30-01 een klus gedraaid als zelfstandige.. uren gemaakt werkgever weigert uit te betalen omdat zijn klant wat klachten had.
Heel fijn en vriendelijke! Mijn tapijten en bank zijn weer fris en schoon. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Erg bedankt!
Bij Kleaning Service bieden wij professionele schoonmaakdiensten aan met meer dan 10 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden, kantoren en woningen, met extra aandacht voor kwaliteit en efficiëntie. Onze missie is om onze klanten altijd tevreden te stellen met grondige, betrouwbare schoonmaakoplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden. Wij werken nauw samen met onze klanten om maatwerkdiensten te leveren die aansluiten op hun specifieke wensen. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak of specialistische behandelingen zoals dieptereiniging en ozonbehandeling, ons ervaren team staat klaar om te zorgen voor een frisse, schone en hygiënische werkomgeving.
Torenlaan 5A, 1402AT, Bussum, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Absoluut Onhygiënisch huis echt voor een Stelletje Kwakzalvers .

Antwoord van Kleaning Service Schoonmaakbedrijf
Zeer goede en snelle service! Met veel aandacht voor grondig schoonmaak! 👍👍👍👍
Badkamer deepclean geboekt, maar helaas echt niet het geld waard. Vooraf duidelijk gemaakt dat ik speciaal professionele schoonmakers zocht voor het verwijderen van de kalkaanslag op de doucheramen en aanslag in de wastafel. Verder een deepclean nodig omdat erna de kitranden werden verwijdert en opnieuw zouden worden aangebracht. Zowel schriftelijk vooraf als ter plekke de schoonmakers (overigens aardige beleefde jongens) op de hoogte gebracht van alle materialen van de wasbak en tegels, zodat ze er niet met te agressief schoonmaakmiddel op los zouden gaan. Dat zou geen probleem zijn. Resultaat: geen deepclean (douchegoot niet gedaan, kalkaanslag nog aanwezig, wcbril vies bij draaischarnier), voegen en kastjes waren wel netjes schoon, maar op de douche was zo hard geschrobt dat de symbolen voor regendouche/handdouche en warm/koud eraf zijn geschuurd en de mineraalmarmeren wasbak was geschuurd met puimsteen en dus helemaal beschadigd. Zelfs een leek weet dat puimsteen niet op dit soort materialen mag, dus uiteindelijk heeft deze actie mij meer geld gekost dan profijt opgeleverd. Zoek je schoonmakers die hard werken en beleefd zijn in de omgang, dan ben je hier absoluut aan het goede adres. Zoek je professionals die echt een deepclean doen en weten welke producten ze waarop kunnen gebruiken, zoek dan vooral even verder.

Antwoord van Kleaning Service Schoonmaakbedrijf
Goede communicatie en goede service! Vriendelijke man heeft zeer grondig het huis schoongemaakt, zodat we zonder zorgen in de nieuwe woning kunnen. Bedankt!
Snelle en duidelijke communicatie. Goed resultaat. Kan ze iedereen aanbevelen.
Snelle communicatie, meteen aan de slag, alles keurig schoongemaakt, opgeruimd en afgevoerd. Pluspunt: duidelijke foto's en video's na afloop, zodat we de resultaten goed konden zien. Top service.
Nieuwbouwwoning na het verbouwen geprobeerd stofvrij te krijgen. Een lieve meneer en mevrouw hebben keihard gewerkt en geprobeerd zoveel mogelijk stofvrij te krijgen. Betreft gehele huis van een gezinswoning, badkamer en toilet , slaap kamers, ramen gezeemd van binnen, en waar mogelijk, ook buiten. Prima resultaat.
Afspraken werden goed nagekomen en er werd hard en goed gewerkt met een uiteindelijk prima resultaat.
Super fijn de bank is weer als nieuw en ze waren erg snel en vriendelijk
Door Karel een 18 jaar oud bankstel, 30 jaar oude fauteuil en autobekleding van oldtimer laten reinigen. Alles ziet er weer fris uit en kan er weer jaren tegen. Karel neemt de tijd voor zijn werkzaamheden en pakt het grondig aan. Blij met resultaat.
Ze kwamen aan huis om mijn auto schoon te maken. Ze hebben erg goed werk geleverd. Ben erg tevreden.
Ik heb onze bank laten reinigen
Ik heb een zo goed als nieuw resultaat gekregen
En voor de prijs kan ik geen nieuwe bank kopen
2super nette mannen
Werkte netjes
Ik ben super blij
Toppers! Bank, 3 tapijten en auto weer zo goed als nieuw! Lieve en nette mannen die secuur te werk gaan. Ik zou ze zo weer boeken, eerst nog wel nieuwe vlekken maken.
Mijn bank van 3 jaar oud had vele vlekken door het dagelijks leven.
Afspraak gemaakt bij de Qleaning services en ben er meer dan tevreden mee.
Ze waren zeer vriendelijk en werken super netjes en secuur.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen als je je irriteert aan vlekken op je bankstel. Prijs en kwaliteit is zeer goed. Dankjewel.
Dezelfde dag nog kunnen komen, 2 zeer vriendelijke jonge mannen hebben in onze auto goed hun werk verricht! 1 van onze kinderen had er overgegeven en ondanks zelf schoonmaken bleef het wat ruiken. Ik heb mijn auto weer terug! Hij ruikt heerlijk. Ik was vergeten dat onze automatten nog binnen lagen, dus die waren niet schoongemaakt. Toen ik erover begon hebben we afgesproken dat het met hun meeging, want ze hadden al ingepakt, en dat ze het dan zeer gauw komen brengen. Mocht er ooit wat zijn dan weet ik waar ik weer terug kom!