Was een super gezellige avond. Onwijs goed gepresenteerd door Linda. Ik raad het iedereen aan als ze een leuke avond willen vol met muziek en gezelligheid.

Voor ons 10 jarig bestaan hebben wij gekozen voor een pub-quiz met diner voor onze gasten meden georganiseerd door QuizX. Wat waren onze gasten hier enthousiast over. echt een aanrader om dit door Qui... Toon meer

Als QuizX-master bij QuizX kan ik alleen maar zeggen: wat super leuk om hier te mogen werken!! Echt een toffe organisatie die fantastische quizzen in elkaar zet! Eventueel ook met persoonlijke vragen... Toon meer

Enthousiaste quizmaster, erg motiverend en zorgt voor een leuke samenwerking/verbinding met en tussen de groep. Goede mix van categorieën en vragen, waarbij iedereen zijn of haar toevoeging kan leve... Toon meer

1. Bedrijfsentertainmentservice
  2. Evenementenbureau
  3. Technologische services voor evenementen

QuizX: Jouw ultieme quizervaring! Bij QuizX draait alles om interactief plezier en teambuilding door middel van onvergetelijke quizshows. Of je nu op zoek bent naar een spannende pubquiz voor je bedrijfsuitje, een interactieve spelshow op locatie, of een online quiz om de teamspirit te versterken, bij QuizX ben je aan het juiste adres. Onze quizzen zijn speciaal ontworpen om iedereen mee te laten doen en te genieten, ongeacht je kennisniveau. Wat maakt QuizX uniek? - Interactieve Beleving: Met onze smart buzzers en live scores zorgen we voor een dynamische en competitieve sfeer. - Maatwerk: Of je nu een standaard quiz wilt of een volledig gepersonaliseerde show, wij passen alles aan naar jouw wensen en stijl. - Professionele Quizmasters: Onze quizmasters zijn getrainde entertainers die ervoor zorgen dat elke quiz een groot succes wordt. - Flexibiliteit: Of je nu kiest voor een fysieke, online of hybride quiz, wij maken het mogelijk. Sinds onze oprichting hebben we talloze bedrijven, evenementenlocaties, en particulieren geholpen om hun bijeenkomsten om te toveren tot een waar spektakel. We zijn trots op onze positieve beoordelingen en streven er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen! Klaar om de ultieme quizervaring te beleven? Neem contact met ons op en boek vandaag nog je volgende QuizX evenement!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

We hadden een fantastische ervaring met…

We hadden een fantastische ervaring met onze quizmaster. Communicatie vooraf verliep erg goed. Organisatie was erg flexibel in de planning en aanpassing van het programma maar bovenal erg enthousiast en fanatiek.
Allemaal leuke en enthousiaste gezichten.

Bedankt!

31 maart 2026

Quiz op kantoor

Onze host Raphael heeft de quiz avond bij ons op kantoor echt heel leuk gedaan! Hij was super enthousiast en dat werkte heel goed bij onze groep.
Wij zullen jullie zeker vaker vragen voor onze events!

Antwoord van QuizX

Wat een review 😄 daar worden wij blij van!
Raphael is inderdaad een energiebom (met microfoon 🎤), dus leuk om te horen dat dat zo goed aansloeg bij jullie team.

Wij staan alvast warm voor de volgende quizavond! Dan nemen we weer gezelligheid, competitie en een flinke dosis lol mee! 🙌

TOP avond!

Wat een super gezellige avond gehad. Verrassende quiz, met leuke, gekke mini games. Daar wordt op een voetbalvereniging iedereen fanatiek en enthousiast van!

Antwoord van QuizX

Wat een heerlijke review, dankjewel! 🙌
Wij zien het al voor ons: fanatieke teams, lachende gezichten en een vleugje gezonde strijd 😄⚽️

Superleuk dat de quiz én de mini games in de smaak vielen. Wij staan alweer klaar voor de volgende topavond! 🎉

Superleuke en gezellige avond gehad

Antwoord van QuizX

Kijk, daar worden wij blij van! 😄
Super dat jullie zo’n leuke en gezellige avond hebben gehad: precies waar we het voor doen! 🎉

Hopelijk tot snel voor ronde twee! 😉

De quizmaster nailed hem helemaal

De quizmaster nailed hem helemaal! Vibe goed, leest publiek goed en blijft enthousiast.

6 januari 2026

Antwoord van QuizX

Yes! 🔥 Dit is precies waar we het voor doen. Wat heerlijk dat de vibe goed zat en dat het enthousiasme voelbaar was. Dankjewel voor de mooie woorden! Wij geven ’m door aan de quizmaster (die nu waarschijnlijk een vreugdedansje doet 😄).

Super leuke quiz avond gehad!

Super leuke quiz avond gehad!

31 januari 2026

Antwoord van QuizX

Twee keer super leuk? Dan was het extra geslaagd 😄🎉 Dankjewel!! Hier doen we het voor en hopelijk tot snel bij de volgende QuizX-avond

Top voor een feestje

Was top met Bastiaan. Hij maakt er echt een feestje van. Geld meer dan waard 😀👍

15 januari 2026

Antwoord van QuizX

Yes, hier worden we blij van! 😄🎉 Dankjewel Gina! Geweldig om te horen dat Bastiaan er zo’n feestje van heeft gemaakt: die geven we met liefde door 😉 Geld meer dan waard is precies wat we willen horen. Tot de volgende QuizX! 🧠🥳👍

Erg leuke kwis met veel humor.

