2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ongelooflijk slecht bedrijf.

Ongelooflijk slecht bedrijf.
20 jaar lang iedere maand trouw hypotheek betaald, Nu hypotheek omzetten is een proces wat al een jaar! duurt. Beloven dingen dingen die niet worden nageleefd. Een advies: ga nooit met dit bedrijf in zee.

7 februari 2026

Corrupte bende stelletje lijkenpikkers

Corrupte bende stelletje lijkenpikkers. Na 15 jaar nog steeds geen oplossing voor de restschuld op een hypotheek. Geen enkele vorm van meedenken tot een oplossing, alleen maar kostenverhogende maatregelen nemen.

26 augustus 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Telefoon wordt erop gegooid. Renteperiode loopt af en de rente daar is veel hoger dan wie dan ook. Maar kan ivm met mijn uitkering niet oversluiten. Ze denken totaal niet mee, heb veel overwaarde maar wat is dit voor een bedrijf. Nou een bedrijf is het niet. Ga nooit met hun in zee!!

10 juni 2025

Ga niet met dit bedrijf in zee!

Wat een slechte tent is dit!. Niet meedenken, niet flexibel. Er is niks mogelijk. Renteherziening? Ook al is je huis 3 x meer waard dan de hypotheek, vergeet het maar. Heb je dan een medewerker van Quion aan de lijn en zeg je wat ervan vindt, wordt de hoorn er direct op gegooid. Ga hier niet mee in zee. Nul sterren wat ons betreft.

2 mei 2025

als klant genegeerd worden? sluit hypotheek via Quion af!

Ik geef goeie pers of geen pers, maar bij hoge uitzondering: ik wou dat ik nul sterren kon geven!
Incompetentie en ongeinteresseerdheid strijden bij ieder klantcontact om de eerste plek bij deze hypotheekverstrekker.
Zodra er iets anders voorvalt dan hypoteek afsluiten en aflossen zijn ze daar van streek, lijkt het. Email wordt niet op gereageerd en als je iemand aan de lijn hebt wordt je niet geholpen. Ik heb al genoeg aan mijn hoofd met de echtscheiding, deze administratieve formaliteiten mogen niet zoveel tijd en ergenis kosten!!

3 juni 2024

Eigenlijk 0 sterren.

Eigenlijk 0 sterren.
Reageren niet op email.
Denk na als u hier een hypotheek neemt.
Voor het vangen van geld zijn ze er als kippen bij
Echt waardeloos.

11 april 2024

Vreselijke organisatie

Vreselijke organisatie. In februari gescheiden en verzoek tot ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid aangevraagd bij onze hypotheekverstrekker centraal beheer. Inmiddels ligt het dossier nog steeds bij Quion waarmee de boel in de eerste plaats nooit compleet lijkt en ze nieuwe stukken vragen ( wat ik zeer betwijfel) , waarop de verwerkingstijd telkens met 10 werkdagen vertraagd. Mijn financieel adviseur zit er bovenop maar krijgt geen ingang. Het wachten en de onnodige stress in een al stressvolle periode krijgt van mij 1 ster. Zo ga je niet met klanten om.

19 februari 2024

Waardeloze dienstverlening!

Waardeloze dienstverlening!

Via mijn hypotheek van Allianz ben ik bij Quion terecht gekomen. Mijn makkelijke vraag over extra aflossing is na tientallen contactmomenten en een officiële klacht op een waardeloze manier beantwoord. Dit niveau van klantcontact is zwaar ondermaats, en is een schoffering voor de Nederlandse consument. Zoek alsjeblieft een andere partij uit.

28 februari 2021

Hypotrust/Quion maakt administratieve fouten bij extra aflossen!

Administratief geklungel na extra aflossingen. De opnieuw berekende maandbedragen kloppen niet. contact met de servicedesk gehad en gevraagd hoe de bedragen zijn berekend. Enige antwoord: de berekeningen kloppen! Geen enkele onderbouwing.

Vorig jaar (2017) ook al te veel betaald door waardeloze service van Hypotrust. Meedere mensen naar gekeken, die het ook niet begrepen. De hele (klachten)procedure heeft toen al 4 maanden in beslag genomen en nog geen fatsoenlijk antwoord gekregen. Er wordt bewust vertraagd, waardoor het een grote administratieve chaos wordt.

25 januari 2018
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken