1. Online marktplaats
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Hotel
  4. Sieradenfabrikant
  5. Horlogefabrikant

As one of Asia’s leading e-commerce powered direct selling companies, QNET has made an impact in nearly 100 countries since its inception in 1998, by focusing on enabling people to rise through solutions that power entrepreneurship and enhance lifestyles. QNET offers in its portfolio an array of high-quality, life-enhancing, health, wellness and lifestyle products that have been developed exclusively for the company by international experts. Our business model has helped empower millions of aspiring entrepreneurs through e-commerce solutions that allow us to offer our products and our borderless opportunity to those who want to take charge of their lives. QNET has instilled a unique culture of service above self, in both the employees and the global distributor network. We believe that serving others with humility is the true hallmark of a leader.

4,5

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

De QNET videodeurbel QN-WD01 is gewoon duur…

De QNet videodeurbel QN-WD01 is gewoon duur geld weggooien. Op de doos staat motion detection maar die functie heeft het toestel gewoon niet maar wordt wel met die functie verkocht. De responstijd is erg lang; wanneer er wordt aangebeld duurt het seconden voor je binnenshuis geluid hoort en soms wel méér dan een minuut voordat de app reageert ( de router staat 2 meter van de deur en de signaalsterkte is gemiddeld 79% ).
En opeens , na ongeveer 1,5 jaar , houdt het apparaat op met werken , geeft geen signaal meer door , valt iedere keer uit , bevriest het beeld in de app , gaat het lampje op de deurbel steeds van rood naar blauw of valt helemaal uit. Verschillende keren geprobeerd de bel te resetten maar dat lukt ook nauwelijks. De oplaadbare baterijen blijken ook een probleem te zijn ; een reset lukte alleen zonder baterijen maar wel aangesloten via een usb-kabel aan de stroom. Kortom , het is gewoon een probleemapparaat waar veel voor is betaald en om hulp vragen heeft geen zin.

21 oktober 2025
Toon reviews in alle talen. (421 reviews)