Super puzzels, heb puzzels van 2000 en 1000 stukjes en allemaal goede kwaliteit. Klantenservice geef ik een dikke 10. Na U.P.S. me een kapotte lijst heeft afgeleverd heeft PuzzleYOU me direct een... Toon meer

We bestellen al 10 jaar puzzels bij dit bedrijf en nooit problemen. Nu moest er iets aangepast worden aan een puzzel. Klantenservice reageerde binnen een dag. Denkt in oplossingen niet in problemen en... Toon meer

puzzel miste stukje. Nieuwe hiervoor gekregen. Echter is de onderkant niet meer leesbaar door de manier van afdrukken. Idee was om dan de onderste stukjes van de eerste puzzel te nemen maar die passen... Toon meer

We hebben een prachtige fotopuzzel van een familiegroepsfoto laten maken in een mooie doos. Iedereen is blij met de puzzel, die de hele familie langs gaat; intensief gebruik dus. Binnenkort laten w... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Stevige puzzelstukjes

Ik heb een puzzel als kado gegeven. Jarig Jetje heeft de puzzel even bekeken, maar nog niet gelegd. Ze was er wel heel blij mee. Het ziet er zeer veelbelovend uit: stevige doos, en dikke stevige puzzelstukjes!

30 april 2021

Super service en super kwaliteit!

Super service en super kwaliteit!! Voor m'n verjaardag een toffe puzzel gekregen van onze zoon. Nadat we hem hadden gepuzzeld bleek er 1 te ontbreken. Na contact te hebben gehad met de klanten service werd vandaag de nieuwe puzzel geleverd. Niets meer dan positiviteit voor fotopuzzel.nl

5 maart 2021

Prima service!

Snel geleverd, goede kwaliteit puzzel en geleverd in een stevige mooie doos waarop de foto was afgedrukt met een zelfgekozen tekst erbij. Helaas ontbrak er na het maken een stukje. Na een mailtje opgelost en kosteloos een nieuw exemplaar opgestuurd gekregen! Prima service :-)

22 februari 2021

Topservice!

Ik was niet helemaal tevreden over de (3e) puzzel die ik bestelde. De kleuren waren donkerder dan de foto die ik had gestuurd.
Ik kreeg snel en zonder kosten een nieuwe puzzel, nu wel naar volle tevredenheid. Topservice dus!
Dank! Wil Robijn

11 februari 2021

Na bestelling was de puzzel er erg…

Na bestelling was de puzzel er erg snel. Helaas mis ik 2 stukjes en heb ik er een over! Ik heb 2x gemaild maar niks gehoord. Na mijn review hebben ze alsnog contact gezocht en is het netjes opgelost.

7 februari 2021

Antwoord van puzzleYOU NL

Als er iets aan de fotopuzzel mankeert, dan kunt u het beste even een berichtje met het bestelnummer aan service@fotopuzzel.nl sturen. Het service team zal er dan voor zorgen, dat uw fotopuzzel zo snel mogelijk weer compleet is.

Heel goede site voor het samenstellen…

Heel goede site voor het samenstellen van jouw persoonlijke puzzel. Wij waren heel tevreden met het resultaat. Ook mooiere verpakking in vergelijking met andere winkels. Snelle levering, alleen spijtig dat we niet in Belgie konden laten leveren.

6 februari 2021

Hartstikke mooi concept

Hartstikke mooi concept, mooie foto alleen de kwaliteit van de puzzel is iets minder. We moesten alle stukjes met de hand los snijden.
Dat zou beter kunnen, verder erg tevreden.

5 februari 2021

Antwoord van puzzleYOU NL

Het spijt ons, dat u een fotopuzzel heeft gekregen, die niet compleet is doorgestanst. Onze excuses voor deze productiefout. Mochten er tijdens het zelf uitsnijden stukjes zijn beschadigd, dan laat u ons het gerust nog even weten. U heeft namelijk recht op een feilloos exemplaar.

