Mega slechte service. Nauwelijks contact met ze te krijgen. Product aangeschaft voor kerst, blijkt helaas defect. Mail gestuurd, 3x inmiddels. Reactie blijft uit. Ondertussen eind november ook meeg... Toon meer
Gisteren een compacte aansteker besteld, vandaag al binnengekomen. Past mooi in de brievenbus. Tot nu toe alles goed: kwalitatief, goede vlam, afstelbaar. Niks op aan te merken voor nu. Hopelijk blijf... Toon meer
Goede betrouwbare website! Aanstekers van goede kwaliteit en netjes geleverd en duurt niet erg lang voordat hij binnen is ligt eraan of je een pre order bestelt of niet natuurlijk. Ze houden je ook go... Toon meer
PyroProducts is een webshop gespecialiseerd in het leveren van pyro gerelateerde producten. Onze visie is het verbeteren van het plezier van de pyro's doormiddel van een breed assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten die bereikbaar zijn voor iedereen.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mega slechte service. Nauwelijks contact met ze te krijgen.
Ondertussen eind november ook meegedaan aan winactie en gewonnen. Ook daar was het ellende om contact met ze te krijgen want ook de prijs werd niet en vervolgens niet compleet opgestuurd. Weer er achteraan en uiteindelijk na veel 5-en en 6-en alsnog de prijs opgestuurd gekregen.
Koop hier niets. Doe het niet mensen.

Antwoord van Pyroproducts
Het bestellen ging heel vlot en het mij op de hoogte houden van het pakket ook. Allemaal zeer netjes en correct. Alleen was de inhoud van mijn pakket beschadigd. Ik heb 5 mails verstuurd naar een email dat ik hier niet mag plaatsen, ZONDER enig antwoord. Ik ben hier nu al twee weken mee bezig. Het is vreselijk. Zelfs niet gewoon dat ze ermee bezig zijn. Gewoon NIKS en ik weet niet tot waar ik mij anders moet melden. Ik kom telkens op hetzelfde emailadres uit.

Antwoord van Pyroproducts
Mooie aansteker alleen heel slecht verpakt gewoon in een zakje gedaan en zonder bescherming in het doosje vind ik jammer maar voor de Verderest goed
Gisteren een compacte aansteker besteld, vandaag al binnengekomen. Past mooi in de brievenbus. Tot nu toe alles goed: kwalitatief, goede vlam, afstelbaar. Niks op aan te merken voor nu. Hopelijk blijft dat ook zo!
ik had zelf een fout gemaakt in mijn bestelling, heb hierover contact opgenomen en nog binnen het uur reactie gekregen. ik ben zeer klantvriendelijk, begripvol en correct behandeld en binnen enkele, duidelijke mail wisselingen was alles, volledig naar wens opgelost! 100% tevreden! 🙏
Door een technisch mankement werkte mijn aansteker niet meer. Foto van mankement opgestuurd nadat huisgenoot aansteker had weggegooid. Zonder problemen een nieuwe ontvangen.
Fantastische service en prachtige producten.
Gasregeling aansteker werkte niet goed. Na contact te hebben gehad over en weer hebben ze een nieuwe aansteker opgestuurd.
Goede service en afhandeling!
Ik heb de producten ontvangen en werkt prima..
Goed middel voor het aansteken van het vuurwerk..
Ik had 2 aanstekers besteld 1 doet het en de andere is kapot na nog geen dag gebruik. 2x een lichtje aangestoken daarna kapot. Support reageert niet.
Edit: andere aansteker ook kapot na paar keer gebruikt te hebben op oud en nieuw.
Slechte service.
Aansteker kapot was kapot geleverd maar is top geregeld met het bedrijf goede communicatie!

Top
makkelijk bestellen, kwaliteit en vlotte levering!
Mooie set fakkels besteld en ontvangen.
Succes ,nog een set besteld .
Ben tevreden.
Nu volgende set afwachten .
Ga zo door .
Heb hier besteld de aanstekers zijn top en van goede kwaliteit, maar heb een hoodie besteld alleen werd geleverd in de verkeerde maat, maar het is netjes opgelost
1 aansteker kwam kapot binnen, maar ik had contact op gezocht en ze gaven me een andere aansteker. De kwaliteit is perfect👌. En de levering is heel snel.
De stormaansteker die ik speciaal voor nieuwjaar had gekocht bij PyroProducts hield nog half gevuld er al mee op. Het bijvullen van de door hun geleverde gas werkte niet omdat het eruit bleef lekken. Hoe dan ook een aansteker die ermee ophoudt terwijl hij nog halfvol was deugd in mijn ogen niet.
Afhandeling defect product. Volgens mij heeft de klant de plicht om te betalen en de leverancier om een goed product te leveren. Is dit bij ontvangst niet ok dan moet je niet gevraagd worden een filmpje te uploaden van het defecte product en vervolgens de tip om er gas bij te doen, maar mij vertellen hoe product terug te sturen voor reparatie, nieuwe of geld terug. Bovendien moest ik na mail te hebben gezonden er zelf achteraan voor reactie!!!!
Vorige week een nieuwe aansteker gekocht 1tje met 4 stralen heb hem even getest en werkt helemaal perfect en was snel geleverd met kortingscode "CLYDE77744" ontving ik ook nog eenz extra korting op dit top product.
Wat aansteker problemen maar de klantenservice is top! Erg professioneel en zoekt echt naar een oplossing!
Echt een aanrader
Ik geef 4 sterren omdat het top aanstekers zijn, top kwaliteit, snelle levering, goede prijzen.
Maar 1 verbeterpuntje, pak de aanstekers in met bubbeltjes plastic of iets dergelijks! Ik kreeg een kartonnen doosje met 2 losse aanstekers, niet heel professioneel naar mijn mening.
Maar ondanks dat ene verbeterpuntje waar jullie eventueel rekening mee kunnen houden, Top website!