Let op OPLICHTERS!!! NIET INTRAPPEN!!!, er wordt een bij het aangaan van het abonnement verteld dat je een lager bedrag betaalt maar niet verteld dat het bedrag exclusief btw is. Je zit 36 maanden a... Toon meer
Best vaak gebeld door quicknet solutions en altijd gewoon opgehangen tot ik een keer toegaf. Uiteindelijk was dit een goede keuze en ben ik nu goedkoper uit voor mijn internet/tv abbonement en heb ik... Toon meer
Quicknet Solutions Telefoon spam, proberen met leugens je over te halen om hun glasvezel abonnement (via Vodafone) af te nemen. Doen alsof ze hier aan de deur zijn geweest voor glasvezel aan te sluite... Toon meer
De meest opdringerige verkopers ooit, bellen met nummers uit Amsterdam, Rotterdam, Groningen etc en blijven je maar bellen. Hoop dat elke medewerker elke ochtend keihard z’n kleine teen stoot net na z... Toon meer
Wat voor ondernemer u ook bent, u bent altijd op zoek naar verbinding met een nieuwe klant, collega of partner. Quick Net Solutions helpt hier graag bij.
Nederland
- quicknetsolutions.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Brutaal en blijven maar bellen steeds…
Brutaal en blijven maar bellen steeds weer met andere nummers
Afsluiten contract. Niet helemaal perfect.
Vriendelijke man, Matthijs. Maar er had meer aandacht besteed mogen worden aan de contractduur van 3 jaar. Die kwam als verassing. Ook mijn voorwaarden om het aan te sluiten vanuit de meterkast is niet opgenomen in het contract. We zullen zien hoe dit eindigt. Ik laat me graag positief verassen door Ziggo.
Super irritant bedrijf die met 500…
Super irritant bedrijf die met 500 verschillende 088 775 nummer rond belt en doet alsof ze ziggo zijn (ziggo alleen door deze telefoontjes ben ik overgestapt naar kpn)
Zeer slecht en sluw bedrijf.
Zeer slecht en sluw bedrijf.
Ga niet met ze in zee.
Doen in eerste instantie alsof ze van ziggo zijn, terwijl ze een partner zijn van ziggo.
Wanneer je ze na de tijd wil bereiken, geven ze je telefoonnummers die het niet doen zoals: 0202148663.
Beloven ze je terug te bellen wat niet gebeurt.
Dit bedrijf stalkt mensen
Ik denk dat ik in het afgelopen jaar wel 20 keer gebeld ben door dit bedrijf. Ik heb een aantal keer verzocht om van de bellijst af te worden gehaald. Ze bellen zelfs nog voor adressen waar ik niet eens meer woon. Heel vervelend bedrijf die zich niet aan de bel me niet registers houdt.
Eerste keer dat ik een review schrijf…
Eerste keer dat ik een review schrijf want ik vind het zeer belangrijk dat de mens op de hoogte is wat voor vies bedrijf dit is (althans de jongen die ik aan de telefoon kreeg). Zat letterlijk te liegen over mijn situatie en probeerde me op die manier over te halen om bij hun een abonnement te nemen. Hadden al mijn gegevens op een of andere manier maar miste een cruciaal detail waardoor ze door de mand vielen. Zelf werk ik ook bij een callcenter en probeer ik mensen over te halen om te steunen maar je hoort 100% transparant te zijn. De jongeman die ik heb gesproken probeerde me op een stiekeme manier mij over te halen.
