Przesyłarka.pl Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Od kilku lat wysyłam paczki do W. Brytanii przez Przesyłarkę. Firma jest bardzo solidna, nie miałem żadnych problemów z dostawą paczek. W przypadku wątpliwości można się skontaktować z pracownikiem fi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Po wypełnieniu deklaracji celnej i wpisaniu dokładnej wyceny przedmiotów zgodnie z wytycznymi. Paczka zostaje zatrzymana na odprawie celnej. W celu konfrontacji z cenami. Doliczane są dodatkowe opłaty... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Polskie dpd jest bardzo dobre. Wysyłka oraz doręczenie do Austrii przebiegło bardzo sprawnie. Niestety dostawa paczki w Austrii jest poniżej krytyki. Wiadomość że paczka będzie dostarczona, 5min późni... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

99 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Paczka dostarczona znacznie uszkodzony…

Paczka dostarczona znacznie uszkodzony rozerwany karton pan który ją przywiózł nie zaniósł jej nawet w pobliżu drzwi zostawił na klatce pomimo tego że widział że jestem kobietą a paczka ważyła 30kg...powiedział że jest mu za ciężko...

4 augustus 2026

Pani Sylwio,
dziękujemy za wiadomość.

W imieniu firmy kurierskiej realizującej usługę bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i wszelkie niedogodności z nią związane.
Uprzejmie prosimy o podanie numeru zamówienia celem weryfikacji.

Czy kontaktowała się Pani z naszym Serwisem mailowo lub telefonicznie? Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem info@przesylarka.pl. Prześlemy szczegóły oraz pełną instrukcję w celu złożenia reklamacji na uszkodzenie przesyłki.

Prosimy jednak pamiętać, że ubezpieczeniu podlega jedynie zawartość paczki - nie ma możliwości złożenia reklamacji na samo uszkodzenie opakowania zewnętrznego.

Pozostajemy w kontakcie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem bardzo zadowolona z usług tej…

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Paczka dotarła bardzo szybko, nawet przed oczekiwanym terminem. Wszystko było dobrze zabezpieczone i dotarło w nienaruszonym stanie. Zdecydowanie polecam. Dziękuję

3 augustus 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Jakość świadczonych przez nas usług i zadowolenie Klienta to nasz priorytet. Cieszymy się, że zamówiona przesyłka dotarła do Odbiorcy przed czasem bez żadnych zniszczeń czy uszkodzeń. Polecamy się na przyszłość! :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Czekałam na odbiór paczki 5 dni…

Czekałam na odbiór paczki 5 dni ...codziennie było zmieniane na dzień kolejny i obiecywano mi odbiór.
W rezultacie anulowałam i wybrałam innego pośrednika.
Nieprofesjonalne .

Numer zamowienia 5502206

29 juli 2026

Szanowna Pani Aneto,

dziękujemy za komentarz.
W imieniu firmy FedEx bardzo przepraszamy za brak odbioru paczki i wszelkie niedogodności z tym związane.

Z informacji w systemie wynika, że zlecenie było dla Państwa ponawiane dwukrotnie. Dodatkowo wykonywaliśmy w Państwa imieniu interwencje telefoniczne w sprawie. Oddział firmy FedEx nie podał niestety powodu braku realizacji zlecenia za co jeszcze raz najmocniej przepraszamy. Prosimy mieć jednak na uwadze, że nie jest to sytuacja standardowa.

Szybka dostawa,paczka…

Szybka dostawa,paczka nieuszkodzoną,bezpieczny transport

29 juli 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Dostawa z Anglii do PL szybka

Dostawa z Anglii do PL szybka, bez żadnych problemów. Dziękuję po raz kolejny.

28 juli 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Dziękujemy za współpracę. Cieszymy się, że paczka szybko dotarła.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

BARDZO SZYBKA DOSTAWA PRZY TYM MIŁY…

BARDZO SZYBKA DOSTAWA PRZY TYM MIŁY KURIER W MIEMCZECH I W POLSCE.
POZDRAWIAM ICH BARDZO SERDECZNIE

16 juli 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Pani Małgorzato, dziękujemy za komentarz. Terminowa dostawa paczek to nasza specjalność! :) Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z wykupionej u nas usługi.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wysłałam paczkę do Holandii, która nie dotarła

Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okazało się że po pięciu dniach od dnia kiedy miała trafić do odbiorcy, paczka zaginęła. Mimo maila o dostarczeniu paczki do punktu odbioru. Jeszcze nie spotkałam się z tak nierzetelnym dostawcą jakim jest UPS. NIE POLECAM

16 juli 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Pani Mario, bardzo nam przykro w związku z zaistniałą sytuacją. Prosimy o kontakt mailowy w sprawie reklamacji i uzyskania odszkodowania.

