Od kilku lat wysyłam paczki do W. Brytanii przez Przesyłarkę. Firma jest bardzo solidna, nie miałem żadnych problemów z dostawą paczek. W przypadku wątpliwości można się skontaktować z pracownikiem fi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Polskie dpd jest bardzo dobre. Wysyłka oraz doręczenie do Austrii przebiegło bardzo sprawnie. Niestety dostawa paczki w Austrii jest poniżej krytyki. Wiadomość że paczka będzie dostarczona, 5min późni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Po wypełnieniu deklaracji celnej i wpisaniu dokładnej wyceny przedmiotów zgodnie z wytycznymi. Paczka zostaje zatrzymana na odprawie celnej. W celu konfrontacji z cenami. Doliczane są dodatkowe opłaty... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Korzystam z usług Przesyłarki.pl od wielu lat i zawsze jestem zadowolona. Świetna komunikacja, usługa na czas i tak jak uzgodnione a po za tym świetna obsługa klienta - parę razy miałam przyjemności kontaktować się z biurem i zawsze była to obsługa klienta na wysokim poziomie z uśmiechem na ustach :) polecam gorąco!

Antwoord van Przesyłarka.pl
Jeszcze nikt nigdy nie dostarczył mojej paczki w tak krótkim czasie. Jestem w szoku !!!!! Brawo dla Was
😁😁😁

Antwoord van Przesyłarka.pl
Paczka dotarła szybko , zawartość nie naruszona, gorąco polecam

Antwoord van Przesyłarka.pl
Szybka realizacja, profesjonalna obsługa, miły i uśmiechnięty kurier

Antwoord van Przesyłarka.pl
Paczka zostala dostarczona w 3 dni z Anglii do Polski. Bardzo szybko sprawnie bez problemow. Zawsze korzystam i bede korzystac z przesylarki , nigdy mnie nie zawiedli. Trzeba tylko czytac dokladnie i postepowac jak jest napisane na stronie.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Bardzo dobry serwis,odbior I dostawa Bez zadnych problemow,prosto pod drzwi:)

Antwoord van Przesyłarka.pl
Wszystko poszlo bez zarzutu.
Paczka przyszla w wyznaczonym terminie, nie bylo zadnych uszkodzen.
Z latwoscia mozna bylo sledzic przebieg przesylki w internecine.
Polecam innym korzystanie z serwisu UPS I przesylarki.pl

Antwoord van Przesyłarka.pl
Ekspresowa dostawa ,tylko 44 godziny!!! Przemiła i bardzo pomocna obsługa klienta .Problem z odbiorem rozwiązany błyskawicznie. Gorąco polecam!

Antwoord van Przesyłarka.pl
Jest mi niezmiernie przykro, bo naliczono mi wysoką kwotę za przekierowanie paczki, gdzie w regulaminie przesyłarki nic o tym nie wspomniano.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Wszystko odbyło się zgodnie z zaplanowanym terminem, kurier odebrał paczkę, która dotarła bardzo szybko do adresata. Jestem bardzo zadowolona z usługi.

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Bardzo nie polecam. Paczka została odebrana za trzecim podejściem mimo, że 3 razy czekałam na kuriera nikt się nie pojawił i nie raczył mnie poinformować. Poczka została odebrana przez podejrzanego przewoźnika. Została wysłana w złe miejsce o czym świadczyła naklejka na paczce. Dotarła przemoczona i porwana do odbiorcy. Na koniec dostałam jeszcze wezwanie do zapłaty za rzekome przekroczenie limitu wagowego. Żenujące.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Dostawa bez zarzutu, dostarczona w terminie mimo że była to paczka wysłana za granicę a więc musiała przebyć daleką podróż. Świetny przepływ informacji.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Bardzo dobra komunikacja i wszystko na czas😊Steona oraz wyjaśnienie co i jak powinna zawierać paczka super 😊

Antwoord van Przesyłarka.pl
Mega szybka dostawa, zadnych problemow, najwyzsza jakosc uslug

Antwoord van Przesyłarka.pl
Szybko, jasno i sprawnie, strona int. jak i dostawa.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Wsparcie i pomoc podczas problemów z kurierami z Francji. Fedexu nie polecam, dpd dało radę, choć nie obyło się bez "małych" problemów, ale osoby z przesyłarka.pl pomogły. Dziękuje

Antwoord van Przesyłarka.pl
Zawsze daje 5 a nawet dałabym 6 gwiazdek, tym razem paczka szła aż 10 dni, trochę długo, ale obserwowałam i kurier UPS doręczył ją do Stykowa zaraz na następny dzień w nocy, gdzie przelażała 3 dni, co zrobiono to poprawiono datę , że niby paczka dotarła dużo później niż był stan faktyczny. Ale naprawdę jestem pod wrażeniem usługi tutaj w kraju, kurier przyjechał na moją prośbę dużo wcześniej, ponieważ miałam wizytę u lekarza. Brawo oznacza to duży szacunek do klienta, paczka doszła calutka i schowana zgodnie z prośbą odbierającego. Dla UPS w kraju 6 +, ogólnie 4 + przez długi postój w Stykowie i opóźnienie 3 dni, to dużo. Zawsze wybieram jako kuriera UPS jako dostawcę godnego zaufania i szanującego klienta , polecam Wasze usługi moim znajomym i rodzinie. A jednak dam 5 gwiazdek , myslę , że incydent z tym długim okresem dostawy był jednorazowy i niezależny od UPS.