Banner for Purebob

Purebob Reviews 1.171

4,7

Het is afgeleverd door een vriendelijk en behulpzaam persoon. Wat altijd fijn is dat het zo mag lopen, met respect voor iemand zijn gerief. Heb spijtig genoeg al andere bezorgers aan de deur gekregen... Toon meer

Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)

Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE! Daarnaast weet ik... Toon meer

Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt... Toon meer

4,7

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed op de hoogte gehouden van de…

Goed op de hoogte gehouden van de levering. Netjes afgeleverd. Mijn hond vind de snoepjes erg lekker. Nu afwachten of het een positief effect heeft op zijn darmen.

Beste Nicolette,

Wat leuk om jouw review te lezen 😊

Heel fijn om te horen dat de snoepjes alvast zo goed in de smaak vallen bij jouw hondje. Dat maakt het natuurlijk al een stuk makkelijker om ze dagelijks te geven.

Voor darmgerelateerde klachten zien we vaak dat het lichaam wat tijd nodig heeft om echt van binnenuit in balans te komen, dus geef het zeker enkele weken consequent gebruik. We hopen alvast mee op mooie resultaten.

Geef jouw hondje een extra knuffel van ons! 🐶

Zeer tevreden.

Zeer snelle levering, en een goede service.

8 mei 2026

Hi Machteld,

Dankjewel voor je lieve woorden 😊

Het betekent veel voor ons om te horen dat jouw ervaring zo positief verlopen is. We proberen elke dag baasjes en hondjes zo goed mogelijk verder te helpen, van bestelling tot levering.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐶

Team Bobiotics

Bedrijf is prima maar ik heb wel de…

Bedrijf is prima maar ik heb wel de tijd nodig dat ik de probiotica wil uitproberen of het echt helpt tegen de jeuk

Beste Robert,

Dankjewel voor je eerlijke review en om Bobiotics een kans te geven.

Dat begrijpen we helemaal. Bij probiotica heeft het lichaam vaak wat tijd nodig om echt van binnenuit tot rust te komen, zeker bij jeukklachten. Daarom zien veel baasjes de mooiste veranderingen pas na enkele weken consistent gebruik.

We hopen alvast dat jullie hondje er mooi op reageert 🐾

Mocht je onderweg nog vragen hebben, mag je ons altijd contacteren.

Team Bobiotics

Heel tevreden van Bobiotics!

Producten zijn altijd snel verzonden, levering verloopt heel goed en duidelijke communicatie via WhatsApp en deze productjes helpen echt bij mijn teckeltje (voor de allergie en tanden, de anderen heb ik nog niet geprobeerd).

Beste Charline,

Hartelijk bedankt voor je mooie review. Het betekent echt veel voor ons om te horen dat jouw teckeltje zich beter voelt dankzij de producten.

Dat de producten voor allergie en tandjes nu al een positieve impact hebben, is exact waarom we Bobiotics ooit gestart zijn. En ook heel fijn om te horen dat de levering en communicatie voor jou vlot en duidelijk verlopen zijn.

Geef jouw kleine teckeltje nog een extra knuffel van ons 🐶

Snel geleverd worden

Snel geleverd worden

Beste Monika,

Bedankt voor je fijne review.

Super om te horen dat jouw bestelling snel aangekomen is. We doen elke dag ons best om ervoor te zorgen dat hondjes niet te lang op hun Bobiotics hoeven te wachten 🐶

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons! En mocht je ooit vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen.

Snelle levering .

Snelle levering .
Netjes verpakt .

Hi Adri,

Bedankt voor je mooie review.

Heel fijn om te horen dat alles snel en netjes bij jou aangekomen is. We besteden veel zorg aan elke bestelling zodat zowel de baasjes als de hondjes meteen goed van start kunnen gaan 🐶

Team Bobiotics

Snelle levering en fijn contact

Snelle levering en fijn contact. Via whatsapp goed op de hoogte gehouden!

Hi Roger,

Bedankt voor je fijne review 😊

Super om te horen dat zowel de levering als het contact vlot verlopen zijn. We vinden het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden en persoonlijk verder te helpen waar nodig.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐶 En mocht je ooit nog vragen hebben, stuur ons gerust een berichtje.

