PS Bar & Grill Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var tre velklædte unge mænd med en reservation til kl. 20 til mad og drinks, men blev afvist af vagten, fordi han “følte sig utryg”. Vi fik ingen reel forklaring, og det var både respektløst og ufo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg afholdte min kandidatmiddag på PS Bar & Grill City med familie og venner. Værtinden smilede og hilste pænt på os. Halvdelen af mine gæster var 30 min forsinket, det var de søde og forstående ove... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev afvist I døren af vagterne igen, igen igen.- på trods af vi kom pænt påklædte, og med casual stil, som anvist fra hjemmesiden af, og efter anvisning fra personalet, da vi kontaktet dem for rå... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk! Service er elendig, køkkenet serverer koldt mad - når man gør opmærksom på fejlen så siger de 'det kan de ikke gøre noget ved, fordi køkkenet er ligeglad'. Arrogante medarbejdere.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Vi er placeret i hjertet af København og leverer et casual vibe til både frokost, aften og festlige weekender. Vores menu er fyldt med delevenlige snacks, saftige bøffer fra grillen og velsmagende cocktails. Der er altid noget for en hver smag og enhver anledning på PS Bar & Grill – City og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I får fem stjerner af mig

I får fem stjerner af mig, både for at tage ansvar for jeres gæster. Og for at måtte lægge ryg til den organiserede shitstorm som vaccinemodstanderne har rettet mod jer. ❤️

7 november 2021

Corona passet

Corona passet har ingen nævneværdig effekt på at bremse smittespredning, hold åben uden jødepasset og når det bliver et krav stå i mod og sig fra, så historien ikke gentager sig.

6 november 2021

Mangel på samme

Har skrevet klage flere gange, begrænset hvad man får af svar.

Har stadig ikke fået pengene retur for den vand vi ikke fik, men fik lov at betale for. I stedet får vi tilbudt to shots.

Jeg er så træt af jer. Men det er størstedelen af Danmark vist også nu. ;-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Selvbestaltet Corona "Spise" sted.

ufatteligt at man skal finde sig i at skulle udlevere sine sundheds oplysninger. Der blev debateret længe i døren om det faktum at jeg er imun var nok, valgte tilsidst at forlade stedet. Håber I mister alle jeres kunder og må lukke. om ikke andet pga dårlig mad og dårlig betjening.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendigt sted med usmageligt mad

Elendigt sted med usmageligt mad. Stemningen og selve restaurantens indretning minder om en travl dag på hovedbanegården. Man sidder på bænke ved høje borde, i noget der ligner en lagerhal. Tilmed var maden bare intet at råbe hurra får. Fik en tatar til forret og den så klammere ud end kattemad. Personalet har glemt at de bare er tjenere, og opfører sig som om de er direktører i Novo nordisk. Vi var flade af grin. Opreklameret taber sted. Spar pengene venner. Kan IKKE anbefales.