen natuurlijk anders zijn.

17 maart 2025

Antwoord van Proton Mail

Thank you for the honest feedback - we'll share it with team. You can turn off any newsletters you don't wish to receive emails from at https://account.proton.me/ → "All settings" → "Dashboard" and scroll down to "Notifications". Toggle off the notifications you do not wish to recieve. Contact us at https://proton.me/support/contact if you need further help.

Misbruik van ProtonMail voor Valse Bestellingen en Herhaaldelijke Misleiding

Ik merk dat er steeds meer bezoekers op mijn webshop verschijnen met een protonmail.com-adres, die herhaaldelijk valse en afgebroken checkouts genereren. Dit is niet alleen frustrerend, maar verstoort ook mijn bedrijfsactiviteiten.

Het valt op dat er steeds hetzelfde telefoonnummer 623568711 wordt gebruikt, maar telkens met andere namen en verschillende e-mailadressen. Dit soort misbruik zorgt voor veel overlast en heeft een negatieve impact op mijn webshop.

Ik hoop dat ProtonMail actie onderneemt tegen dit soort misbruik. Als een bedrijf zijn diensten faciliteert voor dergelijke doeleinden zonder in te grijpen, roept dat serieuze vragen op over de betrouwbaarheid en ethiek ervan. Dit laat een zeer negatieve indruk achter.

10 maart 2025

Antwoord van Proton Mail

Hi! Can you please report this to us at https://proton.me/support/appeal-abuse so we can investigate?

Ik heb een gek probleem ik heb bij…

Ik heb een gek probleem ik heb bij wachtwoordenkluis het volgende bij een inlog account leest hij alleen de account naam in en wachtwoord werkt niet en bij een ander geef doet hij helemaal niets ik kan ze ook niet opnieuw aanmaken heb mijn browser gewist alle gegevens gewist ook uit mijn account opnieuw ingesteld dat maakt niets uit ook niet bij een nieuw account aanmaken blijft het hetzelfde daarnaast blijft het vreemd dat bij aanmelden ook de vraag komt van mijn oude account naam ondanks geschiedenissen en dergelijke gewist heb veranderd er niets

8 juli 2024

Antwoord van Proton Mail

Hello Rob! Sorry to hear about the trouble. Could you contact us at https://proton.me/support/contact so we can look into this and help you accordingly?

Na mailing kregen we toch onze refund

Ik koos voor de Proton VPN dienst, maar deze dienst werkt totaal niet naar behoren. Als je een ip-adres kiest uit Amerika, zijn er nog steeds websites die je echte locatie in Nederland weten te achterhalen. Als je reageert op blogs eindigt je reactie in de spamfilter. Een aantal ip's van deze dienst worden geblokkeerd door andere websites. Als je dan binnen 30 dagen om een refund vraagt, krijg je een mail terug dat ze willen trouble shooten en je 2 maanden extra gratis willen geven.
*later toegevoegd*
Na mijn tweede mail kreeg ik een mail terug dat de refund over 1 dag op mijn Paypal account zal staan.

26 maart 2024

Antwoord van Proton Mail

Hello! We're sorry to hear that you're leaving Proton VPN.

Perhaps you're seeing this due to an outdated geolocation database. There are many IP geolocation database providers, and the accuracy of each provider is different. Make sure that your Proton VPN connection is in order by connecting to a server and opening https://ipleak.net/. You can see your public IP address and assigned location in the results.

TIJDVERSPILDING IS GELDVERSPILDING

Hallo,
Ik heb op 3 januari een aankoop gedaan bij Proton Unlimited voor € 94,53 en heb nog steeds niets ontvangen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd, waar ze slechts op één reageerden met de mededeling: De aankoop bedroeg € 88,06 via Bitcoin, je kunt deze tegoeden gebruiken om je abonnement te upgraden via Instellingen->Dashboard->Abonnementen verkennen-> Selecteer het gewenste abonnement. Maar die credits verschijnen nergens in mijn account... Nu heb ik mijn zaak naar hun sociale netwerken gestuurd en zij reageren ook niet op mij. Ik wil mijn geld terug omdat ik deze onaangename momenten niet wil meemaken.

3 januari 2024

Antwoord van Proton Mail

Hi! When paying with Bitcoin, your subscription isn't automatically upgraded because Bitcoin payments are not instant, and therefore the upgrade process can't be completed immediately, as the funds are first added as credits.

To see your credit balance, log in at account.proton.me and navigate to Settings → Dashboard → scroll down to the 'Credits' section. When upgrading your account, the available credits are automatically deducted and go towards the payment.

Tevreden van de mailbox

Ik gebruik nu al jaren protonmail en ben uiterst tevreden.
Je kan verschillende emailadressen aanmaken, je mailbox zeer sterk beveiligen en protonmail bied zelf ook wat bescherming tegen virussen en phising.
Ik geef geen 5 sterren enkel en alleen omdat het abbonement wel redelijk duur is. De extra diensten die Proton nog aanbied kosten ook nog eens extra en zijn redelijk duur.
Nu voor het mailbox gegeven ben ik zeer tevreden ook al hangt er een prijskaartje aan vast.

14 augustus 2023

Antwoord van Proton Mail

Hi! Thank you for your honest review. We always appreciate our community's feedback on what we can do to improve. If you have any additional suggestions on what we can do to improve, contact us at https://proton.me/support/contact to let us know.

Al mijn email en geld kwijt

Al mijn email kwijt omdat ze de betaalmethode die ik gebruikte niet meer ondersteunen. Ik weiger een creditcard of koppeling van Paypal met bank te gebruiken. Dan maar de rekening via de bank over gemaakt maar nu geen reactie meer van Proton maar wel mijn mail blokkeren. Geld kwijt en geen mail meer en geen invloed. Dan is er nog maar 1 ding en dat is 1 ster.

3 september 2022

Antwoord van Proton Mail

We are sorry to hear about your situation.

If you haven't already, please contact us at https://proton.me/support/contact or on Twitter (@ProtonSupport). If you've already contacted us through a support ticket, please share your ticket number with us here (in an update of your review) so we can investigate your case further.

Reviews in alle talen tonen. (1.689 reviews)