De service was super

De service was super. En de bestelling is heel vlot verlopen. De dag nadien was mijn bestelling al bezorgd.
Ook goede uitleg gekregen via whatsapp. Super bedankt.

Beste Brigitte,

Hartelijk bedankt voor je mooie review 😊

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is, van bestelling tot levering. We vinden het belangrijk om niet alleen snel te leveren, maar ook iedereen persoonlijk zo goed mogelijk verder te helpen wanneer nodig.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐶 En mocht je ooit nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen.

Super

Mijn hond vind het product geweldig en makkelijk in gebruik

Hi Maud,

Hartelijk bedankt voor je mooie review 😊

Wat fijn om te horen dat jouw hondje zo enthousiast is over het product en dat het ook makkelijk in gebruik is. Dat is exact waarom we Bobiotics ooit gestart zijn: hondjes op een eenvoudige en natuurlijke manier ondersteunen.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐶

Goed in orde

Alles was goed in orde en ben blij met de informatie die ze regelmatig doorgeven. Klantenservice = oké en de artikelen zijn goed

Beste Jo,

Hartelijk bedankt voor je mooie review.

Het betekent echt veel voor ons om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad. We proberen elke dag niet alleen kwaliteitsvolle producten aan te bieden, maar ook baasjes zo goed mogelijk te begeleiden onderweg.

Berichtjes zoals dat van jou zijn exact waarom we doen wat we doen 🐶 Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons!

Team Bobiotics

Snel geleverd en werd goed op de hoogte…

Snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden

Hi Ylona,

Dankjewel voor je review, en fijn om te horen dat alles vlot verlopen is.

We hopen dat jullie hondje mooie ondersteuning ervaart van de supplementen 🐾

Mocht je onderweg nog vragen of opmerkingen hebben, mag je ons altijd contacteren.

Hi Geyssens,

Dankjewel voor je review, en fijn om te horen dat alles goed is aangekomen.

We hopen dat jullie hondje zich snel nog beter voelt met de ondersteuning van onze supplementen 🐾

Top!

Zeer snelle levering en top service!

Hi Stephan,

Dankjewel om de tijd te nemen om een review achter te laten en voor het vertrouwen in Bobiotics.

We hopen dat jullie hondje mooie resultaten mag ervaren met de ondersteuning van onze supplementen 🐾

Een echte aanrader

alles is zo vlot verlopen.De eerste dag na mijn bestelling al geleverd,top.
Zeker een aanrader.

Beste Corinne,

Dankjewel voor je mooie review en voor het vertrouwen in Bobiotics.

Heel fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is. We hopen dat jullie hondje ook mooie ondersteuning ervaart van de supplementen 🐾

Snel bezorgd!

30 april 2026

Beste Hannie,

Dankjewel voor je bericht, fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen 😊

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen, dus dit is altijd mooi om terug te horen.

Geef je hond een knuffel van ons 🐾💛

Team Bobiotics

Super snelle service en we werden goed…

Super snelle service en we werden goed op de hoogte gehouden van de levering. We kunnen nog niks zeggen over het product want we zijn nog maar kort gestart, maar ben wel erg benieuwd.

29 april 2026

Beste Linda,

Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je eerste ervaring. Fijn om te horen dat alles rond je bestelling zo soepel en duidelijk verlopen is, daar zetten we elke dag op in.

Je staat nu eigenlijk aan het begin van het traject. Veel baasjes merken na een tijdje dat er stap voor stap iets begint te veranderen, zeker wanneer ze het consequent blijven geven. We kijken ernaar uit dat jij dat binnenkort zelf gaat ervaren.

Mocht je ergens vragen over hebben of even willen overleggen, stuur ons gerust een berichtje. We denken graag met je mee.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, wordt goed op de hoogte gehouden. Nu hopelijk dat het gaat werken bij mijn schapendoes.

