QNTS Reviews 4.407

2. Winkel in modeaccessoires
  3. Schoenenwinkel

Info over QNTS

Geschreven door het bedrijf

Hos QNTS sælger lækkert modetøj til piger i alle aldre, og fører brands såsom GANNI, Mads Nørgaard, Clarks, Nørgaard paa Strøget, H2O Fagerholt, Maria Black, MessyWeekend, New Balance, og mange flere. Hos os fører vi alt fra lækkert tøj til en masse lækre accessories

Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag. QNTS ønsker at være til for de piger, som har kant, er personlige og kan lide at style deres unikke stil ved hjælp af mange forskellige brands. Så vores målgruppe kan altså lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tøjet. Det betyder også, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning består i lækkert loungewear.

QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, har QNTS en fysisk butik i Aarhus på Ankersgade 12C. Her er et unikt brandmix, hvor fire ud af fem af de brands, der er, ikke findes samlet under ét tag i Aarhus i dag samt er der ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.

Hos qnts.dk sætter vi en ære i at yde en god, personlig service, så du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Husk altid fri levering på ordre over 600,- og nem retur!

QNTS kundeservice

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur
Fri fragt over 600,-
Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved køb over DKK 600,-

Hurtig levering: 1-2 hverdage
Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.

Nem retur
Du har altid 30 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot vores returportal, som du finder på vores hjemmeside.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Toon reviews in alle talen. (4.407 reviews)

Lees meer over geverifieerde reviews.