Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forvirret farmor bestille barnebarns første cykel, men vælger den forkerte model. Skriver en mail samme aften og ringer op dagen efter. Jamen, det var allerede på vej til at blive klaret af Nikolai... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en "stor-pige-cykel" gennem PUKY Danmarks webshop. Det var en sand fornøjelse og alt fra at finde den rette cykel til bestilling og levering gik som en leg. Da jeg havde spørgsmål t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super produkt og super service! Har efterhånden købt en del cykler fra Puky, og har været meget tilfreds med dem alle, både løbe- og almindelige cykler. Derudover var service i top, hurtig levering... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Sveriges officiella PUKY webshop. Våra fordon har stort fokus på hög kvalitet och en genomtänkt design. Idag består vårt sortiment av cyklar för barn i flera olika åldersgrupper. Vi tillverkar både löparcyklar, barncyklar, enhjulingar, gokart, trehjulingar och trehjulingar. Vårt huvudfokus i utvecklingen och designen av ett nytt fordon är säkerhet. Fordonen har utvecklats i en barnvänlig design, där barns små händer och korta ben har tagits i beaktande.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

18 tum stänkskydd som inte passar

Köpte 18 tum stänkskydd men de passar ändå inte till vår 18 tum PUKY. Ser ut som vi fått 16 tums skydd och tillbehör. Tråkigt!

5 mei 2025

Hej Elin,

Vi är ledsna att höra om denna 1-stjärniga recension. Vi hade verkligen uppskattat om du hade kontaktat oss och gett oss en chans att lösa problemet innan du drog slutsatsen att vi förtjänar en så dålig recension.

Vi hör gärna från dig så att vi kan försöka hjälpa dig och hitta en lösning! info@pukyshop.se

Nikolaj
PUKY Nordic

Allt var bra

16 april 2025

Antwoord van Puky Shop Sverige

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att allt gick bra. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar framöver.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Riktigt dålig manual

Riktigt dålig manual, avsedd för alla deras cyklar i samma storlek och helt ospecifik. Lyckligtvis minimal montering, men ändå förvånande. Beställde också stänkskärmar, fick fel skruvar med i förpackningen. För långa, trippelkollat. Barnet jättenöjd, men jag hade förväntat mig mer.

24 april 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans. Skulle dock önska att t.ex. blå cykel och blå hjälm har samma blå nyans.

19 maart 2025

Antwoord van Puky Shop Sverige

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och leveransen. 😊

Vi förstår din önskan om att färgnyanserna ska matcha helt, och vi kan meddela att vår blå nyans nu är anpassad för att matcha våra LRM Classic-modeller

Bra kundservice

Bra kundservice, fin cyckel

24 maart 2025

Hej Nadia,

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både vår kundservice och cykeln. Om du behöver hjälp med något i framtiden, tveka inte att höra av dig.

Ha en fantastisk dag! 🚴‍♀️

Med vänliga hälsningar PUKY Nordic

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och utomordentlig…

Snabb leverans och utomordentlig kundservice!

5 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Livia,

Tack så mycket för din fina recension och för att du tog dig tid att skriva den! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och kundservice. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda, och din feedback gör oss verkligen glada.

Om du behöver hjälp i framtiden, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Nikolaj
PUKY Nordics

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans. Det behövs inget mer!

13 februari 2025

Antwoord van Puky Shop Sverige

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada över att höra att det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb – precis som det ska vara!

Om du har några frågor eller behöver hjälp framöver, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Ha en fantastisk dag! 🚴‍♂️

Vänliga hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Snabb återkoppling ang beställning, leverans och klar och tydlig information. Nöjd med produkten.

17 februari 2025

Hej Kaisa,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten. Det betyder mycket för oss, og vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Ha en fantastisk dag!

Teamet på PUKY.se

Rekommenderar

27 september 2024

Antwoord van Puky Shop Sverige

Tack så mycket, vi uppskattar det verkligen. Vi hoppas att du blir nöjd med cykeln :)

Slitstarka fina cyklar!

Sonen har både en 3-hjulning och en sparkcykel härifrån och fler kommer det bli! Fina, genomtänkte och hållbara cyklar till rimligt pris.

5 november 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lång väntan.

Gjorde en beställning på tisdag och nu är det söndag och jag har ej fått någon bekräftelse att orden har skickats elller om sakerna inte finns i lager. Hoppas produkterna är av bra kvalitet när dom väl kommer.

21 oktober 2018

Hi Juan!

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager, at der er sket en fejl med din ordre! Vi har fanget fejlen og rettet den.
Ordren er pakket og er på vej til dig - vi håber, trods den ekstraordinære leveringstid - at du bliver glad for den!

Ha' en trevlig dag!

Snabb leverans!

7 oktober 2018

Hej Barbara
Vi är så glada att du njöt att shoppat med oss!
Ha en trevlig dag!
//Xenia, PUKY Sverige

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.