30 april 2026

Hi Henk,

Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. Heel fijn om te horen dat alles soepel verlopen is en dat je je goed meegenomen voelde tijdens het hele proces. Dat is precies waar we elke dag naar streven.

Nu begint het belangrijkste stuk. Veel baasjes merken na een periode van consequent gebruik echt verschil bij hun hond. We hopen dat jouw Schapendoes dat ook snel gaat ervaren.

Mocht je ergens vragen over hebben of even wilt sparren, stuur ons gerust een berichtje. We denken graag met je mee.

Team Bobiotics

Bobiotics: smakelijke supplementen en een service die écht mee opvolgt

Voor onze Pepsi gebruiken we verschillende supplementen van Bobiotics: het supplement voor frisse adem en gebit, de zalmolie en de probiotica voor maag en darmen. Alles wordt hier heel erg gesmaakt, wat het natuurlijk extra makkelijk maakt om dagelijks te geven.

Vooral de probiotica zijn heel handig in gebruik. Het zijn zachte “koekjes” in botvorm, waardoor je ze makkelijk kan meenemen, als beloning kan geven of gewoon bij de voeding kan leggen. Pepsi eet ze zonder probleem op.

Ook over de service zijn we heel tevreden. Als je het toestaat, krijg je updates over je bestelling via WhatsApp, wat heel handig is. En bij je allereerste bestelling krijg je bovendien een code waarmee je 10% korting krijgt.

Wij zijn heel tevreden over de producten en de service van Bobiotics. Een aanrader voor andere hondeneigenaars die hun hond op een makkelijke en smakelijke manier extra willen ondersteunen!

1 mei 2026

Beste Wendy,

Dankjewel voor je vertrouwen en voor het zo uitgebreid delen van je ervaring. Geweldig om te lezen hoe jullie Pepsi ondersteunen en hoe makkelijk het geworden is om dit dagelijks vol te houden. Dat is exact waar we het voor doen.

Wat je beschrijft raakt de kern van onze aanpak. Wanneer iets niet alleen goed is voor je hond, maar ook echt eenvoudig en leuk blijft om te geven, ontstaat er consistentie. En dat is precies waar de echte vooruitgang begint.

We vinden het ook super om te horen dat je de begeleiding en updates als waardevol ervaart. We willen niet zomaar iets opsturen, maar echt naast jullie staan in het hele traject.

Dankjewel ook voor het warme vertrouwen en het aanraden aan andere hondeneigenaars. Dat betekent enorm veel voor ons.

Geef Pepsi een extra knuffel van ons 🐾💛

Team Bobiotics

Van het begin tot het einde op de…

Van het begin tot het einde op de hoogte gebleven van de levering. Gewoon top.

2 mei 2026

Beste Mary,

Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. Fantastisch om te horen dat alles zo duidelijk en zorgeloos is verlopen van begin tot eind. Dat is precies de beleving die we willen neerzetten.

Voor ons stopt het daar niet. We willen dat je niet alleen een fijne ervaring hebt rond je bestelling, maar ook echt het verschil gaat zien bij je hond. We kijken ernaar uit dat je dat binnenkort zelf gaat ervaren.

Als je ooit vragen hebt of even wilt overleggen, stuur ons gerust een berichtje. We helpen je graag verder.

Bestelling gemakkelijk

Bestelling gemakkelijk, levering zeer vlot.
Het product tegen de jeuk heeft toch echt wel zijn tijd nodig en nu nog.
Het is verbeterd maar nog niet over

1 mei 2026

Hi C. Boekholt,

Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. Mooi om te horen dat alles rond je bestelling zo vlot en zorgeloos is verlopen.

Wat je nu ziet bij je hond is eigenlijk precies hoe dit proces vaak verloopt. Het lichaam bouwt stap voor stap terug naar balans, en het feit dat je al vooruitgang merkt, is een sterk signaal dat je op de juiste weg zit. Wanneer je dit blijft aanhouden, zien we vaak dat die positieve lijn zich verder doorzet.

Als je onderweg ergens over twijfelt of even wilt overleggen, laat het ons gerust weten. We kijken graag met je mee.

Geef je hond een extra knuffel van ons 🐾💛