Ook via een QR code er in gestonken. Gelijk opgezegd maar ben benieuwd of er van mijn creditcard wordt afgeschreven. Zijn echte oplichters.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

QR code gescand van C&A en dan naïef…

QR code gescand van C&A en dan naïef geweest door mij in te schrijven en creditkaart te registreren, ik had beter moeten opletten. Daarna onmiddellijk kaart laten blokkeren en nummer in UK gebeld om lidmaatschap op te zeggen, dat ging redelijk vlot. Zijn idd oplichters.

14 december 2023

Pulsler zit soms achter een billing company

Bij mijn werd er maandelijks 49 euro afgeboekt naar bgntms.biz Limassol C (volgens maandelijkse uitgavestaat). Dat bedrijf heb ik gecontacteerd, en zij zeiden me (via online chat) dat ze een third party billing company waren, en dat het geld van mijn kaart voor een abonnement bij Pulsler.com was. Daar had ik nog nooit van gehoord. Ik doe maar zelden via internet betalingen met kredietkaart, altijd bij dezelfde paar handelaars, dus ik begrijp het niet.

Ik wil het hier maar toevoegen, zodat je weet dat het geld soms via deze weg naar Pulsler gaat. Bgntms.biz zou mij het geld overigens terugbetalen zeiden ze (mijn kredietkaart had ik ondertussen veiligheidshalve geblokkeerd). Kon enkele dagen duren, dus ik moet nog even afwachten.

5 december 2023

Dieven en bedrog

Ging op Microsoft een app installeren die gratis is. Registration gedaan en terug staat gratis om de app te gebruiken. Hoe geraak ik hier vanaf ? Wil dit helemaal niet. Kan niet annuleren

5 december 2023

Ongevraagd Pulsler binnengekregen via…

Ongevraagd Pulsler binnengekregen via het scannen van een QR code. Dadelijk mijn creditkaart geblokkeerd en dan met de gegevens die ik van hun, in mijn email heb gekregen, ingelogd en naar de chat gegaan. Dadelijk connectie gehad en gevraagd mijn lidmaatschap te annuleren. Dit ging heel vlot. Print screen gedaan als bewijs...je weet maar nooit.

13 november 2023

Hoe geraak je weg bij pulsler

Pulsler probeert je ongevraagd een abonnement aan te smeren.
Hoe kan je dit annuleren?

Bi het bestellen van geneesmiddelen online, was ik plots aan het betalen op de website van pulsler. Had ik te laat door. Heb naar kaartstop direct gebeld: er was € 1 van mijn rekening. Hoe dan voorkomen dat de volgende maanden telkens € 50 betaald wordt?
1. Ga, binnen google, naar member.pulsler.com
2. Klik op login
3. Klik helemaal onderaan op customer support
4. Klik op my account
5. Klik op de vraag How can I cancel my subscription. Je kan dit doen via telefoon, chat of mail.
6. Ik koos voor chat. Ik zette in de chat ook dat ik deze chat filmde, als bewijs van. Na enkele chatantwoorden werd mijn 'abonnement' gecanceld.
Ging redelijk vlot, eigenaardig genoeg.

27 oktober 2023

Zie alles hieronder

Zie alles hieronder. Ik vermoed dat de recent door mij geïnstalleerde QR-reader-app de boosdoener is. Enige oplossing: app verwijderen en creditcard blokkeren. Pulsler opzeggen via de chat van je Pulsler-account lijkt mij zinloos te zijn en ik wacht ook niet 5 dagen of het ook echt gelukt was.

19 oktober 2023

Pulsler is een malafide site

Pulsler is een malafide site. We dienden onze creditcard mee te geven en gingen een mail krijgen om dan de gratis proefperiode te bevestigen (en binnen deze periode eventueel de aankoopverplichting te annuleren). Deze mail werd niet gestuurd. Daarom voor alle zekerheid credit card gestopt. Daarna deze site tegen gekomen bij het screenen van Pulsler.

18 oktober 2023

Puur bedrog

Puur bedrog, werd hiernaar geleid na scannen QR code van Carrefour Bonusland, bank gebeld je kan enkel je kaart onmiddellijk blokkeren

12 oktober 2023

Heel malafide site

Heel malafide site, ik wilde betalen via een app om te parkeren in Schotland, ik had mijn gegevens ingevuld, net toen ik op ok drukte kwam deze site ertussen. Ik heb mijn account proberen uit te schrijven, mijn bankkaart geblokkeerd en mijn bank verwittigd. Gelukkig geen geld kwijt.