Teloon intimidatie
Bizar dat deze club niet keihard aangepakt wordt. Ze blijven me bellen en ik geef aan met rust gelaten te willen worden en geen interesse te hebben. 13:52 met een 020nummer aangegeven geen interesse te hebben en ze verzocht te stoppen met me te stalken. Om 14:17 weer gebeld maar nu onder een 0316nummer. Na het noemen van bedrijf en naam van de mdw heb ik aangeven geen interesse te hebben en opgehangen. Ik word vervolgens direct om 14:17 met een 050nummer gebeld welke overgaat naar mijn voicemail en wordt i gesproken door de zelfde arrogante medewerker 'Hallo meneer X ik was nog niet klaar he!!! (Korte stilte) Er wordt nieuw glasvezel aangelegd in Tilburg.' Er wordt ook helemaal geen nieuw glasvezel aangelegd dat is een paar jaar geleden nog gebeurd.
Hoe kan dit soort telefoontereur nou eindelijk is goed aangepakt worden het is een enorme inbreuk op mijn privacy.
Werd net zo gebeld door dit bedrijf,
Werd net zo gebeld door dit bedrijf,
Persoon die ik aan de lijn had was zeer onbeleefd en asociaal en hangt de telefoon op terwijl ik nog uit aanleggen was. Om gekeerde wereld volgens mij
Ontzettend misleidend en crimineel…
Ontzettend misleidend en crimineel bedrijf. De contactpersoon smeerde me een 3 jarig ziggo abonnement aan voor 12 maanden met 50% korting op internet en gratis tv + gratis disney+ voor totaal €34 ex btw. (Ik ben zelfstandig ondernemer). Ook zeiden ze dat ze KPN voor me konden afkopen voor de laatste maand van totaal €67 inclusief btw. Ze hebben me een bevestiging gestuurd van een totaal €78, waarvan de contactpersoon zei dat ik daar niet naar hoefde te kijken en echt alleen maar €34 ex btw hoefde te betalen voor 12 maanden lang en erna tv (wat ik niet nodig heb maar ach kreeg het er gratis bij) kon opzeggen. Ik heb gebeld met Ziggo om verduidelijking op te vragen en een monteur in te plannen. De contactpersoon van Ziggo vertelde mij dat het ten eerste niet mogelijk is dat zij KPN afkopen en ten tweede niet mogelijk is tv gratis in het abonnement te krijgen. Daarnaast is het nu niet meer mogelijk om de bestelling aan te passen en tv eruit te halen, want dan ben ik mijn 50% korting kwijt en betaal ik zelfs nog meer dan oorspronkelijk.
Gelukkig is de jongen van Ziggo op dit moment hard voor mij bezig om dit soort van recht te kunnen zetten, en vooral ook om het bedrijf Quicknet Solutions terecht te zetten want het is echt absolute criminaliteit wat hier gaande is. Ze moeten zich ontzettend schamen dat ze mensen zo proberen op te lichten.
Ongelofelijk irritant bedrijf
Dit bedrijf heeft mij al honderden keren gebeld. ik heb gezegd dat ik gebruik wil maken van mijn wettelijke bezwaar. hier is niet naar geluisterd. ik heb een klacht ingediend bij de ACM en AP. Ik mag hopen dat dit eindelijk eens helpt. echt een ongelofelijk trieste bedoeling daar
Ik ben nu al voor de 100ste keer gebeld…
Ik ben nu al voor de 100ste keer gebeld ik wil geen abonnement laat me met rust!!!!!
Valse voorlichting vooropgezet plan om je over te halen.
Ik zou tekenen voor een 1 jarig contract ,bleek toch een 3 jarig te zijn. Herroepen kan niet bij een zakelijk contract. Ziggo maakt eigen regels. Zit je 3 jaar vast dor die leugenaar!
