Väldigt otrevligt bemötande. Han tog sönder vår gamla pump som jag sa till honom tidligt att vi ska återvända den. Han ville inte montera dräneringstrågen som jag hade beställt med pumpen, vilke... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag bemöttes av två otrevligt tekniker. Han förstörde min gamla pump fast jag sa till honom tidligt att vi ska återvända pumpen. inte nog med de blev han otrevlig Han tömde gasen och klippte rö... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Installation, service, reparation och konsultation när det kommer till Luftvärmepumpar
Contactgegevens
Zweden
- pumpexperten.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Väldigt hemska och ärende med ARN dessa…
Väldigt hemska och ärende med ARN dessa människor kan inte passa tider och var 30 min för tidiga. De ringde på morgonen och frågade om de kunde komma redan vid 10 tiden, nej sa jag vi hade bestämt vid 14:30. Trots detta kommer de och bankar som tusan redan vid 14 tiden, då jag skulle ta ut hunden. Jag frågade varför de var tidiga trots att vi gjort upp veckan innan om tid SAMT när de ringde mig på morgonen. De kunde ej svara, bara rycka på axlarna "nu är vi här" Jag bad dem vänta en kvart, de sa ja (kameran spelade in allt)... Sedan medans jag ordnar så hunden är okej så får jag varningar på mina kameror, hinner inte se. Men då har de börjat gå runt huset, kliva på arbetsmaterial, börjat pilla på fel fläkt, Vridit så vindskyddet knäcktes. (Den sidan de gick upp på är inte avsedd för det, då massa material ligger där. Vilken människor med hjärna hade klurat ut.)
Fläkten som jag hittade dem vid var på motsatta sida utan hinder, det hade dem vetat om de frågat mig, får vi gå och kolla utedelen? Ingen info att de skulle kolla den då det var innedelen som jag hade problem med. För då hade jag berättat vart det stått.
Sedan lämnades det flera fotavtryck av avföring, troligen har den ena äldre gubbe gjort på sig och trampat i det för det luktade väldigt äckligt. Det kom ej från mig då fotspåret visar att det kom från deras bil och var kvar där och lite under hans vänstra sko.
När de väl står vid utedelen, utan att be om lov så stod han med en stor shiftnyckel, vägrade först berätta vad han gjort med den, jag krävde det efter massa om och men så tryckte han på en ventil så det pyste ut gas. Jag frågade vad använde du den shiftnyckeln till? Då tog han bort den och sa inget...
Jag kände mig enormt otrygg med dessa, bad dem avsluta då de nu gjort olaga intrång och efter kollad filmerna och skadorna så är det även skadegörelse. De vägrade lämna platsen sa att de är här att göra ett jobb, om de inte får göra det idag kommer ingen att göra det.
Så de tvingade in sig, jag hade error kode U0. Det enda de gjorde var att kolla filtret starta den på högsta värmen på 30 grader, då den inte startade inom 10-15 sekunder så sa dem att det var ett fel i elementet, inte handhavar fel. (Diskussionen är inspelad)
Detta gjorde dem på isch 5-10 min inne, därefter gick dem, de vägrade trycktest.
Så efteråt får jag besked att detta handlar om handhavar fel, att JAG ska betala dem för det inte är en garanti fråga längre. Jag sa att de är skyldiga mig pengar för skadegörelsen, trots film bevis så vägrar dem.
Daikins egna operatörer ska komma ut, med infon samma som till polarpumpen har de beräknat med att det tar minst 1-2 timmar att laga "garanti" ärendet. Och kan inte förstå varför dessa inte ens kollade error koden med U0.
Sedan ska ni akta er att göra dem sura, de gör falska anmälningar till lännstyrelsen. Inget stämde som de hade skrivit och de fick se filmerna om hur pumpexperten höll på.
