Sports bh’er af meget høj kvalitet, som holder til hård træning igen og igen. Lækker pasform, gode materialer og altid hurtig levering. Er yderst tilfreds med Purelime og køber aldrig sports bh’er an... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Mødte dem på en stand i Kolding, virkelige hjælpsomme mennesker. De Spurgte ind til mit løb m.m. Da vi begyndte at snakke om deres beklædning og om hvad jeg søgte fik jeg den bedste hjælp. Bestilte sa... Toon meer
Brugte deres størrelses skema, men pasformen var ikke god til mig (måske da jeg var meget yngre). Returnerede varen og fik hurtigt mine penge retur minus forsendelsesomkostninger. Hilsen dame på 70 år... Toon meer
Så god en kvalitet og pasformen levede op til størrelsesanvisningen. Jeg er fuldt tilfreds med både BH, strømper og træningsbukser og vil helt sikkert handle her igen. Tak for hurtig levering og god s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Pure Lime er etableret i 1995 og er 100 % dansk ejet. Både lager og kontor er placeret i Vojens. Vi er kendt for vores testvindende sports-bh’er De er udviklet med fokus på pasform, bevægelsesfrihed og fugtregulering. Hver detalje er nøje overvejet og udviklet for at sikre dig en optimal træningsoplevelse. Vores bh’er findes i størrelse 60A-100J. Vi er blandt andet leverandør til det tyske politi. Vores bh’er er også anbefalet af danske hospitaler i forbindelse med brystoperationer. Vores seamless serie Puretech indeholder det revolutionerende materiale polygiene. Det er en teknologi, der er integreret i stoffet og som forhindrer væksten af lugtfremkaldende bakterier i forbindelse med fysisk aktivitet. Tøjet kan derfor bruges gentagende gange uden at skulle vaskes. På den måde kan du træne med omtanke for miljøet og spare tid og penge på tøjvask.
Contactgegevens
Solbakken 5, 6500, Vojens, Denemarken
- 70 22 21 28
- info@purelime.com
- purelime.com
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sportstøj af høj kvalitet,som åndbart at have på, sømløst & til fysisk aktivitet hvor intet generer undervejs💪💪🫶
Urimeligt stram over ribbenene -
Urimeligt stram over ribbenene -
måtte opgive at få den på
Kvalitetsprodukter til gode priser
Rigtig gode produkter i høj kvalitet og til gode priser. Fin effektiv og hurtig service fra bestilling til modtagelse af varer. Jeg glæder mig til at handle hos jer igen 😊

Suk 😌
Jeg har længe ønsket mig en bh uden den generende bøjle, men som samtidig har en perfekt støtte. Jeg bruger en 80D, måler 80 under busten og 88 midt på busten, og kunne ikke forstå den størrelse der gav udslag på jeres guide. Ringede og talte med en utrolig venlig og hjælpsom medarbejder hos jer, som godt kunne se, at min størrelse ikke lige matchede jeres skema. Hun fik mig dog overbevist om, trods mine indsigelser, at jeg ville matche en 75 A. Det undrede jeg mig over, hvilket hun sagtens kunne forstå, men da jeg ikke kender jeres bh’er og skålstørrelser, valgte jeg at bestille den anbefalede størrelse.
Da jeg modtog den, blev jeg desværre bekræftet i, at den var ALT for lille.
Jeg har ikke opgivet endnu, men savner en fysisk butik i København…..
Har intet at udsætte på hverken betjening, forsendelse eller retur, som fungerede upåklageligt, men synes dog at retur bør være gratis, da det, for mig, kan blive dyrt inden jeg finder den rette størrelse.
Bedste hilsner
HE

Super godt produkt
Super godt produkt.
Hurtig og perfekt levering

Super fint produkt👍🏼
Super fint produkt som bare sidder som det skal, uden at gnave eller andet. Og mega fedt med en lille gave med i👍🏼
Pakken var beskadiget
Da jeg modtog pakken var det pakket mærkeligt ind med et stort stykke tape tværs over den. Der var hul i den yderste pose og også den hvor sports-bh’en lå i. En lille sort plet på sports-bh’en men ikke andet. Er overordnet fint produkt, dog kunne jeg have ønsket mig at den var foret.

Hurtig levering ☺️♥️🙏
These are the only bras I wear for…
These are the only bras I wear for everyday use. They are comfortable and supportive. My only complaint is that you are out of stock for the beige color! Thank you.
Gode produkter
Nemt at bestille og hurtig ekspedition.
Virkelig velsiddende BH og hipster. Meget behageligt at træne i. Det er godkendt herfra
Returnering er ikke nem som der reklameres med.
Hurtig levering, men at reklamere med nem retur er ikke sandt. Måden med at skulle ind på hjemmeside, registrere, modtage mail og selv printe returlabel ud det gør at jeg ikke handler der igen. Label med i pakken til evt returnering det er nemt og det er der heldigvis mange andre der gør.
Lees meer over geverifieerde reviews.