Bestilte varmeelement til stekeovnen 3.8.26. Skulle være 4-6 dagers leveringstid. Nesten 2 mnd sendere den 30.9.26 får jeg mail om at delen desverre har gått ut av produksjon. Det er greit at ting kan... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Er svært fornøyd med viftemotoren til mitt Whirpool side by side kjøle/fryse skap. Delen passet helt perfekt og det var lett å flytte over vifte bladet. Ledningene var plug and play. Alt fungerte som... Toon meer
Var innstilt på å måtte kjøpe ny motor i vaskemaskinen evt kjøpe ny maskin. Tidligere erfaring tilsa børster, men var vanskelig å finne på nettet. Så fant jeg Quickparts og litt kyndig hjelp derfra f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tilbyr et stort og bredt utvalg av reservedeler til hvitevarer. Reservedeler og pleieprodukter til vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehør, tørketromler, støvsugere, støvsugerposer. Alle kjente merker.
Contactgegevens
Fynsgade 12-14, 6400, Sønderborg, Denemarken
- 31 90 00 14
- mail@quickpart.no
- quickpart.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Pakken ble levert til nærmeste…
Pakken ble levert til nærmeste hentested noen dager senere en avtalt men var godt pakket og uskadd.
Godt pakket
Godt pakket, raskt levert, god pris og del som forventet.
Godt utvalg av deler
Godt utvalg av deler. Bestillte reim til tørketrommel, tok fire dager og nå er reima på plass. Maskinen går som wi klokke.
Alt var helt som forventet
Alt var helt som forventet. Bra servis, veldig raskt.
Riktig del til fin pris
Riktig del til fin pris. Litt trekk for sen levering
God hjelp og rask leveranse
Fikk hurtig respons på spørsmål knyttet til varen. Bestilte mandag og fikk varen påfølgende torsdag. Godt pakket, raskt levert og alt stemte 😊
Rask og grei handel på rimelige deler
Har ikke fått pakken enda
Har ikke fått pakken enda. Utrolig lang tid.
Enkelt og raskt
Sende epost og fekk rask og god hjelp til å finna rett bakeplate til min omn.
Enkel bestilling. Rask levering.
Kjøpte ny poseholder til min støvsuger…
Kjøpte ny poseholder til min støvsuger og den passet perfekt.
Rask levering.
Helt utrolig
Helt utrolig - varen kom på under en uke. Kjappeste leveransen jeg har hatt på mange år! 10++++++ for den. Ikke nok med det - varen var fornuftig innpkket, ikke noe overdimensjonert innpakning her - kun slik det behøver å være! Varen? - akkurat det jeg skulle ha. Quickparts står til navnet!
Raskt levert
Raskt levert. Produktet er iht bestilling og var supert bra.
Enkelt å finne rette delen ut fra modellen
Enkelt å finne rette delen ut fra modell ID. Passet rett inn i maskinen. Nå får jeg nydelig kafe igjen. Har bestilt deler fra her før og jeg har fått rette deler hver gang til en fornuftig pris!
Fantastisk bra hjelp
Fantastisk bra hjelp. Rask levering.
Vanskelig å bli bedre.👍👍
Hei,
Hei, jeg betalte 124 kr. for hjemlevering. Men pakken ble lagt i en postboks. Hvorfor?
Jeg har aldri gjort det, og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det. Jeg har postboks-appen, men det er lite informasjon der. Det viser at pakken har kommet og ingenting annet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg kommer i nærheten av postkassen, men postboksappen viser ingen kode. Hvordan henter jeg pakken min? Skriv meg den nøyaktige instruksjonen trinn for trinn.
Fakturanummer 5075494
Men du bør levere den hjem til meg som du lovet. Jeg venter på svaret ditt.
Raskt levering, ubrukelig erstatningsprodukt.
Raskt levering til lavere pris en originalproduktet. Produktet var en uorginalt kullfilter til en kjøkkenvifte, og passet ikke helt, og var av en mye dårligere kvalitet en orginalen (dårlig renseeffekt)
Ikke anbefallt.
Selve vifta er elektronisk, og det uorginale filteret er for tett og gjør at viftemotoren går på full styrke uten at lufta slipper gjennom filteret og dermed renser lufta.
Når filteret er såpass dårlig i forhold til orginalen, burde Quicparts sendt det orginale filteret som erstatning uten omkostninger for kunden. Dette er ikke et erstatningsprodukt, bare en likende del som uten sammenlikning gjør samme funksjon som orginalfilteret, som er tilpasset også funksjonen på denelektroniske viften den er tenkt å fungere mot…

Antwoord van Quickparts
Dit is Trustpilot