De förstod rätt så snabbt att något inte stämde med anmälan så fort de såg vilken ras jag har. Jag har en Husky och enligt pumpexperten, så skällde min hund massa. Guess what? Huskys skäller inte. Sedan påstod dem att jag inte matade han, men hans matskålar står ju inte i trappan där de var, den står ju i köket? De var väldigt positiva hur bra jag sköter min hund, perfekt hull, starka muskler. Massa säckar med hundfoder.
Så ja akta er för dessa, de kan inte Daikins maskiner och vet inte hur man lagar dem, de ljuger om felet antingen för de inte vet hur man gör gastest eller för att lura av er pengar. De kommer inte få ett öre av mig, sedan får ARN sköta resten.
Vi är mycket nöjda med installationen…
Vi är mycket nöjda med installationen av vår luftvärmepump. Installatören kom på utsatt tid, var väldigt professionell och utförde arbetet noggrant och ordentligt. Allt gick smidigt och vi fick tydlig information om hur värmepumpen fungerar. Det märktes att installatören var kunnig och mån om att allt skulle bli rätt från början.
Efter avslutad installation städade de upp efter sig och lämnade platsen helt ren och snygg. Vi uppskattar verkligen att jobbet både utfördes pålitligt och med stor omsorg om detaljer. Rekommenderas varmt till andra som vill ha ett tryggt och bekymmersfritt byte eller installation av luftvärmepump!
Värmepumpsberedare/Luftvärmepump
Killarna hade väldigt bråttom och lämnade kvar en massa skräp efter sig vid installation av värmepumparna.
Jag fick dammsuga kabelstumpar & gips samt lite av varje efter dem.
Sedan skulle de installera en värmepumpsberedare men det va tydligen inte deras grej..
De klarade inte av att borra i betonghålssten 30 cm samt ordnade en bomavgift på 2000 kr då de inte kunde fullfölja jobbet p g a håltagningen. (Det står i installationspaketet jag köpt via Polarpumpen att håltagning i betongvägg ingår upp till 30 cm)
Sedan meddelade de dagen innan andra installtionstillfället att de inte kommer p g a att jag saknar avlopp i tvättstugan där beredaren ska stå. men det borde väl vara upp till mig som kund att avgöra om försäkring ska gälla eller inte ?
Jag löste hålet smidigt genom en annan firma (tog 20 min) samt väntar nu på installation av beredaren från en annan aktör!
Jättenöjd! Två proffsiga och trevliga installatörer.
Fick er via rekommendation och jag förstår varför.
Proffsiga
Proffsiga, trevliga och snabba med både offert och jobb!
Jätte nöjd
Bara bra
Bra pris, snygg installation, proffsigt och bra bemötande. So far so good!
Anlita dem, du kommer definitivt inte att ångra det!
Vi köpte nyligen ett stort hus och hade ett behov av att installera 3st värmepumpar i huset och en i garaget. Grabbarna från Pumpexperten kom punktligt vid 07 på morgonen och var dessutom supergulliga och ringde på vägen till oss för att meddela att de snart var framme. Väl här så var de supertrevliga, vi hade en klockren genomgång av allt och kände oss väldigt trygga när de satte igång med installationen av alla pumpar. De skötte allt extremt proffsigt, snabbt och effektivt! Vi är imponerade av deras proffissionalism, deras bemötande och hur snyggt de fixade allt! Verkligen toppen och jag rekommenderar verkligen Pumpexperten på alla plan! :)
Punktlig och pålitlig
Pumpexperten fick göra ett göra klart ett jobb där en tidigare installatör slarvat och inte levererat den premiuminstallation som var beställd. Pumpexperten kom punktligt på utsatt tid, gjorde snabbt jobbet, snyggade till tidigare rördragning och satte rörkanaler. Lämnade rent och fint efter sig. 😀👍
Ny Panasonic…
Bytte service av en gammal värmepump till köp och installation av en dito ny, 7,5 kW. Mycket kunnigt, snabbt och proffesionellt genomförd installation. Dessutom en sympatisk montör. Vi kan varmt rekommendera Pumpexperten.
