1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Chinese troep

Niet doen!!! Duurt heel lang eer het komt. Chinese troep! Enge stofjes en lelijke afbeelding. Dropshipping. Ik geloof verhaal dat je puppy’s helpt nu ook niet meer. Ik heb voor veel geld hier cadeautjes gekocht en hoop dat ik geld terug krijg…

19 juni 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Had een trui en een tshirt besteld. Twee truien gekregen (dus geen tshirt) die van vreselijke kwaliteit zijn. Synthetische troep. Slechte service want terugsturen kost 15 euro en ze kunnen alleen een korting van 50% op het volgende artikel aanbieden alsof ik ooit nog iets daar wil bestellen. Dus mensen; doe het niet!!

14 juni 2025

Oplichters!

Oplichters! De kwaliteit is echt slecht en de maten kloppen voor geen meter. Lijkt wel rommel uit een derdewereldland. Wanneer je wil retouren mag je de verzendkosten naar het 'magazijn in het buitenland' van 10 tot 15 euro betalen, of je krijgt korting op een nieuwe bestelling. Belachelijk en mijn tip is om hier nooit wat te bestellen. Denk dat de donatie die ik heb gegeven ook niet voor het goede doel was.

22 april 2025

Oplichters

Volgens mij zijn dit dezelfde oplichters als Blue Ocean Project!

Het zijn Dale McCall en Kevin Ashworth uit Bangor.

18 april 2025

Bizar slechte kwaliteit/ nep organisatie

Bizar slechte kwaliteit. Ik had de bestelling nog geannuleerd voordat het verstuurd was en opeens na een aantal uur werd de bestelling snel verstuurd. 20 mails over en weer met Sarah en 50% korting op volgende bestelling. Wilde ik niet en nu reageren ze helemaal niet meer. Nooit iets kopen daar aub en ze doen niks voor honden. Echte oplichters!!

17 april 2025

Geen een ster waard!

Geen een ster waard!! Oplichters.
Ik heb een tshirt besteld. Bleef 2 weken ergens staan (?????) Werd teruggestuurd. Kreeg standaard keurige antwoorden op mails. Ik moest maar even geduld hebben, kwam echt wel goed. Tot nu toe niets ontvangen wel betaald NIETS KOPEN HIER.

17 april 2025

Bestelling ontvangen

30 dec besteld / 21 januari ontvangen. Dus met wat geduld uiteindelijk wel geleverd (ze hebben officieel ook 30 dagen). Ik twijfel wel aan de echtheid van het goede doel ivm gebreken in de voorwaarden, maar ondanks de slechte reviews heb ik mijn trui gelukkig wel ontvangen! Maar ik bestel er niet nog eens.

21 januari 2025

Geen goed doel, oplichters

Geen goed doel. Bij navraag bleek dat organisatie die zij noemden hun absoluut niet kenden. Geld verdienen over de rug van dierenliefhebbers met slechte troep en alles in eigen zak steken!

19 december 2024

Bestel hier niet

Pakket is nooit aangekomen is via DHL terug gezonden nooit ergens aangeboden. Zij blijven aangeven dat postnl moet informeren. En dat ik niet optijd pakket heb opgehaald. Daarvoor krijg je dan 70% korting als je iets opnieuw wil bestellen. Ze kunnen het niet opnieuw verzenden omdat het een klein bedrijf zou zijn.
Alle mails zijn het zelfde zonder een naam eronder.
Kleine bedrijven willen juist met een passende oplossing komen. Dit wilen zij niet.

Ik zeg oplichterij. Helaas zijn er geen -sterren. Is dat 1 ster verplicht is om aan te geven

15 oktober besteld vanaf 10 november aan het heen en weer mailen

15 oktober 2024

Waardeloos!

Waardeloos!
Bestelling nog steeds niet ontvangen.
En als je een mail stuurt krijg je iedere keer te horen: geen zorgen hoor je bestelling wordt bezorgd.
Familiebedrijf?! Willen jullie over de rug van dieren zo je geld verdienen?!!!

2 november 2024

Shirt na maand nog steeds niet ontvangen

Ik heb een shirt besteld bij Puppy Project. Dat is inmiddels een maand geleden en ik heb nog steeds niks ontvangen. Als je een vraag stelt over een bestelling krijg je een geautomatiseerd antwoord terug.
Zeer slechte service en ik heb tot nu toe wel betaald maar niks ontvangen.
Is dit wel echt een organisatie die puppy's helpt? Ik vraag me dat echt af.

18 oktober 2024

Komt gewoon uit China

Komt gewoon uit China. Niet kopen dus. En wat betreft dat ze honden willen redden, geloof dat ook maar niet🤬

27 september 2024

Het is een scam

Het is een scam. Het zijn producten uit china, ook te vinden op Aliexpress . Verzenden duurt over twee weken en retour sturen kost je minimaal 30.-

Ze ondersteunen vermoedelijk geen dieren hiermee.

26 september 2024

Het T-Shirt is erg leuk

Het T-Shirt is erg leuk. Mooi van kleur, materiaal en goede pasvorm.
Duurt wel wat lang voor het geleverd wordt.
Zeer vlot en vriendelijk contact via mail gehad. Conclusie prima !

19 september 2024

Alles komt uit China

Eerst moet je al heel lang wachten voordat je een track & trace ontvangt, dan blijkt dat het uit China komt (misleiding!). Er wordt gezegd dat de t-shirts katoen zijn, maar niets is minder waar, zo synthetisch als de pest. Maat L besteld, blijkt veel te klein, ja wat wil je ook als het uit China komt. Kwaliteit zeer slecht, super doorschijnend. Niet bestellen. Vraag me na al deze misleiding ook af of er wel een deel afgestaan wordt aan het goede doel waarvoor ze zeggen te staan.

16 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (76 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken