Steven benaderde mij op een leuke manier via LinkedIn en al snel hebben we via een videocall even kort kennis gemaakt. Op een informele manier hebben we mijn voorkeuren besproken en al snel kwam Steve... Toon meer

Noah benaderde mij voor een inspirerende nieuwe rol bij één van hún opdrachtgevers. Door de frisse en leuke manier van aanpak was er direct een goede klik. Gedurende het sollicitatieproces was er voor... Toon meer

Ik was op LinkedIn benaderd door Steyn en had de volgende dag al een sollicitatie gesprek bij de potentiële werkgever. Het proces verliep erg snel en de jongens bij Qgroup hebben een handson mentalite... Toon meer

1. Wervings- en selectiebureau

QGROUP bestaat uit zeven labels en is de staffing partner van elke profit en non-profit organisatie wereldwijd. Onze experts zijn gespecialiseerd in IT, HR, finance, cyber security, compliance, marketing en sales.

4,7

Uitstekend

Top partij om mee samen te werken

Werk inmiddels al 3,5 jaar samen met QGROUP. Het is een top partij om als freelancer bij te zitten. QGROUP is professioneel, sympathiek en verstaan hun vak. Vanuit persoonlijke ervaring kan ik met zekerheid zeggen dat ze altijd voor je klaarstaan, denken met je mee en steunen je waar nodig.

27 september 2023

Goed gesprek met goed resultaat: een job.

Het ging heel snel. Na één of twee goede gesprekken met Steyn Horsch - zakelijk, duidelijk en persoonlijk - was er snel een sollicitatiegesprek waarin het goed klikte. Over twee weken begin ik, vooralsnog voor 7 maanden

14 september 2023

Zeer goede ervaring

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de QGROUP. Mijn ervaring bij QGROUP was uiterst positief. De interne trainingen hielden het werk altijd uitdagend, wat resulteerde in gemotiveerde collega’s met indrukwekkende kennis. De cultuur van openheid en eerlijkheid bevorderde niet alleen interne harmonie maar leidde ook tot uitstekende samenwerkingen met externe partners. Mijn tijd bij QGROUP was absoluut prachtig, en ik ben dankbaar voor deze waardevolle ervaring.

31 augustus 2023

In een keer raak

In een keer raak. Het contact met Koen was snel en efficiënt. We hebben een geweldige klus gevonden waar ik al een tijd met veel plezier mijn diensten lever als Scrum master en .net ontwikkelaar samen met QGROUP.

12 september 2023

Goede samenwerking gehad met QROUP (In…

Goede samenwerking gehad met QGROUP (In samenwerking met Koen van der Drift). Voor een kort IOS-project was ik op zoek naar extra mankracht. Zeer blij met de kennis en kundigheid van de extra mankrachten voor dit project. Daarnaast fijn en professioneel contact met Koen. Voor herhaling vatbaar.

16 maart 2023

Sterke kandidaten, direct contact.

Recent in contact gekomen met Q-Group.

Als internationale organisatie zoeken wij doorlopend kwalitatieve kandidaten, via Q-group ontvangen wij zeer sterke profielen waaruit vaker plaatsingen onstaan dan bij andere agency's.

Tevens is het contact persoonlijk en hoef ik nooit lang te wachten op een reactie.

Bedankt voor de samenwerking.

Dennis

9 januari 2023

Persoonlijke aanpak zorgt voor succes

Wij werken al geruime tijd samen met een van de labels van QGROUP omtrent ons IT personeel. Door de fijne en persoonlijke aanpak is het bijna altijd direct een goede match. Ze stoppen veel tijd om ons bedrijf te leren kennen, waaronder ook onze cultuur. Hierdoor worden wij enorm geholpen met betrekking tot de werving en selectie van software engineers.

8 september 2023

Bemiddeling opdracht via Qompliant

Ik heb via Joost Röben een opdracht aangenomen een jaar geleden. Hij kwam met mij in contact en gaf een goede toelichting waar zijn klant naar opzoek was en wat ik moest laten zien om voor de opdracht in aanmerking te komen. De opdracht werd mij aangeboden en ik heb regelmatig contact met hem gehad over zakelijke en privé onderwerpen. De samenwerking verliep goed. Joost is goed bereikbaar, reageert snel en komt met een goed verhaal of hij heeft duidelijk aan wat hij nog moet uitzoeken voor je. Dat vind ik een vertrouwde manier van communiceren en dat vind ik belangrijk bij een tussenpersoon.

7 september 2023
Reviews in alle talen tonen. (54 reviews)