Snabba svar
Snabba svar, trevligt bemötande och kunnig personal
Världsklass!
Tydlig och bra kommunikation.
Utfört arbete helt enligt önskan.
Service på högsta nivå!
Snabb o effektiv installation
Jag hade beställt luftvärmepump med installation från polarpumpen, detta skulle vara en ersättningspump. Jag fick fylla i information och ta bild inomhus och utomhus där jag ville att pumpen skulle installeras och jag skrev att jag ville att den nya pumpen ska installeras på samma ställe som den gamla.
De kom två personer, en tar hand om innerdelen och en om utomhusdelen. De monterar snabbt ner den gamla pumpen. Efter en liten missförståelse så justerades utomhusdelen så att den placeras enhetligt med min andra pump. Installationen gick snabbt och effektivt och man märker att de är vara att arbeta ihop.
Kan rekommendera er till andra.
Sätter verkligen E i experten.
Sätter verkligen E i experten.
Trevliga, bra service och håller vad dom lovar!
Något utöver det vanliga !
Pumpexperten fick i uppdrag av Daikin att lösa ett garantiärende eftersom den ursprungliga installatören inte längre var tillgänglig. Många turer fram och tillbaka där Daikin ställde sig på tvären och ville ha utförlig dokumentation och utförliga prover och ställde både oss och Pumpexperten i ett ” vems är felet ” situation då den ursprungliga installatören möjligtvis gjort något fel. Eftersom dessa turer varade i nästan ett år och jag och min fru började bli alltmer desperata så var det tack vare Pumpexperten som vi inte gjorde rättssak av det hela. Tvärtom så ingav dom genom sitt bemötande både förtroende och hopp om att det skulle ordna sig. Kommunikation var nyckeln i detta för att inte tala om att de t.o.m. kom till oss på en söndag. När Daikin till slut skickade delar och David från Pumpexperten konstaterade att detta inte skulle hjälpa så ringde han och sa att han tröttnat och erbjöd sig att köpa en ny pump och installera den så snart som möjligt. Jag trodde inte mina öron men sagt och gjort och nu sitter vi i värmen. Tack Helen för din skicklighet i logistik och kommunikation och tack David för din effektivitet och kunnighet. Ni värmer både hus och hjärtan!
Jag bemöttes av två otrevligt tekniker.
Jag bemöttes av två otrevligt tekniker.
inte nog med de blev han otrevlig
Han tömde gasen och klippte rören på så sätt att den kan inte återanvändas.
dom svarar inte när man ringer till domsätt att dom inte ens svarar via trustpilot hur kan detta bolag gå runt frågan är om dom ens har någon utbildning
dom gjorde ett extra hål i vägen som dom sen faktisk betala för repration
Jag är missnöjd med köpet och rekommenderar andra starkt att anlita andra leverantörer och akta sig för oseriös säljare och tekniker.
finns fler bolag att anlita än just dessa
Dom gjorde sönder min fönsterruta och…
Dom gjorde sönder min fönsterruta och blev trevliga och sa dom skulle fixa de en vecka efter ringde jag och fråga dom bad dom mig fixa de och skicka faktura till dom som dom sen vägra betala för sig stressade är dom och svarade inte
Dålig bemötande
Väldigt otrevligt bemötande.
Han ville inte montera dräneringstrågen som jag hade beställt med pumpen, vilket det skulle inte ta så lång tid för honom.
Hade bråttom hela tiden.
Rekommenderar absolut inte.
Förstörde min dag helt.
Snabb och smidig installation
Snabb och smidig installation. Högsta omdöme. Trevlig och kunnig installatör.
Snabb och effektiv installation och…
Snabb och effektiv installation och trevligt bemötande. Allt verkar fungera klockrent, hittills.
Nöjd kund - hög kvalitet
Vi fick snabb hjälp när vår gamla pump gick sönder. Kunnig, professionell och förstående personal från rådgivning till färdig installation som gick mycket snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Pumpexperten.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.