Paras ja luotettavin paikka ostaa
Paras ja luotettavin paikka ostaa. Olen ostanut täältä erilaisia tuotteita jo yli 15 vuoden ajan, ja olen aina saanut juuri sen, mitä olen tarvinnut.
Suurena plussana on henkilökohtainen palvelu puhelimitse sekä nopeat vastaukset myös sähköposteihin. Tilaukset saapuvat aina turvallisesti ja erittäin nopeasti perille, yleensä jo yhden tai kahden päivän kuluessa.
Kyseessä on suomalainen yritys, ei monikansallinen tai ruotsalainen ketju, jossa asiakaspalvelua on usein vaikea tavoittaa. Monikansallisissa ja ruotsalaisissa yrityksissä asiakaspalvelua ei monesti käytännössä ole lainkaan. Robotit ja automaattiset sähköpostiviestit, jotka ovat usein englanninkielisiä ja epäselviä, eivät ole oikeaa asiakaspalvelua.
Tuotteiden laatu on erinomainen, ja mahdolliset reklamaatiot tai muut asiat hoituvat nopeasti ja vaivattomasti. Olen ollut asiakkaana pitkään ja voin sanoa olevani 100 % tyytyväinen saamaani palveluun.
Mielestäni tämä on paras paikka tehdä ostoksia. Kannatan mielelläni suomalaisia pienyrittäjiä, heidän ystävällistä ja asiantuntevaa palveluaan sekä laadukkaita tuotteitaan. Tuotteet vastaavat aina sitä, mitä luvataan, ja asiakkaasta pidetään aidosti huolta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka arvostavat kotimaista palvelua, luotettavuutta ja nopeita toimituksia ja tuntee vastuun asiakkaista.