Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, linen lever fuldstændig op til forventningen og så endda en lille snack med som hunden blev meget glad for. Kæmpe anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sted at shoppe …købte løbebælte, som viste sig at være udsolgt- samme dag fik jeg en mail om det om jeg var interesseret i den nyere model. Ved min accept, blev min vare pakke straks (trods det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan efter mit køb kun anbefale butikken. Fik en snak om halsbånd med Trine og vi fandt frem til hvad jeg skulle bruge. Varerene vi fik er af super kvalitet! Der skete et mixup ved forsendelsen, Postn... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjemmesidens kontaktformular virkede desværre for mig, og jeg endte med at købe en sele, som ikke passede min hund. Til gengæld fik jeg hurtigt svar og super kompetent hjælp til at finde den rette sel... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Qimmiq.dk er for dig og din hund der nyder et aktivt hundeliv. I webshoppen finder du halsbånd, gå-, træk- og løbeseler, liner, dækken, vogne, kickbikes, godbidder og meget mere. Har du spørgsmål til udstyr eller andet mellem snude og hale, eller savner du et bestemt produkt i shoppen er du velkommen til at kontakte os via mail INFO@QIMMIQ.DK eller på telefon 71 99 89 10 på hverdage mellem kl. 15-18 på hverdage og kl. 10-14 lørdag. Forsendelsen koster kun 43,25 til GLS PakkeShop i Danmark. Leveringstid 1-3 hverdage. Vi leverer ligeledes til udlandet.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Super!

Fine produkter!

12 april 2023

Hej Anders
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye udstyr.
Fortsat rigtig god fornøjelse og ser frem til at se dig på Qimmiq.dk igen.

Hej Camilla
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glad for at høre, at du både har været tilfreds med vores kundeservice for forsendelse. Vi håber, at du er glad for dit nye gear.

Antwoord van Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv

Mange tak for din anmeldelse Heidi! Vi er meget glade for at høre at du har været tilfreds med vores hurtige levering og dit nye gear. God fornøjelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, hurtigt og god service da en vare jeg havde bestilt blev udsolgt kommunikerede vi om det inden min pakke blev afsendt. Super fint og varerne lever op til beskrivelserne.

23 februari 2023

Hej Mia
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice, levering og dit nye gear. Rigtig god fornøjelse.
Venlig hilsen,

Super fin service

Super fin service, lave en fejl og hun rettede fejl uden problemer 😍👍

20 februari 2023

Hej Rikke
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk. Vi er meget taknemlige for at du havde forståelse og tålmodighed med os og vi fik lov at rette vores fejl. Vi beklager igen og håber vi kan gøre det rigtigt første gang når vi ser dig igen. ;)
Håber du er glad for dit nye gear.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg og hurtig levering

godt udvalg, okay priser og hurtig levering.

22 februari 2023

Antwoord van Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du har været 5-stjernet tilfreds. Rigtig god fornøjelse med dit nye gear. 😃
Mvh Trine

Hej Pia
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med levering og med dit nye gear.

Antwoord van Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse hos Qimmiq.dk.😃
Vi håber du nyder dit nye gear sammen med din firbenede ven.

Very good service

1 februari 2023

Antwoord van Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv

Thank you so much John! We are very happy to hear, that you have experienced our 5-star treatment.😃
Looking forward seeing you again at Qimmiq.dk.
Kind regards,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hvis i skal have seks stjerner skal i…

Hvis i skal have seks stjerner skal i sætte jeres gratis fragt ned 999 for køb er lige i overkanten i forhold til andre spillere på markedet .
Elles er jeg super tilfreds.

2 februari 2023

Hej Gitte
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb.
Også tak for din anbefaling ang. nedsættelse af beløbet for fri fragt. Vi er klar over at det er et forholdsvis højt beløb, men vi kæmper (som så mange andre små shops) med de mange stigende omkostninger - det gælder især fragtpriserne for vores lækre produkter fra udlandet.
Håber det hele bliver bedre i fremtiden.
Fortsat god fornøjelse med dit nye gear.

Dejlig hjemmeside og produkter

Dejlig hjemmeside, min (menneske)løbesele fra NonStop Dogwear er super lækker, og har været heldig at finde en træksele i første forsøg der passer min hund. Min hund har også været glad for den lille tyggegodbid der blev sendt med ;)

16 januari 2023

Hej Caroline
Tak for at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk. Det har stor betydning for os.🫶
Vi er glade for at høre, at dit udstyr er helt perfekt til både dig og din hund. Og dejligt at vores lækre tyggestænger faldt i god jord.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg. Hurtig levering. Svarer på henvendelser via mail - også når det handler om returnering. God vejledning.
Bestemt et sted jeg vil handle igen og som jeg vil anbefale til andre.

6 december 2022

Hej Didi
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os.🥰 Vi er glade for at du har været tilfreds. Vi glæder os til at se dig igen.🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv tilbagemelding på…

Hurtig og effektiv tilbagemelding på spørgsmål om sele, og hurtig levring.