Leuk cadeau voor je dierbaren

Super leuk idee om puzzels te maken van foto's met je dierbaren. De kwaliteit is erg goed en op de site is ook een voorbeeld te zien van je puzzel. Zo kan je zelf kiezen hoeveel stukjes je wil; let er wel op de de kwaliteit iets minder wordt naarmate je meer stukjes kiest. Als je vriend(in) van puzzelen houdt, zou ik dit zeker aanraden.

Antwoord van puzzleYOU NL

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij begrijpen wat u wilt zeggen, maar het is natuurlijk niet zo dat de kwaliteit iets minder wordt naarmate men meer stukjes kiest. Omdat de fotopuzzels met 1000 en 2000 stukjes veel groter zijn dan de 48 - 500 stukjes fotopuzzels, dient de kwaliteit van de foto voor zo'n grote puzzel beter te zijn dan voor de fotopuzzels met minder stukjes. Ongeacht het aantal stukjes dient een foto in onze preview minstens 3 sterren te krijgen.

Mooi en leuke gepersonaliseerd memory, maar…

Mooi en leuke gepersonaliseerd memory spel. Productietijd duurt even (op tijd bestellen dus). Bezorgingsdienst UPS! is een ramp. Steeds maar berichten dat het dagen later komt, een Tsunami aan mails, uiteindelijk, na 1x niet thuis, op een UPS punt achtergelaten waar het pakket eerst niet bleek te zijn. Heel ongemakkelijk, storend en onvriendelijk allemaal. Ik had tegelijkertijd 2 bestellingen geplaatst voor 2 adressen, qua levering zat er wel een week tussen. Beiden een slecht bezorgproces. PostNL leverde in die zelfde periode wel op tijd of met een dag vertraging pakketten af.

3 februari 2021

Mooi product maar prijs wel hoog

Product werd zeer snel geleverd en geprint op mooi materiaal. Persoonlijk vind ik de prijs wel aan de hoge kant in vergelijking met wat je ervoor krijgt.

3 februari 2021

Ik denk dat ik te donkere foto heb…

Ik denk dat ik te donkere foto heb gekozen. En te weinig foto’s heb gestuurd.

Antwoord van puzzleYOU NL

Als u niet zeker weet of uw foto in orde is, dan is het beter om met het bevestigen van de bestelling nog te wachten en eerst even contact met ons service team op te nemen. Zij kijken graag even voor u of de foto geschikt is en kunnen ook onderbelichte foto's corrigeren.

Hoge kwaliteit voor een goede prijs!

Na ontvangst van een puzzel waar stukjes niet juist waren gestanst heb ik contact gezocht met de serviceafdeling. Zijn hebben per direct een vervangende puzzel toegestuurd.
Puzzel is van hoge kwaliteit, net als de klantenservice van Fotopuzzel. De hoge kwaliteit in combinatie met de prijs maakt het compleet! Een echte aanrader.
Michel

2 februari 2021

De foto op de puzzel was veel dokerder

De foto op de puzzel was veel dokerder uitgevallen. Bijvoorbeeld een blouse die op de foto wit is, was op de puzzel blauw/grijs. Hierdoor was het heel moeilijk om de puzzel te maken.

Antwoord van puzzleYOU NL

U heeft helaas een verschrikkelijk onderbelichte foto gebruikt en daardoor is een blouse, die eigenlijk wit zou moeten zijn, op uw foto al blauw/grijs. Wij kunnen alléén de kleuren drukken, die op de foto aanwezig zijn. Bij twijfel liever de foto even per e-mail sturen, voordat u de bestelling plaatst. Wij kijken graag voor u of de foto geschikt is.
Nog even voor u ter vergelijk: Het huis op de achtergrond is door de zon mooi belicht en daar zijn de kleuren dan ook naar verwachting. De mensen op de voorgrond staan allemaal in het donker van de schaduw, wat gewoon heel erg jammer is.

Mooie puzzel

Mooie puzzel, goed verpakt en snel geleverd.
Het maken van een collage online mag makkelijker, maar het eindresultaat mag er zijn.

Mooie kwaliteit

Stevige puzzelstukjes, past goed, mooie kwaliteit, snelle levering, makkelijk programma om foto's te uploaden en veel keuze in sjablonen.
Ook 2000 stukjes collage mogelijk.