Od kilku lat wysyłam paczki do W. Brytanii przez Przesyłarkę. Firma jest bardzo solidna, nie miałem żadnych problemów z dostawą paczek. W przypadku wątpliwości można się skontaktować z pracownikiem fi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Polskie dpd jest bardzo dobre. Wysyłka oraz doręczenie do Austrii przebiegło bardzo sprawnie. Niestety dostawa paczki w Austrii jest poniżej krytyki. Wiadomość że paczka będzie dostarczona, 5min późni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Po wypełnieniu deklaracji celnej i wpisaniu dokładnej wyceny przedmiotów zgodnie z wytycznymi. Paczka zostaje zatrzymana na odprawie celnej. W celu konfrontacji z cenami. Doliczane są dodatkowe opłaty... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Odradzam!!!
Absolutnie tragiczna firma- paczki nie odebrane przez wiele dni,pomimo powtarzanych obietnic i zmian dnia odbioru w porozumieniu z firma. Nikt nie odbiera telefonu,nie mozna uzyskac szybkiej reakcji. Jestesmy bardzo zawiedzeni i nigdy nie skorzystamy juz z uslug tej firmy.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Paczka nadana doszła do celu tylko po tygodniu od odebrania paczki zostałem poinformowany że naliczone dodatkowe koszta za nie wymiarową paczkę wiadomość przyszła już po tym jak nie miałem możliwości zrobienia zdjęcia tej paczki bo zostało wyrzucone opakowanie a wymiary były wpisane takie jak miałem pudełko

Antwoord van Przesyłarka.pl
Paczka po 15 dniach doszla. Po drodze masę telefonów i problemów.Nie polecam.
Jednak mimo że daje jedna gwiazdkę uważam że przesylarka pl nie zawiniła bo jest tylko pośrednikiem za całą sytuację odpowiedzialna jest firmą UPS.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Paczka doszła o czasie ale zawartość uszkodzona. Karton poklejony taśmą dpd więc było pewne że coś zepsute w środku.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Wszystko przebiegało sprawnie bez żadnych komplikacji. Paczka odebrana w umówionym terminie i dostarczona bardzo szybko

Antwoord van Przesyłarka.pl
Polecam. Korzystam któryś kolejny raz i paczka dochodzi do Szkocji w deklarowanym terminie.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Musiałem czekać na kuriera, który odebrał paczkę dwa dni bez wychodzenia z domu. Nie ma dokładnej godziny wizyty kuriera. W Hiszpanii wszystkie czasy są wyraźnie określone. Proszę zorganizować ten minus. Poza tym wszystko świetnie. Kurierzy są bardzo uprzejmi i życzliwi.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Dobra komunikacja, przystępne ceny, szybka dostawa, wszystko super. Dziekuje

Antwoord van Przesyłarka.pl
Super kurierzy i w Niemczech i w Polsce. Paczka doszla nieuszkodzona e idealnym stanie. Dziekuje i napewno wasze uslugi bede polecac.

Antwoord van Przesyłarka.pl
2 duże przesyłki z UK (IoW) do Polski dotarły w ciągu 5 dni w nienaruszonym stanie. Cały proces od zamówienia kuriera, poprzez przygotowanie dokumentów przewozowych, aż po doręczenie pod wskazany adres przebiegł szybko i bezproblemowo. Cena usługi jak najbardziej konkurencyjna.
Polecam w 100%

Antwoord van Przesyłarka.pl
Nie polecam! Paczka do odbioru była zamówiona na poniedziałek z Polski od rodziców. Kurier miał odebrać paczkę od 8:00 do 18:00,nikt sie nie pojawił.
Zadzwoniłam do przesyłarka.pl następnego dnia prosząc o powód, takiego jednak nie usłyszałam. Jednak miła pani potwierdziła,że na pewno kurier przyjedzie we wtorek. I nic, nikt nie odebrał paczki po raz kolejny, nawet kurier nie potrudził się o telefon, jaki był powód dlaczego sie nie zjawił. Kolejnego dnia w srodę znowu zadzwoniłam do przesyłarki,pani powierdziała,że odbiór na pewno będzie. Skontaktowałam się nawet z Firmą UPS co się dzieje,i dostałam potwierdzenie, że kurier będzie do godziny 16h. Znowu to samo, nikt sie nie zjawił! Firma nierzetelna, niepomocna, bez żadnego chociażby przepraszam ustalała kolejne dni odbioru a ludzie chyba mają pracę i nie mogą siedzieć non stop w domu czekając na szanownego kuriera. Anuluję zamówienie bo mam już dosyć tego cyrku! Firmy nie polecam bo poza miłym głosem przez telefon to nic więcej nie uzyskałam.To chyba nie ja powinnam dzwonić do firmy UPS tylko to powinno być załatwione za mnie, chyba tym ta firma się zajmuje,pomocą dla swoich klientów,czyż nie?! Absolutnie unikać!Nie polecam!

Antwoord van Przesyłarka.pl
Firma godna polecenia, paczka z UK dotarla do Polski w 5 dni. Formularz byl czytelny, łatwy do wypełnienia, komunikacja z firmą też bez zarzutów. Wybrałam opcję UPS. Polecam i napewno skorzystam po raz kolejny.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Zaczynajac od odbioru paczki....pan kierowca zadzwonil ze czeka na dole.cale szczęście ze bylam w domu bo moja ponad 60scio letnia mama nie poradzila by sobie ze zniesieniem tego pakunku.po zwroceniu uwagi pan stwierdzil że on nie ma czasu na bieganie za paczką. Paczka dotarła nie na wskazany adres a do punktu z którego musiała zostac odebrana.a jakby tego było mało to karton wyglądał jakbybyl kopany,rzucany i nie wiadomo co jeszcze.czesc rzeczy w paczce zostały zmiażdżone przez co nie nadają się do użytku.tym razem jestem bardzo nie zadowolona z wykonanej usługi

Antwoord van Przesyłarka.pl
Nie polecam. Paczka ziszczona Beznadziejna obsługa klienta. Paczka przyjechała uszkodzona zawartość nadaję się tylko do kosza. Pobrano kwotę prawie 100 zł i brak pokwitowania oraz wyszczególnienia za co pobrano opłatę.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Wysylam regularnie paczki do rodziny w polnocno zachodniej Polsce. Przesylarka jest bardzo prosta do obslugi, nigdy nie mam watpliwosci co do dostawy. Sa zawsze punktualne i latwo je sledzic.
Trzeba tylko uwazac, ze nie wszyscy kurierzy akceptuja przesylki zywnosciowe lub alkoholowe co czasami jest przeszkoda tanich przesylek no ale coz - wybieram drozsza opcje.

Bardzo zle doswiadczenie
Paczka zostala zamowiona zaplacona kurier nigdy sie niepojawil brak komunikacji i zla obsluga klienta
Niepolecam !

Antwoord van Przesyłarka.pl
Paczka podróżowała 6 dni, a dokładniej 150 godziny, a dokładniej 539428 sekundy.
Zapomnieli dodać że kurier nie odbierał jej przez 2 dni z rzędu.
Musiałem sam interweniować w DPD.
Państwo tylko podawali kolejne numery listów przewozowych.
Poza tym ok.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Bardzo szybko i sprawnie.

Antwoord van Przesyłarka.pl
Czas dostarczenia. Jakość, przedewszystkim szybkość dostarczenia oraz przystępna atrakcyjna cena.
Bez komplikacji