Qnected Reviews 176

TrustScore 5 uit 5

4,9

Nieuwe HDMI-4 K kabel besteld op advies van leverancier TV, oude was kapot door blikseminslag. Kabel gaf na aansluiten geen beeld. Installateur van tv gebeld, hij kwam er niet uit.Contact opgenomen me... Toon meer

Tot dusverre ben ik diep onder de indruk van de prijs-kwaliteit. Ik heb een High Speed HDMI kabel gekocht om een pc met een 4k 60hz tv te verbinden, gamen gaat vlekkeloos. Ik ga er vooralsnog vanuit d... Toon meer

Twee stuks Qnected HDMI 2.1 kabels besteld. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Mooi afgewerkte metalen connectors en de kabel is beschermd met een soort gevlochten nylon kous. Service is perfect en sn... Toon meer

Ik ben erg te spreken over de service van Qnected. Ik heb daar een 4K Ultra HD HDMI-kabel High-Speed gekocht. Enorme goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goede afgewerkte kabels die naadloos samenwe... Toon meer

1. Winkel
  2. Elektronicawinkel

Over Qnected

Bij Qnected ontdek je een uitgebreid assortiment aan kabels en presentatiemiddelen, zorgvuldig geselecteerd om aan al je behoeften te voldoen. Profiteer van scherpe prijzen en gratis bezorging op al onze producten, die direct uit eigen voorraad worden geleverd. Mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, geen zorgen! Je hebt 30 dagen de tijd om je aankoop kosteloos te retourneren.

Onze toegewijde klantenservice bij Qnected staat altijd voor je klaar met deskundige informatie en advies. Dankzij onze diepgaande kennis van het assortiment kunnen we je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn, zodat je altijd een betrouwbaar en eerlijk koopadvies ontvangt. Dat maakt het kiezen van de juiste producten een fluitje van een cent!

Waarom kiezen voor Qnected?
✓ Gratis bezorging op alle producten door PostNL met track & trace.
✓ Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen al in huis.
✓ Snelle levering direct uit eigen voorraad.
✓ 30 dagen bedenktijd en kosteloos retourneren.
✓ Deskundige en transparante klantenservice die voor je klaarstaat.

Bekijk het uitgebreide aanbod en winkel 24/7 bij Qnected.
DisplayPort-kabels

LinkedIn
Twitter
YouTube

Hulp of advies nodig?
Ben je op zoek naar meer informatie of wil je iets anders te weten komen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Contactmogelijkheden

KVK - 73844004

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

HDMI 2.1 Certified kabel besteld

HDMI 2.1 Certified kabel besteld, maar helaas was de eerste zending zoekgeraakt bij PostNL. Na een mailtje werd er door Qnected zeer snel telefonisch contact opgenomen en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Deze wel snel ontvangen en moet zeggen, prima kwaliteit van deze kabel!

Het kan altijd zijn dat er iets fout gaat, maar het gaat erom hoe het wordt opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan uitstekend is geregeld.

Een weekje later werd alsnog de eerste bestelling bezorgd. Deze hoefde ik niet terug te sturen.

Dikke pluim voor Qnected, aanrader!

28 mei 2025

Top service

Had een verkeerde kabel besteld krijgt kosteloos een retourbon om een nieuwe goeiekabel te bestellen wordt snel geleverd netjes te woord gestaan nintendo switch 2 heeft straks top beeld stevige kabels zien er professioneel uit

2 juni 2025

Eerlijk advies Qnected

Ik zat te overwegen om voor mijn 4k oked tv en mijn ziggo next mini box plus de ps4 pro een hdmi 2.1 van Qnected aan te schaffen. Ik heb ze gebeld en de adviseur gaf een eerlijk advies dat de ziggo next en de ps4 pro een hdmi 2.0 uitgang/signaal hebben. Dus in plaats van mij 2 hdmi 2.1 kabels te verkopen zei hij dat is niet nodig je huidige hdmi 2.0 kabels voldoen!!! Chapeau Qnected als ik wel een keer een kabel nodig heb koop ik bij jullie!!!

4 februari 2025

Goed opgeloste klacht

Er was iets misgegaan bij Bol.com en door 1 telefoontje met de klantenservice van Qnected is dat uitstekend en kosteloos opgelost door een heel vriendelijke meedenkende medewerker.