Wat een aanfluiting, compleet onbetrouwbaar
Wat een aanfluiting! Werd gebeld door dit bedrijf met een glasvezelaanbod van Ziggo. Gevraagd om eerst even e.e.a. per mail toe te sturen (zodat ik het eerst rustig kan vergelijken) en daarna terug te bellen. Mail nooit ontvangen en terugbelafspraak niet nagekomen (ze belden een paar weken te laat). Duizendmaal excuses natuurlijk, de mail zou alsnog worden gestuurd en ik zou vanmiddag om 13.00 uur worden teruggebeld. Je raadt het al: opnieuw nooit een mail ontvangen en 'pas' om 15.00 uur teruggebeld (oké: twee uur later is al stukken beter dan vele weken later). Opnieuw duizendmaal excuses voor het niet versturen van de mail. "Er moet iets fout zijn gegaan..." Ja, er gaat hier wel meer fout volgens mij, haha! Tijdens het gesprek ter plekke alsnog een offerte per mail ontvangen. Als ik aangeef dat ik die even rustig wil doornemen voordat hij me maandag terugbelt, krijg ik tot mijn verbazing te horen dat hij dan maandag geen vragen kan beantwoorden. Vaag verhaal en uiteindelijk kon dat dan ineens toch weer wel. Ja ja...
agressief en onbeschoft
ontzettend agressief: bij vraag om info per email sturen ze meteen een contract per sms. Bij nabellen daarover begint een medewerker met enorm stemverhef dat ik zolang niks getekend heb er niks aan de hand is. Zodra ik uitleg dat ik dat een onbeschofte manier van zakendoen vind en niet is wat ik gevraagd heb (info per mail) schreeuwt hij nog harder. Bij benoemen dat ik dit gedrag ook niet okay vind, schreeuwt hij nog harder "dat is dan jouw probleem". Aldus. geen goede reclame voor Ziggo..
Heel irritant bedrijf
Heel irritant bedrijf, blijft maar bellen na 3 keer aangegeven geen interesse te hebben. Doe hier geen zaken mee want je komt er niet meer vanaf.
Zwaar irritant....verwijder mijn…
Zwaar irritant....verwijder mijn gegevens. Heb er niet om gevraagt.
irritante beller en geen respect op verzoeken om te persoongegevens te wissen.
Ik word de laatste maanden vaak gebeld door quicknet, maar als ik opneem, hangt de beller direct op of ik krijg een medewerker aan de lijn die een aanbieding doet names Vodafone en Ziggo. SUPER IRRITANT! Uiteindelijk heb ik maar eens teruggebeld en kreeg inderdaad iemand aan de lijn die vrolijk melde namens Vodafone en Ziggo een aanbieding voor "glasvezel internet" te hebben. Ik heb ze al meerdere keren gevraagd mijn zakelijke nummer uit hun lijst te halen, maar ze blijven bellen. Ze luisteren totaal niet naar hun klanten die zij names andere bedrijven bellen en respecteren je wensen niet als je aan geeft om niet meer opgebeld wilt worden door hun. zeer teleurstellend en ongewenst gedrag die zij names andere bedrijven vertonen!
Ongelovelijk irritant bedrijf
Wat een ongelovelijk irritant bedrijf. Afgelopen jaar overgestapt van Ziggo naar een andere provider. Wordt nu continue gebeld door dit bedrijf, nu inderdaad met 020-nummers. Aangegeven dat ik niet tevreden was met Ziggo en daarom bij mijn huidige provider blijf maar ze blijven aandringen, omdat er nu wat veranderd zou zijn in de straat en er glasvezel aanwezig zou zijn van Ziggo. Ik woon in mijn eigen straat en er is niets extra aangelegd. Uiteindelijk zelf opgehangen omdat zij blijven aandringen/ weerleggen. Wordt je helemaal gek van.
zo vervelend
zo vervelend, deze blijven bellen, elke week weer met een ander nummer
Horendol word ik van die telefoontjes
Horendol word ik van die telefoontjes, om de paar dagen en soms dagelijks. Ik blokkeer hun 088 en nu ook sinds enkele dagen 020 nummers. Steeds popt er weer een nieuw nummer op. Ik heb gezegd als niet Ziggo klant en überhaupt geen interesse te hebben, en uit het belbestand te willen: NIKS helpt. @ziggo DOE hier iets mee!