Puchtours Reviews 28

4,7

Helt igennem fed oplevelse. Flinke folk. Gennemført retro koncept med alt, hvad dertil hører. Desværre havde vi maskinskade, men gutterne var forholdsvis hurtigt fremme med en reserve knallert og t... Toon meer

Vi var 4 veninder på tur og havde den sjoveste oplevelse længe😂🤩 Vi gik naturligvis all in med de veste med rygmærker og sjove hjelme der var tilgængelige inden turen startede. Turen var fint tilr... Toon meer

Jeg vil bare sige, "prøv det før din nabo". Det er en fuldstændigt suverænt oplevelse. Kan kun anbefale Puchtours, hvis I har behov for en god, sjov og anderledes teambuilding, personaledag eller bar... Toon meer

God idé, og hyggeligt med de gamle knallerter. Vi havde dog fejl på 5 af de 16 knallerter vi havde lejet, så dette kortede vores tur noget af, vi blev dog kompenseret, men ville jo helle have vær... Toon meer

Vi tilbyder udlejning af Puch maxi knallerter på Sjælland til grupper, par, venner og firmaer. Kontakt os i dag og få sommerens skønneste oplevelse.

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Firma tur

Hej Casper og Co. Det var en fantastisk tur vi hade. Det var ligesom rød og blå stue der var lukket ud fra børnehaven 14 stk😀🍼. Lidt nedbrud var der jo,men ikke så mærkeligt efter hvad de bliver udsat for (MAXIERNE) og ikke være end vi selv kunne lave.+5 til jer🛵

30 augustus 2024

Antwoord van Puchtours

Hej Claus. Tusind tak for din besked. Det var en stor fornøjelse at have jer på besøg 🛵 Vi bliver simpelthen så glade når vi får disse anmeldelser 🫶🏼 håber at se jer igen. Mvh Casper

Fremragende og sjov oplevelse

Fremragende oplevelse – kan varmt anbefales. Vi havde virkelig glædet os til en god dag. Det blev i den grad indfriet. Konceptet er virkelig godt med gode køremulighed i den smukke natur. God idé til ture med venner og familie. Tak for god service og hjælp til planlægning. Gode mennesker gør oplevelsen endnu bedre. Vi kommer gerne tilbage😊

4 augustus 2024

Hej Karen. Tak for de søde ord 🫶🏼

Hyggeligt sted, men knallerter trænger til en kærlig hånd

God idé, og hyggeligt med de gamle knallerter.

Vi havde dog fejl på 5 af de 16 knallerter vi havde lejet, så dette kortede vores tur noget af, vi blev dog kompenseret, men ville jo helle have været på tur.

Men flinke mennesker og god stemning

3 augustus 2024

Hej Tommy. Mange tak for dine venlige ord 🛵
Beklager naturligvis de nedbrud du beskriver på nogle af vores Puch Maxi’er - mekanikken på de gamle maskiner kan drille, trods vi servicere dem hver uge 🤠 Vi bliver løbende klogere på både maskiner og koncept 🌞 Tak for din kommentar. Håber at se jer igen 🛵
Mvh Casper

Super god service

Super god service og en skøn tur på Orø det var sjovt med de gamle Knallerter

1 augustus 2024

Tusind tak for de pæne ord Palle. Hyggeligt at have jer på besøg 🛵🌞 mvh Casper