4 oktober 2024

Aan Qnected

Aan Qnected. Cedric
dank nog voor de telefonische informatie en de snelle levering van de goede HDMI Kabel.
Samen met de Douxe Splitter werkt het perfect.
Super blij mee . Volgende keer bestel ik weer bij Qnected !
Met vriendelijke groet
J.W.Stap

12 augustus 2024

Goede service en werd vriendelijk te…

Goede service en werd vriendelijk te woord gestaan. En uiteraard de kabel die ik besteld heb was top .

4 juni 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je lovende woorden en de 5-sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de kabel. Je positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service en producten.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Cedric van Qnected

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Super goede service gehad , erg vriendelijk en meedenkend , absoluut hoogwaardig product die volledig aan mijn eisen voldoet absolute aanrader als je op zoek bent naar een top kabel voor een prima prijs

28 mei 2024

Beste Rico,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en de 5 sterren! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en het product. Jouw complimenten over de vriendelijkheid en het meedenken van ons team doen ons goed. Het is fantastisch dat de kabel volledig aan je eisen voldoet en we waarderen je aanbeveling enorm.

Cedric van Qnected

Goed advies gekregen over de 4K HDMI…

Goed advies gekregen over de 4K HDMI kabels die ik nodig heb. Snel de volgende dag al geleverd. En het belangrijkste, de kabel doet het zoals beloofd.
Bedankt voor het advies en levering.

Goedendag Edwin,

Bedankt voor het achterlaten van deze geweldige review! Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met het advies en de snelle levering van je 4K HDMI kabel. Fijn dat alles naar verwachting werkt!

Mocht je in de toekomst nog meer advies of hulp nodig hebben, sta ik graag voor je klaar. Jouw tevredenheid is mijn prioriteit!

Nogmaals dank voor je vertrouwen in Qnected.

Cedric van Qnected

Snelle levering en prima klantenservice!

Ik had bij een ander bedrijf (daar was hij toevallig wel voorradig) 2x de Qnected HDMI 2.1 kabel besteld die uitstekend voldeden maar 1 kabel was te kort dus die moest retour. Tijdens een retouropdracht aanmaken kreeg ik de melding dat ik contact moest opnemen met Qnected. Contact gehad en het retourneren bleek niet via Qnected te gaan. Uitleg gekregen van Cedric hoe het precies wel in elkaar zat.
Ik had wel rechtstreeks bij Qnected een HDMI adapter 90 graden besteld maar achteraf bleek dat ik de 270 graden adapter had moeten hebben. Meteen retourlabel gekregen.
Prima klantenservice en snelle levering! Hier ga ik zeer zeker weer bestellen.

12 april 2024

Goedendag John,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met Qnected! Het doet me goed te horen dat je tevreden bent met zowel de levering als de klantenservice. Het was me een genoegen je te helpen met de HDMI adapter en het retourproces.

We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Als er iets is waarmee ik je kan bijstaan, aarzel niet om contact op te nemen!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Qnected.

Cedric van Qnected

Qnected verdient de volle lof voor kwaliteit en service!

Qnected verdient de volle lof voor kwaliteit en service!
Normaliter ben ik totaal niet happig op klantenbeoordelingen plaatsten. Immers bij elke zucht of scheet word je erom gevraagd. Hoe kan ik een juiste beoordeling geven direct na aankoop of voordat de beloften van een klantenservicecontact zijn opgevolgd? IK ben dus absoluut niet van de grote nominatieshow.
Cedric heeft er dan ook veel te lang op moeten wachten.
Drie jaar geleden schafte ik na telefonisch contact met hem een 8K-HDMI-kabel aan. Het beoordelen van bekabeling is vrij lastig als je geen vergelijk hebt.
Ik was zondermeer tevreden met de kwaliteit van de kabel, doch verwacht ik ook niet anders.
Vorige maand schafte ik opnieuw een HDMI-kabel aan ter vervanging van een andere verbinding. Het betrof de verbinding tussen de decoder en de teevee. En dat was een zeer duidelijke verbetering. Meer nuance en diepte in beeld en geluid.
Oftewel: Cedric biedt persoonlijke service en kwalitatief goede producten voor een prettig bedrag. In het ondoordringbare moeras van de kabelaanbieders is hij een vriendelijke gids die je geen flauwekul verkoopt en het beste met je voor heeft.
Jammer is dat zijn assortiment niet echt breed is. Hierdoor blijft de schoenmaker bij zijn leest, maar wordt het lastig om hem meer van mijn bekabeling toe te vertrouwen. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan audiobekabeling als interlinks.
Cedric, bedankt voor je geduld en jouw expertise.
/Remco (QN-1098 en QN-7857-0310)

