Quiffice Reviews 52

4,6

Voldoet aan de verwachting levering was snel en de kwaliteit lijkt voor mijn werk als servicemonteur met beperking aan linkerarm ruim voldoende Uiteraard zal komend jaar de doorslag geven (week in be... Toon meer

Lange levertermijn ,Dit kan ik wel begrijpen in deze tijd maar de communicatie was zeer mager. Een update van de verzending kwam een week na de levering. De tafel op zich is mooi en proper afgewerkt... Toon meer

Van compacte koffer tot pop-up office in slechts enkele seconden, waar je ook bent. De koffer voor professionals.

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Eén van mijn betere aankopen!!!

De Pro besteld en twee dagen later kon ik deze al opstellen. Zeer snelle levering. Ik had deze besteld om te kijken wat de kwaliteit was en ik ben zeer tevreden. Zoals ze zeggen 10 seconden opzetwerk en je hebt een perfect mobiel bureau. Ik ga deze week een tweede bestellen om het zware flight meubel dat ik nu gebruik te vervangen. Zodra de accecoires er zijn (wieltjes en verlengstukken) ga ik die zeker ook bestellen. Prima aankoop als goochelaar. Het is op zich al een beetje magie als je dit opstelt 😀

27 januari 2026

Antwoord van Quiffice

Dankjewel Alain voor je mooie review, leuk om te lezen dat we wat extra magie toe kunnen voegen☺

Verzendkosten rekenen op een product…

Verzendkosten rekenen op een product die meer dan 400 kost vindt ik belachelijk.

Verder goed product!

10 december 2025

Antwoord van Quiffice

Hoi Michael, bedankt voor je review. Ik begrijp dat je dit vindt over de verzendkosten. We hebben deze echter apart gehouden omdat we in heel Europa leveren en de verzendkosten per land nogal verschillen. We berekenen deze daarom apart afhankelijk van de bestemming.
Groeten Ronald

Robuust | Makkelijk in gebruik

Mooi robuust ontwerp en lekker makkelijk in- en uitklapbaar. Wel is het ding met zijn 7,4 kg zwaarder dan ik verwachtte, maar dat maakt het ding wel lekker stabiel.

24 november 2025

Antwoord van Quiffice

Dankjewel voor je review,. De BASIC is inderdaad robuust en stabiel, we hebben inmiddels een nieuwe koffer op de markt gebracht met een ander design en weegt net iets meer dan 6 kg en is net zo stabiel. Deze PRO versie komt volgend jaar ook nog in een grotere variant en deze gaat ongeveer hetzelfde wegen als de huidige BASIC. Ook komt er vanaf volgend jaar een mogelijkheid om de PRO uit te breiden met een wielenset, die gemakkelijk onder de PRO gemonteerd kan worden.

Quiffice Pro voor mobiel workstation.

Na lang zoeken naar een goede mobiele oplossing voor mijn laptop heb ik de Quiffice Pro besteld. Een stevige, compacte en makkelijk mee te nemen standaard die vooral heel solide aanvoelt. Mijn 17" portable workstation is niet bepaald licht, maar dit vormt totaal geen probleem. Het werkt geweldig en de levering was bovendien supersnel. Echt een aanrader!

15 augustus 2025

Antwoord van Quiffice

Bedankt Mark voor je mooie review.

Gemakkelijk te betalen en snel geleverd…

Gemakkelijk te betalen en snel geleverd en top product! Het was een test voor een technieker en het werd goed onthaald -> andere techniekers gaan we ook hetzelfde bestellen.

24 april 2025

Hoi Koen,

Dankjewel voor je mooie review en goed om te horen dat jullie ook voor jullie andere techniekers besloten hebben om voor Quiffice te kiezen.

Groeten Ronald (Quiffice)

Goed product.

Het is een simpel maar doeltreffend ontwerp. Mooi compact en toch stevig. Simpel te bestellen. Een goede afhandeling van de bestelling. De bestelling was netjes op de afgesproken aflever dag geleverd.

7 maart 2025

Antwoord van Quiffice

Bedankt Wouter voor je mooie review

er ontbrak een onderdeel

er ontbrak een onderdeel, na 1 mail 2 dagen later onderdeel per post ontvangen met excuses. Niemand is perfect en fouten gebeuren , maar hoe je ze aanpakt onderscheid je als handelaar.

7 februari 2025

Antwoord van Quiffice

Bedankt Philippe voor je mooie review. Graag gedaan en veel gebruiksgemak met de Quiffice.

100% volgens verwachting

Snelle levering en alleen relevante informatie ontvangen omtrent de levering. Kwaliteit van het produkt was goed, maar al bekend bij mij.

11 december 2024

Antwoord van Quiffice

Beste Leo, bedankt voor de mooie review

bestelling

Bestelling ging prima, wel jammer dat we zelf achter de factuur aan moesten. Toen we er om gevraagd hadden kwam hij ook direct.

29 augustus 2024

Antwoord van Quiffice

Hallo Janneke bedankt voor je beoordeling, de factuur wordt direct na de bestelling automatisch naar het door jullie opgegeven mailadres gestuurd. Als het goed is zouden jullie deze dan ook direct na de bestelling ontvangen moeten hebben.
Met vriendelijke groet Ronald

Aanrader!

Mooi en stevig materiaal. Zeker een aanrader! Mechanisme werkt goed en top kwaliteit.

27 augustus 2024

Antwoord van Quiffice

Hoi Ruben bedankt voor je mooie review.