9 oktober 2023

Membership

Ik heb een eenmalige betaling gedaan van €1 voor informatie, en opeens zat ik vast aan een maandelijks lidmaatschap van €39.
Opzegging via website van Pulsler lukte meermalen niet omdat de door hun bevestigde inloggegevens niet geaccepteerd werden.
Uiteindelijk via een klantenservice telefoonnummer opgezegd, dat werd heel amateuristisch bevestigd per email zonder Loge, bedrijsinfo, etc.

3 oktober 2023

Een grote oplichterij

Een grote oplichterij, waarbij je dient te telefoneren naar USA om een abonnement stop te zetten. Zelfs binnen de 5 dagen opgezegd en de opzegging is zogezegd gratis; telefoonkosten niet.

2 oktober 2023

Pulsner licht je op!!!

Pulsner licht je op!!!
Ik dacht mijn NPOplus account te activeren. Via mijn creditcard. Nee dus. Las ineens dat ik 5 dagen gratis kon kijken en daarna een abonnement van 49,- Via de chatbox heb ik aangegeven dat ik mijn abonnement per direct stopzette en dit werd zg. bevestigd. Wel een printscreen gemaakt.
Midden in de nacht toch ook mijn creditcard geblokkeerd. Er was geprobeerd € 0,01 er af te halen. “Daar begint het mee” zei de klantmedewerker van de ICS. Wees gewaarschuwd!

26 september 2023

NIET REGISTREREN BIJ PULSLER!!!

Ik scande een QR-code om een nieuw aangekocht product te registreren bij STIGA.
Zonder het te beseffen werd ik omgeleid naar Pulsler en was ik daar in een wip ingeschreven met creditkaart gegevens.
Ik lees dat er ongewenst geld gestolen wordt van andere gedupeerden hun rekening.
Ik slaag er niet in om mij uit te schrijven dus heb ik mijn creditkaart geblokkeerd.

31 augustus 2023

Opgepast! Dit is niet de app die u scande mt had.

App die er tussen geglipt is tijdens een qr code scannen van toolstation.nl voor een promo kaart.
Ongeacht ik een Norton security op mijn smartphone heb, was dit geen bescherming, Al mijn gegevens waren automatisch ungevuld en drukte ik te vlug op ok en het belletje rinkelde juiste na de druk van ok.
Kan ook Niet inloggen in website om deze te annuleren. Nog geen 49euro van de rekening gegaan maar de gratis versie stop binnen 4dagen.
Actie ondernomen:
Kaart geblokkeerd
Bank gecontacteerd betreft phishing
Mail gestuurd naar support van pulsler.com om subscription te annulleren

Bewarned and stay safe

12 augustus 2023

Oplichting Pulsler

Ik dacht dat ik de 4411-parkeerapp was aan het downloaden en had pas na het abonneren via Visa door dat er een andere app was tussen 'geglipt'.
Heb het kunnen annuleren via de chat een mail te sturen naar abhelpline dot com
Toch voor de veiligheid ook mijn creditcard maar laten blokkeren.
Tip van de CreditCard maatschappij:
Zoek het bedrijf op via Google. Zoek vervolgens het e-mailadres, een contactformulier of chatfunctie op en geef aan dat u uw abonnement wilt stopzetten. Maak hier dan een schermprint van. Dit geldt als bewijs van opzegging.

5 augustus 2023

Activeren van laadkaart voor elektrische auto

Zonder enig besef en interesse tracht Pulsler lidmaatschap op te dringen bij het activeren van een laadkaart voor elektrische auto. Direct betaalkaart geblokkeerd, want opzeggen lijkt moeilijk of niet te gaan wegens onbereikbaar of onbestelbaar. Pure fraude.

2 augustus 2023

Pulsler = Fraude

Ik dacht dat ik de 4411-parkeerapp was aan het downloaden en had pas na het abonneren via Mastercard door dat er een andere app was tussen 'geglipt'. Een paar dagen later ging er 49,00 euro van mijn rekening. Wees op je hoede als je gehaast bent om een app te downloaden, ik denk dat ze daarop inspelen. Heb mijn kaart laten blokkeren via Cardstop en via mijnkaart.be een betwisting opgestart.

24 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?