Rzetelnie bez komplikacji

Kurier zabrał na czas obsługa bezproblemowa

13 juli 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Cieszymy się, że odbiór paczki został zrealizowany na czas i są Państwo zadowoleni z naszych usług.

Szybka sprawna bezpiecznie…

Szybka sprawna bezpiecznie bezproblemowa dostawa polecam z całego serca ♥️

9 juli 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa! To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy, polecamy się na przyszłość. :)

Dno !!!!!!!

Niestety paczka bez żadnego powiadomienia została zwrócona do nadawcy
Banda idiotow ,nie potrafią zadzwonić poinformować tylko odsyłają bez żadnej przyczyny
Żenada

23 juni 2026

Pani Katarzyno,
w imieniu firmy DPD przepraszamy za wszelkie niedogodności związane ze zleceniem. Z informacji w systemie wynika, że jesteśmy z Państwem w stałym kontakcie mailowym oraz telefonicznym. Przesłaliśmy do Państwa odpowiedź jaką otrzymaliśmy od firmy DPD odnośnie powodu skierowania paczki do zwrotu. Poprosiliśmy o weryfikację jednak w dalszym ciągu nie uzyskaliśmy odpowiedzi. Uprzejmie prosimy o kontakt zwrotny abyśmy mogli wyjaśnić w Państwa sytuację z Przewoźnikiem.

Szybko sprawnie bez uszkodzeń

Szybko sprawnie bez uszkodzeń

18 juni 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Pani Aleksandro, dziękujemy za komentarz! Polecamy się na przyszłość do szybkiej i bezproblemowej wysyłki paczek. :)

Terminowa dostawa

Terminowa dostawa , przesylka nieuskodzona

9 juni 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Zadowolenie naszych Klientów to nasz priorytet, miło nam słyszeć, że są Państwo zadowoleni z terminowej i bezproblemowej dostawy. :)

Przesylarka sprawila sie…

Przesylarka sprawila sie swietnie,,,bardzo dobry kontakt meilowy ,,bardzo pomocni i mili,,od razu odpisuja ,,jestem bardzo zadowolona ....Polecam

25 mei 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Dziękujemy za opinię i miłe słowa! nasz Dział Obsługi Klienta robi wszystko, aby jak najszybciej odpowiedzieć na każdą wiadomość mailową oraz odebrać każdy telefon w kilka sekund. :) Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych usług.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Juz drugi raz paczka zostaje…

Juz drugi raz paczka zostaje dostarczona w expresowym czasie.A to jest najlepsze-Paczka podróżowała 3 dni, a dokładniej 71 godziny, a dokładniej 255159 sekundy...SUPER,bardzo Dziekuje....

27 mei 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Ekspresowy czas transportu to nasza specjalność! :) Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z usługi.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Paczka dotarła szybko bez…

Paczka dotarła szybko bez uszkodzenia.Dziekuje bardzo,z pewnością skorzystam ponownie z Waszej pomocy i polecę znajomym 👍

22 mei 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że paczka została doręczona do Odbiorcy na czas. Zapraszamy do składania kolejnych zleceń. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wysłałem dwie paczki z Niemiec do…

Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem obsługi klienta, dzwoniłem kilka razy z pytaniami w sprawie wysyłki i zawsze po drugiej stronie słuchawki zastałem pozytywna osobę, która pomogła mi w całym procesie wysyłki. Polecam przesyłarka.pl na 100% każdemu kto zapyta jak wysłać paczkę do Polski. Pozdrawiam i dziękuję

20 mei 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Nasz Dział Obsługi Klienta zawsze chętnie pomoże i dziękuje za miłe słowa :) Zapraszamy do ponownej współpracy!

profesjonalna i sprawna obsługa

profesjonalna i sprawna obsługa. Jestem zadowolona z szybkiej dostawy i dobrej współpracy.

20 mei 2026

Antwoord van Przesyłarka.pl

Takie słowa to dla nas ogromna motywacja! Naszym priorytetem jest jak najlepsza obsługa zleceń naszych Klientów. Liczymy na dalszą współpracę. :)

Dit is Trustpilot