Faqimi Fauzi Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Sooo worth it!!! Saat review ini sy edit, sy dah publish 3 low content book di KDP so apa yang sy boleh cakap adalah; RM39 je weyh tapi ilmu yang dapat tu berbaloi-baloi. Penerangan lengkap, mod... Toon meer

Alhamdulillah berjaya publish satu paperback dalam 6jam sahaja. Guidelines yang diberikan straightforward. Tak dinafikan ada banyak persoalan muncul dalam kepala semasa dalam proses pembuatan notebook... Toon meer

Alhamdulillah..Saya berjaya submit buku pertama saya di amazon kdp dengan bantuan modul encik Faqimi Fauzi.Ternyata sungguh mudah untuk menjadi author.Cuma menuntut kesabaran yang tinggi untuk mengh... Toon meer

1. Onderwijsadviseur
  2. Volwassenenonderwijs

Faqimi Fauzi is a Malaysian author and entrepreneur known for his children’s fiction books and digital content creation. He has published over 40 books on Amazon, including popular titles like “Haaland: Incredible Football Stories” and “Inspirational Basketball Short Stories for Young Readers.” His works often focus on imparting valuable parenting lessons and helping children regulate their emotions through engaging storytelling . Besides his literary pursuits, Faqimi Fauzi runs a website offering educational courses on topics like passive income generation through platforms like Amazon and Etsy. He aims to teach others how to turn their skills into profitable ventures . For more details on his works and educational initiatives, you can visit his official site and his profile on 𝕏 and Facebook.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Terima kasih En Qimi and team

Terima kasih En Qimi and team, banyak ilmu baru saya belajar. Setelah peram nota2 En Qimi setelah hampir sebulan purchased, saya dah berjaya submit 1 buku low content kt KDP! yeay! next nak belajar cara buat buku mewarna dan buku kanak2 pula! Doakan ya!

11 oktober 2024

Terbaik.

Terbaik.. byak ilmu yang saya dapat dr Tn Faqimi.. saya akan terus belajar dan belajar..

11 oktober 2024

AI coloring book yang dihasilkan oleh…

AI coloring book yang dihasilkan oleh Tuan Faqimi sgt bagus. Sangat senang untuk hasilkn buku coloring sepantas 1min dah boleh siap. Bukan setakat untuk buku coloring, tapi boleh buat untuk bermacam2 design. Terima kasih tuan faqimi hasilkn produk yg awesome!

6 oktober 2024

Terima kasih tuan

Terima kasih tuan, saya baru cuba-cuba terbitkan buku low content yang macam tuan ajarkan. Panduan yang diberikan mudah faham dan dalam proses untuk saya belajar setup hasilkan buku digital.

3 oktober 2024

saya

saya, alhamdulillah dapat faham dari ape yg Tuan Faqimi terangkan dan saya hanya tinggal utk berusaha lebih

29 september 2024

Sungguh mind blowing terbaik

Alhamdulillah, sungguh mind blowing teliti dan lengkap ilmu yang di beri,saya sudah berjaya hasilkn sebuah buku low content dan bersyukur saya berjaya mencabar diri untuk buat buku sendiri dan pasarkan ke Amazon.com
Terima kasih kepada tuan haqimi,semoga di limpahkan rezeki yang luas,alsebab ilmu ini Sukar tapi di permudahkan,sangat-sangat terbaik.tahniah tuan dan team.

28 september 2024

Terima kasih En

Sooo worth it!!!

Saat review ini sy edit, sy dah publish 3 low content book di KDP so apa yang sy boleh cakap adalah; RM39 je weyh tapi ilmu yang dapat tu berbaloi-baloi. Penerangan lengkap, module yang disediakan senang untuk difahami dan mudah untuk kita ikut.

Selamat menjadi seorang 'author' ye semua. Be proud and keep pushing. All the best to all of you!

26 september 2024

Tak pernah jual buku secepat ni

8.30pm beli ebook
10.15pm dah siap submit kat amazon.
Tengah tunggu amazon approve
Step by step clear
Paling best dah siap template isi buku. Tinggal upload je.

24 september 2024

Alhamdulillah MashaAllah...saya dah…

Alhamdulillah MashaAllah...saya dah buat 4 buku otw to publish (lagi 24 hrs) harapnya🥹🙏.. Guidance mmg a to z...dari tak paham apa2 Canva la amazon la...semua diajar dengan detail dan satu persatu... inshaallah ada rezeki utk anak syurga saya (sle fighter). Terima kasih tuan atas ilmu dan perkongsian..hanya RM39 tapi dapat ilmu yg sgt berguna...before Ni ada juga beli kelas2 online tapi X menjadi utk saya...mayb complicated dan saya bekerja...penat nak fikir yg susah2...last but not least semoga Allah permudahkan urusan Tuan Qimi dan kita semua...aminn

24 september 2024