Bestel hier maar niks tablet gekocht nog geen 2 weken was hij kapot ..tig keer gebeld gemaild telkens hetzelfde verhaal geen reactie meer

Zeer tevreden over dit bedrijf. Zojuist een iphone 11 pro besteld. Na ontvangen van de iphone zag ik gelijk dat deze in super perfecte staat was met een nieuwe accu erin. geen krasje te bespeuren dus... Toon meer

De laptop besteld via Laptopdeals bij Bol.com werkt na een jaar niet meer. QXsystems te Nijmegen heeft een telefoon service die je vraagt om je telefoonnummer. De ondernemer belt je echter nooi... Toon meer

1. Computerwinkel
  2. Mobiele telefoon winkel
  3. Computer & laptop accessoires
  4. Computers en accessoires winkel
  5. Computerservice
  6. Winkel voor tweedehands computers

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Laptops, desktops, tablets en telefoons voor een betaalbare prijs. Zowel refurbished als nieuw. Voor 16:30 besteld? Morgen in huis. Bezoek & bestel nu!

1,6

Zeer slecht

Grote oplichters maar aan mijn hebben…

Grote oplichters maar aan mijn hebben ze een verkeerde ik kom volgende week zelf na die winkel dan kunnen ze 2 dingen doen of mijn geld terug of mijn telefoon die ik besteld heb en betaald online doen ze dat niet gaan we oorlog maken dan gaan hun het mee maken eens komen jullie de verkeerde tegen en dat is nu ik wacht het nog paar dagen af

15 december 2025

Qwerty besteld, azerty ontvangen!

Via tussenpersoon Backmarket een qwerty toetsenbord voor een ipad gekocht, geleverd nadat ik de eerste keer een azerty toetsenbord had ontvangen, kreeg ik na beklag een via backmarket een tweede maal een toetsenbord…. Wederom een azerty!
Op de faktuur staat duidelijk qwerty!!
Geprobeerd te bellen ( minimaal 4 maal) na een bepaalde wachttijd standaard opgehangen.

Waardeloos!!!

22 november 2025

Tablet werkte amper

Tablet werkte amper. Tijdens het terug inpakken merkte ik het vorige retourlabel op. Ze hadden het defecte apparaat niet eens uit de doos gehaald.

11 oktober 2025

Scammers

Scammers! Laptop doet het niet goed en probeer al bijna 3 maanden contact op te nemen, kreeg alleen ticketnummer waar niets gedaan mee wordt. Verder geen reacties, telefonisch hangen ze gewoon op!

25 maart 2025

Zijn oplichters geworden bij contact…

Zijn oplichters geworden bij contact krijg je een supportticket nummer waar je verder niks mee kunt. Telefoonnummer bestaat ook niet meer. Als je iets opstuurt ben je het kwijt.

15 november 2024

Koop er niet

Een computer gekocht bij refurbed.nl
Deze werd geleverd met een defect scherm. Deze was geleverd door: Qi systems. Deze netjes terug gestuurd. En vervolgens na heel veel communicatie geen oplossing.

5 april 2024

Laptop kwam te laat aan

Laptop kwam te laat aan. Niet door PostNL maar door te laat posten. Wil hem terug doen. Reageren nergens op!
Al 5 mailtjes gestuurd. Stuur hem ook niet meer op dan ben je hem kwijt!
Nooit meer qxsystems.
Ga doorgeven aan de instanties.

21 oktober 2024

QXsystems is niet te vertrouwen!

De ondernemer belt je echter nooit terug. Na meerdere terugbelverzoeken te hebben gedaan op meerdere dagen is er geen enkele reactie.

Ook via de e-mail support e-mail wordt niet beantwoord.