7 april 2024

Beste Remco,

Allereerst wil ik je hartelijk danken voor deze bijzonder gedetailleerde en oprechte beoordeling. Het feit dat je de tijd hebt genomen om zo'n grondige feedback te geven, ondanks je normale terughoudendheid wat betreft klantenbeoordelingen, betekent veel voor mij en voor Qnected.

Je ervaring en opmerkingen zijn precies waar Qnected voor staat: persoonlijke service, kwaliteit en eerlijkheid in het adviseren van de juiste producten voor onze klanten. Het doet me veel plezier te lezen dat de HDMI-kabels die je bij mij hebt aangeschaft een merkbare verbetering hebben gebracht in je beeld- en geluidservaring. Het is mijn missie om klanten zoals jij te helpen navigeren door het complexe landschap van kabelaanbieders en de beste oplossingen te bieden.

Ik neem je opmerking over het assortiment ter harte. Het is een constante uitdaging om een evenwicht te vinden tussen specialisatie en het aanbieden van een breed genoeg assortiment om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Jouw feedback onderstreept het belang van het blijven verkennen van mogelijkheden om het productaanbod uit te breiden zonder in te boeten aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dank je wel voor je geduld, je vertrouwen in mijn expertise, en vooral voor het delen van jouw ervaringen. Het motiveert me enorm om te blijven werken aan de kwaliteit van zowel onze producten als onze service.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of advies nodig hebben, of als je suggesties hebt voor producten die je graag in ons assortiment zou zien, aarzel dan niet om contact op te nemen. Jouw inzichten zijn waardevol voor de groei en verbetering van Qnected.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en de genomen tijd om je ervaringen te delen. Ik kijk ernaar uit om je in de toekomst verder te mogen helpen.

Cedric van Qnected

goed advies, goede kwaliteit, snelle levering

Prettig geholpen door Cedric die met een telefoontje het juiste advies voor HDMI kabels gaf. De volgende dag in huis. Top kabels met echte certificering; geen prullaria.

21 maart 2024

Beste Niels,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring en het geven van deze fantastische beoordeling. Het was mij een genoegen om je te adviseren over de HDMI kabels en te horen dat je tevreden bent met zowel het product als de service, maakt mijn dag goed!

Bij Qnected zetten we ons in voor kwaliteit en snelheid, en jouw feedback bevestigt dat we op de juiste weg zijn. Goed advies en echte certificering zijn de hoekstenen van ons aanbod, en ik ben blij dat dit bijdraagt aan jouw tevredenheid.

Mocht je in de toekomst weer behoefte hebben aan advies of een product, weet dan dat je altijd welkom bent voor een nieuw telefoongesprek of bezoek aan de webshop. Jouw vertrouwen in Qnected en in mij persoonlijk wordt zeer gewaardeerd.

Geniet van de kwaliteit en de prestaties van je nieuwe HDMI kabels, en ik hoop je spoedig weer te mogen assisteren.

Aansluiten

Goedeavond ,

Ik heb een HDMI 2.1 kabel besteld via Bol.com voor mijn 4k bluray speler mijn vraag is moet ik hem nu aansluiten op mijn soundbar of op mijn tv? Mvg Danny

Goedemiddag Danny,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling op Trustpilot. Jouw feedback is ontzettend gewaardeerd.

Over je vraag aangaande de HDMI 2.1 kabel: de compatibiliteit hangt af van de ondersteuning van (e)ARC door zowel je televisie als soundbar. Indien ondersteund, kun je vergelijkbare resultaten verwachten. Het is ook essentieel om te verifiëren of je soundbar over meerdere HDMI-ingangen beschikt voor het aansluiten van extra apparaten naast je televisie.

Voor verdere vragen of assistentie, voel je vrij om contact op te nemen. Ik ben er om je te helpen.

Goede materialen en snelle levering

Goede materialen en snelle levering

Beste Roos,

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenbeoordeling op Trustpilot!

