Top professionel og venlig service. Vi havde besøg af tekniker MISA 22-04 2026. Kom til tiden som aftalt, udført hurtig og professionel service. Effektiv omkring fejlsøgning og udskiftning af dele... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Quooker Fusion vandhanen gik i stykker, så jeg ringede angående den defekte elektroniske del. Jeg fik virkelig god hjælp over telefonen, og de sendte straks den nye elektroniske del. Den ankom allered... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde et problem med min hane, som ikke kunne lukke tæt. Talte med support, som sendte en tekniker ud indenfor 2 dage. Problem fixet af særdeles kompetent tekniker. Kæmpe tilfreds.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Quooker er Vandhanen, der kan det hele. Få 100 C kogende, varmt, koldt og afkølet vand med eller uden brus direkte fra hanen, når som helst og lige ved hånden. Æstetik. Funktionalitet. Teknik. Quooker er den originale kogende vandhane. Da ingeniør Henri Peteri i 1970 blev involveret i udviklingen af minutsuppe for en international fødevarekoncern, indså han hurtigt, at minut-suppe aldrig kan være klar på et minut, medmindre man altid har kogende vand lige ved hånden. Fra da af kunne han ikke længere slippe ideen om kogende vand direkte fra vandhanen. Han sagde op og begyndt at udvikle et apparat til direkte aftapning af kogende vand. Målet var at gøre hverdagen nemmere. Quooker er godt på vej til at erobre verden. Fra hovedkontoret i Ridderkerk (Nederland) arbejder mere end 450 mennesker, hver dag på nye tekniske ideér og designløsninger, der gør Quooker-hanerne endnu mere økonomiske, nemmere at bruge, og ikke mindst endnu smukkere i deres udførsel. Nuværende direktør Walter Peteri: 'Produktinnovation er i vores DNA, og bag kulisserne arbejder vi hårdt hver dag, for at gøre systemet endnu mere økonomisk. Vi er godt i gang med at gøre en Quooker-hane til et uundværligt køkkenværktøj på verdensplan.'
Contactgegevens
Brandstrupvej 4, 2610, Rødovre, Denemarken
- +45 70252040
- info@quooker.dk
- quooker.dk
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
God hjemmeside og hurtig service
Ikke tilfredstillende mail korrespondance
Hej. Efter jeg har skrevet til jer at min ombyttede SWOP ikke virkede er dét ligesom der ikke er kontakt mere. Hører ikke noget selvom der er gået 8 dage. Den gamle blev sendt retur men har ikke fået penge retur efter 14 dg. Ellers en skøn vandhane, når den virker.
Jens
Hurtig levering og god service
Lækre produkter, hurtige leveringer og god service.
Top professionel og venlig service.
Top professionel og venlig service.
Vi havde besøg af tekniker MISA 22-04 2026.
Kom til tiden som aftalt, udført hurtig og professionel service. Effektiv omkring fejlsøgning og udskiftning af dele. Ærlig rådgivning. Havde bestilt et SWOP af beholder, pga. Mistanke om forkalkning, men teknikker mente ikke det var nødvendigt alligevel.
Hurtig st få tid til reparation
Hurtig st få tid til reparation
Lidt svært at komme igennem telefonisk,
Jeg er meget glad for udskiftningen
Jeg er meget glad for udskiftningen. Teknikeren Allan var meget behagelig, effekt og god!

Antwoord van Quooker Danmark
Havde besøg af Chris og makker som…
Havde besøg af Chris og makker som skulle skifte en defekt hane. De kom til aftalt tid og opgaven var udført hurtigt.
Alt var i den skønneste orden.

Antwoord van Quooker Danmark
Fin service og hjælp til reservedele og…
Fin service og hjælp til reservedele og guide

Antwoord van Quooker Danmark
Meget kompetent og venlig service, men…
Meget kompetent og venlig service. Vi var dog overraskede over, at vi skulle betale 360 kr. for kørsel, når reparatøren anmeldte sin ankomst på vej hjem fra en anden opgave i byen, og ikke den først aftalte dag.

Utæt hane

Antwoord van Quooker Danmark
Køb ikke Quooker vandhane!!
Køb ikke Quooker vandhane!!! I er ilde stillet hvis den leveres defekt!
De overholder ikke deres pligter ved købeloven. Vi har købt en vandhane, hvor der fra start har været noget galt med at den ikke kunne lukke ordentligt. Har prøvet med glasrens og diverse som de sagt. Uden effekt.
Ringer for at reklamere vandhanen. Igen igen.
Sælger fra Quooker giver mig ret i der er noget galt med vandhane. Noget indeni fungerer ikke og skal skiftes. Men det skal vi selv gøre! De vil ikke garantere at afholde udgiften for et service besøg.
Jeg skal ikke ind og rode i en vandhane som de ikke selv har lavet ordentligt fra fabrikken. Jeg er ikke VVS uddannet.
Ifølge købeloven skal sælger, hvis de vælger reparation som løsning mod at ombytte varen, afholde alle udgifter ved reprationen!!! Det gør Quooker ikke. De kan ikke garantere man ikke selv skal betale for servicebesøget!!!
De må ikke engang tage penge for at komme ud og kigge på den ifølge loven.
Magen til service skal man lede længe efter til en vandhane til 12.000 kr. IKEA har bedre service!

super professional
super professional, slick and smart business - with smart working people .))

Antwoord van Quooker Danmark
Stor tak for en fantastisk service
Stor tak for en fantastisk service, både fra jeres kunde service som ringede til mig og fant en hurtigt tid hos os, og en virkelig god hjemmeside hvor man kunne finde en tid ser passer en.
Meget fink montør Lars, ringede 15 mi. Før og sagde han var på vej til os. Lavet den hurtigt og gav os det info vi skulle.
Vi giver kæmpe stjerner her fra.
Der ud over er det bare godt at have sin kogende vand igen.
Tak her fra..

Antwoord van Quooker Danmark
Lees meer over geverifieerde reviews.