Erg leuke kwis met veel humor.
Goede afwisseling van vragen.
De quizmaster is zelfvoorzienend en brengt alles zelf mee.

Echte aanrader

19 december 2025

Wat een heerlijke review, dankjewel Ad! 😄🎉
Humor, afwisseling én een quizmaster die alles meeneemt: dat klinkt als een zorgeloze QuizX-avond. Superleuk dat je het een echte aanrader noemt. Tot snel! 🧠🍻

Top avond gehad door Roxanne (Roxy)

Top avond gehad door Roxanne (Roxy). Was super geslaagd!

Wat leuk om te lezen, dankjewel Lisa! 😄🎉
Geweldig dat Roxanne (Roxy 😎) er zo’n topavond van heeft gemaakt. Supergeslaagd horen we het liefst! Hopelijk tot snel bij een volgende QuizX!

Wat een ervaring

Wat een ervaring. QuizX heeft met hun quizshow onze kerstafsluiting omgetoverd tot een onvergetelijk spektakel. De perfecte mix van humor, spelelementen, persoonlijke touch en vooral een flinke dosis lef en showmanship maakte dit tot een absolute knaller.

We hebben zóveel positieve reacties ontvangen vanuit het team — dit was zonder twijfel een van de beste afsluitingen die we ooit hebben gehad. Even samen stilstaan bij wat het jaar ons heeft gebracht, maar dan op een manier die energie geeft, verbindt en iedereen volledig meeneemt in het moment.

Een speciale shout-out naar Rafael de Quizmaster: met zijn geweldige praatjes wist hij elk onderdeel om te toveren tot een feestje. Mensen werden bloedfanatiek, schreeuwden de longen uit hun lijf en lagen dubbel van het lachen bij elke grap. De energie in de zaal was ongekend.

QuizX weet precies hoe je mensen betrekt: iedereen deed mee, ongeacht kennisniveau, en de interactieve elementen zorgden voor een gezonde dosis competitie én teamgevoel. Dit is teambuilding op het hoogste niveau.

Dank jullie wel voor deze fantastische show — dit was een prachtafsluiting van het jaar.
Tot de volgende keer, want die komt er zeker! 🎉🔥

Team Circet Veenendaal

Antwoord van QuizX

Wauw… hier krijgen we kippenvel van 😍🔥
Dankjewel Clemens (en Team Circet Veenendaal!) voor deze fantastische woorden. Wat een energie, wat een feest: precies zoals we het graag zien. En die shout-out voor Rafael? Die komt recht uit het hart én wordt met een grote glimlach doorgegeven 😄🎤

Dit is teambuilding zoals wij ’m bedoelen: samen lachen, fanatiek meedoen en het jaar knallend afsluiten. Op naar de volgende keer, want die staat bij ons alvast met hoofdletters genoteerd! 🎉🧠💥

Very nice

Het was heel leuk, afwisselend, persoonlijk. Top

Antwoord van QuizX

Dankjewel Erika! 😄 Dit horen we graag! Leuk, afwisselend én persoonlijk: precies de combo waar wij blij van worden. Hopelijk tot snel bij een volgende QuizX 🙌

Ze deed het heel leuk, aanrader!!

Ze deed het heel leuk

Antwoord van QuizX

Dankjewel Silke! 😄🎉 Als het zó leuk was dat het twee keer gezegd moet worden, dan weten we genoeg 😉 Superfijn dat je het een aanrader vindt, daar doen we het voor! Tot snel bij QuizX 🧠🙌

Top pubquiz partij!

Wij hebben een fantastisch leuke middag gehad met host Mike. Echt een aanrader voor een leuk (bedrijfs)pubquiz uitje 😊 contact verliep soepel en snel.

16 december 2025

Antwoord van QuizX

Wat leuk Martine! 😄🎉 Fantastisch dat jullie zo’n topmiddag hebben gehad met Mike: die maken we meteen extra trots 😉 Fijn dat alles soepel en snel verliep én dat je het een aanrader vindt. Tot de volgende (bedrijfs)pubquiz!?

Hele leuke quiz met gepersonaliseerde…

Hele leuke quiz met gepersonaliseerde vragen. Vrolijke quizmaster die de vaart er goed in hield. Fijn dat QuizX je ontlast door zelf hun apparatuur mee te nemen. Aanrader!

17 december 2025

Antwoord van QuizX

Wat een topreview, dankjewel Angelique! 😄 Superleuk om te horen dat de persoonlijke vragen, onze vrolijke quizmaster én het “neem-je-eigen-apparaat”-gemak zo in de smaak vielen. Wij zeggen: missie geslaagd 🥳 Hopelijk tot een volgende quiz! 🎉

Was weer super leuk!!

13 december 2025

Antwoord van QuizX

Haha, kort maar krachtig: daar houden we van! 😄 Dankjewel Jimmy! Als het “weer super leuk!!” was, dan doen wij iets goed 💪🎉 Tot de volgende ronde!

Event Studio

In de voorbereiding meedenkend en komen alle afspraken na.
De energieke show is echt een aanrader. De bezoekers waren direct actief bezig wat er voor gezorgd heeft dat onze opdrachtgever een geweldig personeelsfeest heeft gehad.

21 november 2025

Antwoord van QuizX

Wat een heerlijke review om te lezen! 🎉
We worden helemaal blij van jullie enthousiaste woorden. Super dat ons meedenken vooraf én de afspraken-tiptop zijn bevallen. En nóg leuker dat de bezoekers meteen vol energie gingen: daar doen we het voor!

Dank voor de aanrader en graag tot een volgend feest vol actie en plezier! 🚀😄