Het doet ons goed te vernemen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van de Qnected kabel als de vlotte levering. Bij Qnected zetten we ons voortdurend in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, en we zijn blij dat we dit voor jou hebben kunnen bereiken.

Voor toekomstige behoeften of vragen staan we altijd voor je klaar. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen. We verheugen ons op de kans om je opnieuw te mogen helpen!

Vriendelijke groeten,

Mijn Top ervaring!

Een fijne uitgebreide e-mail na mijn bestelling en daarna werd ik goed op de hoogte gehouden!

Dank je Cedric voor de fijne updates en ik heb nu 2 verdraaid goede HDMI kabels, het verschil met de oude 2.0 is groot 😁

Wanneer ik weer iets nodig heb, kom ik weer langs

Groetjes Wilma🌹👍👍

27 maart 2024

Beste Wilma,

Hartelijk dank voor je prachtige review op Trustpilot! Het doet me ontzettend veel plezier te lezen dat je zo tevreden bent met de service en de HDMI kabels. Ik ben blij dat ik je goed op de hoogte heb kunnen houden en dat de upgrade naar de nieuwe kabels zo'n merkbaar verschil heeft gemaakt voor je.

Bij Qnected streven we ernaar om iedere klant deze positieve ervaring te bieden. Jouw feedback is ontzettend waardevol en motiveert me om deze hoge standaard in klantenservice te blijven hanteren.

Ik kijk er naar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen met eventuele behoeften. Aarzel niet om direct contact met me op te nemen als je vragen hebt of als ik je ergens anders mee kan assisteren.

Nogmaals bedankt en ik wens je veel plezier met je nieuwe HDMI kabels!

Cedric van Qnected

Na wat problemen met oudere HDMI…

Na wat problemen met oudere HDMI kabels, 1 nieuwe HDMI 2.1 kabel – Premium Certified besteld, hiermee was mijn probleem met wel of niet zien van de HDMI poort op TV opgelost.
Na deze oplossing gelijk nog 2 Premium Certified kabels besteld, zodat alles nu met goede kabels aangesloten is.

8 maart 2024

Beste John,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met onze HDMI 2.1 kabels – Premium Certified op Trustpilot. Het is geweldig om te horen dat je problemen met de HDMI-poort op je TV succesvol zijn opgelost met onze kabels. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die echt een verschil maken voor onze klanten, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Fijn dat je na deze positieve ervaring besloten hebt om nog meer Premium Certified kabels te bestellen. We zijn ervan overtuigd dat ook deze je verwachtingen zullen overtreffen en bijdragen aan een optimale setup.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of behoefte hebben aan advies over onze producten, staan we uiteraard voor je klaar. Jouw tevredenheid en het soepel functioneren van je apparatuur zijn onze prioriteit.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Qnected en voor het nemen van de tijd om deze review achter te laten. We waarderen het enorm!

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden! Ten eerste omdat de geleverde kabel 1/3 van de prijs was die in de winkel werd aanbevolen. Ten tweede maar ook het belangrijkste: de uitstekende service die geleverd is. Aanvankelijk werkte de kabel niet. Met behulp van Cedric geconstateerd dat het niet aan de kabel lag maar aan de tv instelling. Ik heb toen contact opgenomen met de winkel van de tv maar die kwamen er niet uit en adviseerde me een andere kabel. Qnect weer gebeld om te vragen of ik de kabel mocht inleveren. Dat mocht maar Cedric nam geen genoegen met het advies van de winkel. Met behulp van zijn telefonisch support heb ik de verbinding toch tot stand kunnen brengen.
Kortom het werkt, schappelijke prijs en een uitzonderlijke goeie service. Chapeau!!!!

6 maart 2024

Goedemorgen Sabine,

Wat een prachtige review, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Ik ben ontzettend blij te horen dat je super tevreden bent met zowel de prijs als de service die je hebt ontvangen. Het is voor mij erg belangrijk om niet alleen kwalitatief goede producten aan te bieden tegen een eerlijke prijs, maar ook om ervoor te zorgen dat je als klant de best mogelijke ondersteuning krijgt, zelfs als dat betekent dat we even dieper moeten duiken in de technische details.

Het feit dat we samen de instellingen van je tv hebben kunnen aanpassen om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt, is een mooie bevestiging van ons gezamenlijke succes.

Geniet van je aankoop en hopelijk tot ziens bij Qnected!

Heel veel kijk- en luisterplezier toegewenst!