Rijlessen gevolgd in Zoetermeer en echt een top ervaring gehad bij deze rijschooll! De instructeur legt alles rustig en duidelijk uit en denkt echt met je mee. Door de fijne begeleiding voelde ik me z... Toon meer

Super rijschool, heb gereden bij shahwan. Goede, heldere uitleg en tips. Ik kwam van een andere rijschool nadat ik 2x was gezakt en het verschil was enorm. Hier in 1x geslaagd

ik ben in 1 keer geslagen bij quality drive zonder rij ervaring binnen 2 maanden. De rij instructeurs geven precies wat je nodig hebt zodat je in 1 keer kan slagen. Goedkoopste en de beste in omgeving... Toon meer

1. Autorijschool

Wij heten je van harte welkom bij Quality-Drive in Zuid-Holland. Een familiebedrijf met hoog slagingspercentage dat inmiddels al meerdere jaren bestaat als rijschool in Den Haag. Wij kunnen bij onze autorijschool jouw rijlessen volledig op maat verzorgen.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top school!

Top school. Hele goeie ervaring gehad. Proberen altijd zo vele mogelijk volgens jouw schema te volgen, geen klachten!

17 juni 2025

Hele goede ervaring met instructeur

Hele goede ervaring met instructeur Hosang waar mee ik mijn handschakel autorijbewijs heb gehaald! De administratie en instructeur proberen goed zich aan je schema aan te passen. Niet alleen het rijden wordt goed begeleid, maar ook het proces naar het examen zelf.

17 juni 2025

Duidelijk en eerlijk

Duidelijk en eerlijk
Zeer vriendelijk en altijd te bereiken via mail of app direct antwoord
Lessen waren van top niveau
Materiaal prima in orde
Voor al mijn examens in een keer geslaagd

20 mei 2025

Rijschool nummer 1

Top rijschool. Mega veel geleerd. Mijn Instructeur was duidelijk en zette je gelijk op het goeie pad om beide examens in 1 keer te halen. Dit is mij dan ook gelukt. Wel iets prijziger maar dat is het waard.

8 mei 2025

Duidelijk en persoonlijk

Bij deze rijschool kijken ze erg goed naar jouw denkproces bij de keuzes die je maakt. Iedereen is anders en dat weten ze hier wel, daarom raadt ik iedereen aan om hier naartoe te gaan! Geloof je me niet? Vraag dan een proefles aan en dan zie je het vanzelf.

6 mei 2025

Geweldige ervaring met een top rijschool

Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met Quality-Drive. Professionele instructeurs, duidelijke uitleg en altijd vriendelijk. Dankzij hun begeleiding heb ik mijn motorrijbewijs in één keer gehaald. Zeker een aanrader!

1 mei 2025

Top ervaring!

Vanaf het begin goede communicatie en vanuit daar snel de proefles ingepland. Na de proefles die heel goed beviel mijn lessen en direct ook mijn examen ingepland. Met goede begeleiding mijn rijbewijs in 1x gehaald! Deze rijschool raad ik zeker aan. Alle aanvragen of vragen die je heb worden direct beantwoord en er word ook direct wat mee gedaan. Top ervaring

7 april 2025

Geweldige rijschool!

Geweldige rijschool!

Ik heb een fantastische ervaring gehad bij Quality Drive. De instructeur was geduldig, professioneel en legde alles duidelijk uit. Dankzij de persoonlijke begeleiding voelde ik me zelfverzekerd achter het stuur. De lessen waren goed gestructureerd en afgestemd op mijn tempo. Dankzij Shahwan ben ik in één keer geslaagd! Ik raad deze rijschool zeker aan aan iedereen die op een fijne en effectieve manier wil leren rijden.

Bedankt voor de topservice!

28 maart 2025

Geslaagd voor mijn motorrijbewijs

Mijn instructeur heeft mij veel geholpen om nieuwe rijvaardigheden te ontwikkelen en oude te verbeteren. Met passende tips. Veel beter dan op mijn oude rijschool. Geslaagd zonder fouten voor motorrijbewijs.

12 maart 2025

The beste Rijschool

Ik ben gewisseld van rijschool naar Quality drive beste keuze van me leven, veel geleerd en beter inzicht gekregen en daardoor zekerder gaan rijden. Ik had veel last van faalangst en stress, maar mijn instructeur heeft me daarmee geholpen. Mijn instructeur Shahwan gaf me veel zelfvertrouwen en ik leerde veel nieuwe handige trucs. Shahwan had volop aandacht voor mij en maakte ook tijd voor mij vrij om mij gericht te helpen, zodat ik kon slagen voor mijn rijexamen.

4 februari 2025

Rijbewijs binnen 2 maanden!!!

Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 maanden gehaald. En ook nog eens in 1 keer. Rij-instructeurs zijn duidelijk en weten wat zij doen. Hele fijne ervaring. Rijlessen waren leerzaam en zeker leuk! Zeker een aanrader!

14 januari 2025

Binnen 6 maanden mijn rijbewijs behaald…

Binnen 6 maanden mijn rijbewijs behaald dankzij de leuke, leerzame en gestructureerde rijlessen bij Quality Drive met in het bijzonder rijinstructeur Nadeem! Ze komen hun afspraken altijd na en denken met jouw weekplanning mee. De lessen waren erg leerzaam en goed gestructureerd. Nogmaals dank!!

23 december 2024