Banner for Quibity by eSIM.sm

Quibity by eSIM.sm Reviews 9.652

4,7

Makkelijk bestelproces, goede prijzen en snelle klantenservice. Het was wel jammer dat ik 1 dag na mijn aankoop een 2 voor de prijs van 1 aanbieding mail kreeg terwijl ik de volle mep heb betaald v... Toon meer

ik werd netjes op de hoogte gehouden, hoever mijn verbruik stond en kon met kleine hoeveelheid bijkopen. Veel goedkoper dan aanbieder die ik vorig jaar in Marokko gebruikte en zeker zo gebruiksvriende... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij
  2. Telecom-installateur

Over Quibity by eSIM.sm

Travel all around the world and forget about roaming!

Just search for the destination of your next holiday and choose how much data you need during your journey!

No IDs required and no SIM card needed! Choose your plan, scan the QR-CODE and setup the eSIM in less than 1 minute...and you're ready to go!

What if I run out of data?

Don't worry! You can easily increase the amount of GBs you need and the eSIM duration in your private area.

What are the advantages?

Install our eSIM and you'll be able to keep using WhatsApp and all the apps on your smartphone. You won't get a new phone number, but you can call your friends using WhatsApp or any other social app that allows to call your contacts using only datas.
Before getting an eSIM check the supported phones list.

Having some trubles with your eSIM? Contact us

4,7

Uitstekend

10K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Makkelijk bestelproces

Makkelijk bestelproces, goede prijzen en snelle klantenservice.

Het was wel jammer dat ik 1 dag na mijn aankoop een 2 voor de prijs van 1 aanbieding mail kreeg terwijl ik de volle mep heb betaald voor mijn 4 esims. Dat voelt niet goed. Een aanbieding van 20 procent korting op een volgende aankoop als reactie op mijn mail vond ik mager.

2 februari 2026

Perfect en goede prijs!

ik werd netjes op de hoogte gehouden, hoever mijn verbruik stond en kon met kleine hoeveelheid bijkopen. Veel goedkoper dan aanbieder die ik vorig jaar in Marokko gebruikte en zeker zo gebruiksvriendelijk!

31 maart 2026

geen internet in Marokko

Volgens alle instellingen zou ik moeten kunnen internetten, maar helaas. Na urenlang van alles geprobeerd, ook met behulp van klantenservice. Maar helaas niet gelukt. Geld terugvragen kan niet omdat je een reden op moet geven. De reden van mij staat niet in het keuzemenu, dus pech geld weg.

26 januari 2026
Logo Quibity by eSIM.sm

Antwoord van Quibity by eSIM.sm

Sehr geehrter Kunde,
es tut uns leid, dass Sie in Marokko eine negative Erfahrung gemacht haben. In einigen Fällen kann die Verbindung trotz korrekter Einstellungen von lokalen Gegebenheiten oder gerätespezifischen Konfigurationen abhängen. Wir bitten Sie, unseren Kundenservice erneut zu kontaktieren und weitere Details bereitzustellen, damit wir den Fall nochmals prüfen und eine mögliche Lösung bewerten können. Wir stehen Ihnen gerne zur Verfügung.

Duidelijke instructie en geen problemen gehad

Tijdje terug alweer, maar heb voor mijn rondreis in de Balkan voor het eerst een e-sim gekocht voor mijn iPhone 13. Dit vond ik eerst nog een beetje spannend omdat dit nieuw was voor mij, maar ik kreeg een uitgebreide handleiding in de mail en aan de hand van het stappenplan was het echt een eitje om het te activeren. Op vakantie uiteindelijk 0 issues gehad en altijd bereikbaar geweest. Helemaal top! Zal volgende vakanties buiten de EU zééker weer hierheen gaan.

24 juli 2025

Goede keuze!

Ik heb in september een e-sim gekocht voor Arnenie en in oktober voor Oezbekistan. Werkten beiden perfect!!

1 november 2025

It's an easy eSim

It's an easy eSim, before I bought a regular sim but this is so much easier and I've never had problems with it!

27 september 2025

eSIM werkt perfect en probleemloos

eSIM werkt perfect en probleemloos. Bij zowel mijzelf (10GB) als partner (onbeperkt) Beide goed en snel internet gehad met eSIM in Albanië.

11 augustus 2025

Heel goed en makkelijk

Installeren ging super snel en gemakkelijk, het werkte gelijk nadat ik aankwam op vakantie. Ook is het bijkopen van extra data super makkelijk en werkt gelijk! Enige wat ik niet wist is dat je LTE moest aanzetten in plaats van 5G, maar het werkt heel goed

24 juli 2025