12 januari 2023

Hej Charlotte
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Vi er glade for at du har følt dig ekspederet til 5-stjerner. Vi glæder os til at se dig igen.😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubrugelig hjælp og dårlig vejledning

Ubrugelig hjælp og dårlig vejledning. ‘Hvis selen er for stor, vil jeg råde dig til at købe er nummer mindre!’ - var det råd jeg fik, da selen jeg havde købt hverken passede på størrelse eller model. Jeg havde taget billeder og sendt mål, men fik blot en automail retur, som fortalte at jeg ikke ville få hjælp før om otte dage pga status! Udover det var min pakke 8dage forsinket.
- og nu må jeg desværre tilføje at jeg ‘på grund af skidt og slid’ ikke kan få omtalte sele byttet! Den er prøvet på én gang og det slidte skilt som påståes at være ‘rykket af’ lå ved siden af selen ved den sene modtagelse!

10 januari 2023

Hej Jane,
Tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse med Qimmiq.dk.
Jeg beklager, at denne oplevelse kun har været til 1 stjerne. Men jeg føler det endnu mere beklageligt, at du føler dig nødsaget til direkte at lyve om servicen jeg har ydet.

Jeg hjælper dig både før og efter dit køb i flere mail korrespondancer omkring store seler og bælter. Jeg fremsender links til anbefalinger af begge dele. Jeg modtager aldrig mål på din hund, men forsøger at guide ud fra dine ønsker om store seler.
Du vælger selv d. 26 december sen aften at bestille en anden sele end den jeg har anbefalet dig at kigge på til din hund. Din ordre afsendes d. 28 december. Dette er på trods af, at vi hos Qimmiq tydeligt på vores hjemmeside har meldt ferie til efter nytåret. Men jeg havde et par timer i min juleferie "til overs" som jeg vælger at bruge på at yde en ekstraordinær service til vores kunder som har bestilt i juledagene.
Nytår og weekend leveres der naturligvis ikke pakker, hvilket gør din pakke først ankommer et par dage efter nytår.
Pakken er sendt til din hjemme adresse som du selv har valgt under din bestilling. Pakken er leveret hos dig d. 4 januar hvor du både har modtaget sms og e-mail om leveringen.

Da selen ikke passer din hund har vi flere e-mail korrespondancer, hvor jeg tilbyder at hjælpe dig med at finde en anden sele og at du kan fremsende mål på din hund. Det er korrekt, at jeg OGSÅ skriver i en af fremsendte mails: "Afhængig af hvor meget for stor str. 10 er, så skal du gå en eller to størrelser ned i selen."
Jeg vælger igen at bruge min "ekstra tid" på at svare alle dine mails, på trods af at vi hos Qimmiq har lukket i uge 2 grundet status. Den del af arbejdet skal der også være plads til.

Jeg håber, at denne gennemgang giver dig og andre som læser dette et mere tydeligt billede af den høje kundeservice som jeg har ydet dig af flere omgange på mailen.
Håber du finder den sele som er bedst for din hund. God træning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god og personlig service

Virkelig god og personlig service. Fik mail ang. en vare der var udsolgt, med undskyldning og pengene tilbage. Da jeg modtog min pakke med de andre ting jeg havde bestilt, var der skrevet et fint personligt kort. Det var meget hyggeligt at pakke pakken ud.
En hjemmeside, der klart kan anbefales.

18 oktober 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Karina
Tusinde tak din flotte anmeldelse. Vi er bare så glade for, at du har været tilfreds med vores service og vores hyggelige pakke. ☺️ Vi glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk
Venligste hilsener, Trine

Super service!!

God side med en masse lækre ting til hunden. Super god og hurtig kundeservice på mail og pakken bliver sendt med en lille overraskelse til hunden! 5 stjerner herfra :-)

23 juli 2022

Tusinde tak for dine 5 stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi håber at kunne betjene dig igen til en 5-stjernet oplevelse igen på Qimmiq.dk.😃

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Glimrende produkt

Glimrende produkt - for lang leveringstid

22 juli 2022

Hej Margit
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk. Dejligt at du er glad for dit nye produkt. Men vi er naturligvis ked af, at vi ikke har levet op til vores hurtige levering. Vi tager det til os og vil gøre alt for at give den bedste og hurtigste service og levering. Vi håber at se dig igen på Qimmiq.dk.🐾

Fantastisk service

Super produkter af høj kvalitet

18 juli 2022

Antwoord van Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dine nye produkter. God fornøjelse, og glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.🐾

Hurtig service

Som altid, god og hurtig service.

17 juli 2022

Hej Bo
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med vores service. Glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.🐾

Nemt at handle

Jeg vidste, hvad jeg ville købe, så det var nemt at handle

14 juli 2022

Hej Pia
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre dit oplevelse med Qimmiq er gået perfekt. Glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.🐺😍

Lees meer over geverifieerde reviews.