Goede communicatie! Updates en van alles wordt je op de hoogte gehouden. Super service en geweldige producten, goede afwerking en snel. Zeer tevreden!
Geweldig mooie stalen world map besteld en keurig thuisbezorgd en ook nog eens voorzien van een persoonlijke kaart. Zelfs een template voor bevestiging was toegevoegd. Deze nieuwe aanwinst hangt echt... Toon meer
Communicatie over persoonlijke wensen verliep erg vlot en de aanpassingen waren naar wens. Verzending verliep ook vlot en zorgvuldig verpakt. Helaas is de sterrenstand op de oudroze achtergrond niet... Toon meer
Zeer goede klantenservice en snelle bezorging. Ook nadat er 1 landen spelt stuk werd geleverd gelijk een snelle reactie en zonder problemen een nieuwe gekregen. De kwaliteit van de kaart is ook erg go... Toon meer
Bij Punt. vind je de mooiste posters en wanddecoratie passend bij je interieur!
Aenwirderweg 60, 8449 BD , Terband, Nederland
Vraagt klanten om een review
Prima snelle en vriendelijke service! Poster al binnen twee dagen in huis, top!
De poster wordt zorgvuldig verwerkt. Snelle en persoonlijke communicatie.
Uitermate tevreden...over verpakking..en product helemaal naar wensen....zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.....Helemaal TOP
Was beschadigd aangekomen, maar na contact kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd. Deze was goed!
Poster was kwijt geraakt bij sorteer bedrijf.
1 bericht naar punt poster en er werd gelijk op gereageerd, er is meteen een nieuwe poster door hun verstuurd!!
Perfect opgelost dus!!
En de poster is prachtig!
Mooie posters, en fijn dat je nog een extra controle krijgt voordat ze verzonden worden.
Duidelijke site. Goede service. Snelle conceptversie ontvangen. Verzoek om kleine aanpassing in de tekst direct gemaakt. Na akkoord binnen 2 dagen poster in huis. Super mooie kwaliteit!
Heel fijn. Had een kras op mijn poster en kreeg zonder problemen een nieuwe.
Netjes verstuurd. Mooie poster ontvangen, maar vond het jammer dat ik na betaling niet gelijk een bevestiging van aankoop en levering kreeg.

Antwoord van Punt.
Snel een reactie op mijn bestelling en precies uitgewerkt zoals ik het wilde hebben. Vriendelijk mail contact, lekker kort en to the point.
Vrij vlotte levering. Mooi geprint op mooi papier.
Helaas is de sterrenstand op de oudroze achtergrond niet goed zichtbaar, dat zou erbij vermeld moeten worden of beter nog; vetter gedrukt, wat ik als feedback heb aangegeven. Als dat ook goed was geweest, had Punt de volle 5 sterren gekregen.
Het contact verliep erg snel! De levering duurde even door de drukte. Maar heel.blij met het resultaat