Gastenverblijf Pullevaart Reviews

4,7

Wij verbleven afgelopen weekend met 10 personen bij Pullevaart, we sliepen in de Lodge en het luxe appartement. Hele aardige en behulpzame eigenaar! De huisjes zijn prachtig, schoon en van alle gemakk... Toon meer

1. Gastenverblijf

rust, ruimte ontspanning

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige accommodatie

Geweldige accommodatie. Zeer vriendelijke gastheer. Heerlijke zwemvijver en een mooie, rustige omgeving. De accommodatie was heel schoon. Alles is aanwezig en de bedden liggen heerlijk. Ook is er airconditioning aanwezig wat heel prettig was met deze temperaturen. Een dikke tien voor dit verblijf!

7 september 2026

Gastvrijheid op prachtige plek…

Dit verblijf heeft alles wij wensen,gastvrijheid niet alleen attenties voor ons maar ook aan de hond was gedacht.Schoon,mooi en slim ingericht.Mooie rustige plek in Drenthe,voldoende privacy.Wij komen nog wel eens terug!

26 juli 2026

Super!

Otto is een superhost, lief, behulpzaam en vriendelijk! De locatie is prachtig en schoon, en wij willen graag terugkomen. Groetjes uit Italië :)

21 juli 2026

Gastvrij en comfortable verblijf in rustige en mooie omgeving

Gastvrij, schoon, comfortable , de rust, mooie omgeving, veel ruimtes tussen de verblijven.
Met het reserveren werd er snel gereageerd .
Bij aankomst cake en ook wat lekkers voor Lola, onze hond.
Prima verblijf gehad. Aan te raden en wij komen zeker terug.

9 augustus 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Wat heerlijk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Jullie zijn meer dan welkom zeker met jullie lieve schat.

Heerlijk huisje

Mooi huisje,schoon fijne rustige omgeving.Heerlijk verse eitjes en Deventerkoek bij aankomst.Vriendelijke gastheer.

28 juli 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Bedankt Diny voor je recensie. We noemen het hier Drentse cake ;-)Tot een volgende keer

Otto is een fijne behulpzame gastheer

Otto is een fijne behulpzame gastheer. En de plek is prachtig.

14 juli 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Bedankt voor je recensie Floor. We vonden het ook fijn om jullie als onze gast te hebben. Goed om te horen dat jullie heerlijk genoten hebben in de Tuinkamer

Voor herhaling vatbaar

Heel prettig verblijf gehad. Heel gastvrij en de accomodaties zijn schoon en netjes.

8 juni 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Bedankt, Rianne! Geweldig om te horen dat je zo'n prettig verblijf hebt gehad en dat je de gastvrijheid en onze schone accommodaties waardeerde. Tot de volgende keer!

Rust, comfort en zorg

Rust, comfort en zorg zijn de drie kernwoorden die ons bezoek aan Pullevaart het beste omschrijven. De rustige omgeving met zwemvijver en vrij uitzicht op het omringende landschap vanuit je bed. Het comfort van cabins met airco en een goed bed. Maar misschien is de gastvrijheid wel de belangrijkste reden om voor de Pullevaart te kiezen. Altijd weer.

20 mei 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Beste Familie Maas Wij vonden het ook erg fijn om jullie wederom bij ons te hebben in onze Gastenverblijven. Bedankt voor deze recensie hier doe je het voor en geeft je energie.

Heerlijk rustige omgeving

Heerlijk rustige omgeving, gevoel van privacy, prima bedden, mooi huisje met uitzicht. Prima service van de vriendelijke eigenaar.

12 mei 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Beste Paul en familie, Bedankt voor deze mooie recensie. Vonden het erg fijn om jullie als familie een weekend bij ons te mogen ontvangen.

Fantastisch

Super gastvrij ontvangen, mooie rustige plek, huisje super netjes in 1 woord geweldig de moeite waard om nog eens terug te gaan!

11 mei 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Super bedankt voor jullie mooie woorden. Heel fijn om te lezen. We vonden het erg leuk dat jullie er waren samen met jullie lieve hond.

Top bedrijf

Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt super lieve mensen!! Voor herhaling vatbaar.

1 april 2024

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Kijk dit vinden we fijn om te horen we vonden het ook erg leuk dat jullie er waren. Zien jullie graag terug

Erg tevreden!

Bij vragen rondom het boeken kreeg ik erg snel antwoord. Op verzoek konden mijn gezelschap en ik eerder inchecken dan de gebruikelijke tijd. Bij aankomst open ontvangen. Het appartement rook heerlijk fris en er stond zelfs een vers gebakken cake & wat lekkers voor de hond klaar.

Alles was zoals omschreven. In de koelkast zat ook een klein vriesvak, dat kwam goed van pas.

De kippen op het erf en de mooie bosrijke omgeving zorgen voor een landelijke en rustgevende sfeer.

Zeker aan te raden!

29 oktober 2023

In één woord fantastisch!

Nogmaals heel veel dank voor het fijne verblijf. Wat een prachtige b&b hebben jullie. Wij verbleven in Cabin de Stee. Mooi, klein, super schoon houten huisje. Waarbij aan alles gedacht is. Zelfs een katrol om de hond aan vast te leggen.
De ontvangst was heel gastvrij en vriendelijk. Plakjes cake, kakelverse eitjes en botjes en koekjes voor de hond lagen klaar.
Ik heb genoten van de prachtige zwemvijver!
Ook het contact vooraf was erg goed. Meteen antwoord op mijn vraag.
Een paar dagen van tevoren ontvingen een mailtje met tips voor restaurants, supermarkt, activiteiten etc.
We komen graag nog eens terug.

30 september 2023

Lekker geslapen!

Eigenlijk alleen geslapen in het huisje. We werden heel vriendelijk ontvangen. De lichten waren ‘s avonds even aangedaan voor ons, dat was fijn. Kamer naast het andere huisje is gehorig. We kregen de deur niet op slot ‘s nachts. Huisje was verder prima, 2 plakjes kruidkoek en 2 eitjes lagen klaar. Mooie omgeving.

26 augustus 2023

Afgelopen weekend verbleven wij voor de…

Afgelopen weekend verbleven wij voor de 2e keer @ Gastenverblijf Pullevaart. Altijd een supergoede service van eigenaar Otto. Daarnaast is het huisje altijd heel fijn om in te verblijven. Het is schoon, van alle gemakken voorzien. Met het warme weer zijn er ventilatoren geplaatst om ons verblijf zo relaxed mogelijk te maken. Tot de volgende keer weer!

14 juli 2023

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Bedankt, Stefan, voor je positieve review! We zijn blij dat je opnieuw hebt genoten van je verblijf bij ons. Het is altijd een plezier om je te verwelkomen, en we zorgen er graag voor dat je een comfortabel en ontspannen verblijf hebt. We kijken ernaar uit om je volgende keer weer te ontvangen!

Prima

Prima. Goed verzorgd. Netjes en alles aanwezig. Leuke lokatie en vriendelijke gastheer.

16 juni 2023

Antwoord van Gastenverblijf Pullevaart

Beste Martin, bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat je het naar jouw zin hebt gehad en alle faciliteiten aanwezig waren. We hopen je snel weer te verwelkomen op onze mooie locatie.