Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sports bh’er af meget høj kvalitet, som holder til hård træning igen og igen. Lækker pasform, gode materialer og altid hurtig levering. Er yderst tilfreds med Purelime og køber aldrig sports bh’er an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mødte dem på en stand i Kolding, virkelige hjælpsomme mennesker. De Spurgte ind til mit løb m.m. Da vi begyndte at snakke om deres beklædning og om hvad jeg søgte fik jeg den bedste hjælp. Bestilte sa... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Brugte deres størrelses skema, men pasformen var ikke god til mig (måske da jeg var meget yngre). Returnerede varen og fik hurtigt mine penge retur minus forsendelsesomkostninger. Hilsen dame på 70 år... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så god en kvalitet og pasformen levede op til størrelsesanvisningen. Jeg er fuldt tilfreds med både BH, strømper og træningsbukser og vil helt sikkert handle her igen. Tak for hurtig levering og god s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Activewear winkel
  2. Fitnesswinkel
  3. Sportkledingfabrikant
  4. Ondergoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Pure Lime er etableret i 1995 og er 100 % dansk ejet. Både lager og kontor er placeret i Vojens. Vi er kendt for vores testvindende sports-bh’er De er udviklet med fokus på pasform, bevægelsesfrihed og fugtregulering. Hver detalje er nøje overvejet og udviklet for at sikre dig en optimal træningsoplevelse. Vores bh’er findes i størrelse 60A-100J. Vi er blandt andet leverandør til det tyske politi. Vores bh’er er også anbefalet af danske hospitaler i forbindelse med brystoperationer. Vores seamless serie Puretech indeholder det revolutionerende materiale polygiene. Det er en teknologi, der er integreret i stoffet og som forhindrer væksten af lugtfremkaldende bakterier i forbindelse med fysisk aktivitet. Tøjet kan derfor bruges gentagende gange uden at skulle vaskes. På den måde kan du træne med omtanke for miljøet og spare tid og penge på tøjvask.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Passer perfekt

Købt sport bh med front lukning,
Meget tilfreds

24 november 2025

Antwoord van Pure Lime

Tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for ✨ og dejligt at du er tilfreds med din nye sports bh 🥰
Skøn dag til dig ✨🍋‍🟩
//Karoline 🍋‍🟩

God oplevelse

Hurtig levering. God kvalitet (købte træningsthigts)

3 november 2025

Tak for din anmeldelse - den er vi glad for ✨ Dejlig dag til dig ☺️
// Karoline 🍋‍🟩

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er tilfreds med varen

Jeg er tilfreds med varen, samt levering af denne, dog ville jeg ønske at I kunne bruge noget ved lukningen der ikke kradser så meget 🥴

6 oktober 2025

Hej Hanne,
Tak for din besked. ☺️ Det tager vi gerne til eftertanke, og tester dem igen, da vi ikke har oplevet det før. 😃

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt purelimes highimpact bh og…

Har købt purelimes highimpact bh og efter kort tids brug er den fuldstændig ubrugelig, der er ingen støtte og al elastitet i stoffet er totalt forsvundet.
Find et andet mærke hvis I skal bruge en sportsbh med høj støtte.
Jeg har endda forsøgt at skrive en mail til purelime med en reklamation men de svarer ikke.

17 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Kære Gine,
Vi er meget kede af, at din BH ikke har levet op til forventningerne – og at vi desværre har overset din mail. Det beklager vi oprigtigt. Vi kontakter dig direkte, så vi kan finde en god løsning sammen.

De bedste hilsne
Pure Lime Kundeservice

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det undre mig at man ikke bare kan…

Det undre mig at man ikke bare kan bytte over, og at i ikke sender en retur seddel med

30 juli 2025

Antwoord van Pure Lime

Hej Dorthe, tak for din feedback! Vi har faktisk henover sommeren arbejdet hårdt på at gøre det muligt at lave en ombytning, og forventer at være klar med dette om en måneds tid.

Mvh
Pure Lime

Lees meer over geverifieerde reviews.