Providercheck neemt voor zover ik weet alle providers in de vergelijking. Ik heb andere vergelijkwebsites gezien die dit niet doen en dus niet onafhankelijk zijn. Het overzicht oogt mooi en er staat g... Toon meer

Top site! Een duidelijke website; heel veel handige en goede filters waaruit gekozen kan worden, (die ook weer eenvoudig aan te passen zijn) zodat je precies kan aanvinken wat je wilt en daaruit komen... Toon meer

ProviderCheck heeft mij zeer goed geïnformeerd en ondersteund met de overstap naar een nieuwe provider. Mijn vragen werden ook meteen opgepakt en duidelijk beantwoord. Verder hebben ze ook leuke act... Toon meer

Geweldige site! Zeer uitgebreide en duidelijke overzichten van alle pakketten van de providers. Je wordt direct doorgeschakeld naar de site van de provider van je keuze. Top! En tot slot nog een cashb... Toon meer

1. Internetaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ProviderCheck is dé objectieve vergelijkingswebsite. Van en voor consumenten. Wij zijn niet verbonden aan een provider en dus 100% objectief. Zo krijg jij altijd de allerbeste deal tegen ook nog eens de allerlaagste prijs, want bij ons krijg je altijd minimaal €10,00 extra korting!

4,4

Uitstekend

Dit had ik niet verwacht

Dit had ik niet verwacht. Ik ben nogal sceptisch maar ik heb me toch door het aanbod van €50 cashback laten verleiden om over te stappen. Tot mijn verbazing stond de cashback een week later al op mijn rekening terwijl de ingangsdatum pas eind juli is. Gewoon geweldig.

1 mei 2023

Telefonisch contact onmogelijk!!!!

Ik heb vandaag 13x gebeld!! Elke keer in de wacht met de melding zodra er een medewerker vrij is wordt u te woord gestaan en dan is er verbinding want je hoort mensen praten en wordt de verbinding verbroken. Stelletje prutsers…………

1 maart 2023

Perfect

Perfect,komen de afspraken na een lange tijd ook na!!

18 november 2019

Ben nu een week in het bezit van mijn…

Ben nu een week in het bezit van mijn internet, en alles werkt super ook was het echt heel makkelijk om mijn internet te activeren.

Aanvraag voor cashback is wel
Echt een klus denk dat het wat makkelijker kan voor de klant als voor ProviderCheck.nl

Zoals het invoeren van een klant nummer zou je gegevens na voren moeten komen en met 1 klik het aanvraag kunnen indienen.

Verder heb ik al 2 keer contact gehad met de provider klantenservice was echt super heel vriendelijk en snel

24 oktober 2019

Prima overstap via deze site

Prima overstap via deze site. Ik ging van Ziggo naar NLEX (NU Budget). Gister was de afgesproken opleverdatum en het is gister ook opgeleverd. Nu nog de cashback afwachten of dat goed gaat en kijken of Ziggo de dienst beindigd.

22 oktober 2019

Top vergelijkingswebsite!

Top website om providers met elkaar te vergelijken. Het werd mij zo snel duidelijk wat voor ons het beste abonnement zou zijn. Door een kopie van de bestelling te uploaden krijg ik zelfs geld terug! Wat wil je nog meer?

17 oktober 2019

Top website !!!

Meest duidelijke en eerlijkste website als je er zelf niet uitkomt. Heel fijn om via hun een abonnement af te sluiten , Echt een aanrader als je even de bomen door het bos niet ziet met al het aanbod van providers.

13 oktober 2019