12 oktober 2024

QX-systems neemt laptop ter reparatie in en laat niets meer van zich horen

Wij hebben hier een laptop gekocht voor onze zoon van 10. De laptop gaf na enkele maanden een vervelende storing. Contact opgenomen met QX-systems en men gaf aan dat de laptop voor reparatie kon worden teruggezonden. Ik heb de laptop persoonlijk langsgebracht bij hun winkel (In de Betouwstraat) in Nijmegen. De winkel zag er vreemd uit, alle ramen waren afgeplakt met papier. Men zou hem repareren en mij berichten, zo werd aangegeven.

Vervolgens heb ik niets meer gehoord van QX-systems. Diverse e-mails heb ik naar hen gestuurd via het e-mailadres op de website, die zijn onbeantwoord. Ik heb ook een klacht ingediend via het e-mailadres dat in hun algemene voorwaarden staat aangegeven. Ook die e-mail bleef onbeantwoord (ik kreeg zelfs een melding dat het klacht e-mailadres niet bestaat).

Conclusie: deze winkel heeft een laptop ingenomen voor reparatie, laat niets van zich horen en reageert niet op e-mails, klachten of telefoontjes.

Wij hebben nu recent een aangetekende brief gestuurd met een sommatie tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Dit is verzonden naar de winkel en de enige bestuurder van de BV (woonachtig in Apeldoorn). Volgende stap wordt het uit handen geven van de vordering.

Telefonisch contact levert overigens niets op. Je krijgt een medewerker van een extern callcenter die een notitie maakt en zegt "u wordt teruggebeld", waarna je niet wordt teruggebeld.

Dit bedrijf is overigens ook actief als verkoper op marktplaats.

Tip voor de andere ontevreden consumenten: Maak melding van je ervaring met dit bedrijf bij de ACM (Autoriteit Consument & Markt). Dat kan eenvoudig online via Consuwijzer. In mijn geval komt deze winkel de verplichtingen uit hoofde van consumentenrecht niet na, reden waarom ik al melding heb gemaakt bij de ACM.

7 maart 2024

Slechtste bedrijf ooit. Koop hier niet!

Slechtste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan! KOOP HIER NIETS!
Foutieve bestelling geplaatst, binnen 15 min een mail gestuurd om het gekozen type te wijzigen. Niets mee gedaan, gewoon foutieve model gestuurd. Vervolgens in een tijdsbestek van 14 dagen 10 emails gestuurd, 2 telefoongesprekken met een ‘medewerker’ gehad. Eindelijk 1 bericht terug gehad met mooie beloftes, en uiteraard de opmerking dat ze nog nooit een email ontvangen hebben... Vervolgens weer niets. Nul. Deze mensen zijn er op uit om je op te lichten. Ik stel de hele communiqué beschikbaar voor ieder die daar geïnteresseerd in is.

27 juli 2024

iphone nooit ontvangen

De betaalde iphone heb ik nooit ontvangen. Kreeg wel een track and trace op 16 mei, maar tot op heden heb ik niets gekregen. Meerdere keren contact gehad, spoedmelding gemaakt, ze hebben het magazijn gevraagd dit op te helderen, ze zouden me terug bellen, via whatsapp contact opnemen, de telefoniste zou me zelf terug bellen. Alles hebben ze beloofd, maar niets helpt. Koop hier niet. Je bent je geld kwijt en ze doen niets voor je.

2 augustus 2024

HGST 2TB schijf besteld

Ik heb een HGST 2TB schijf aangeschaft. Afgelopen zaterdag kwam de bestelling binnen. Helaas de verkeerde schijf gekregen.

Nadat ik telefonisch contact heb gezocht met QX Systems, werd mij verteld dat ik een mail moest sturen. Dit heb ik gedaan, helaas is tot op heden hier geen gehoor aan gegeven.

Helaas geeft de schijf ook ernstige S.M.A.R.T. fouten aan.

Vandaag weer 2x contact gezocht. Nu wordt er een spoedmelding gemaakt. En werd mij geadviseerd om via WhatsApp contact te zoeken. Binnen 4 uur zou ik antwoord krijgen. Dit is dus niet gebeurd. Deze zou het laatst actief zijn op 22-07-24. Dus dit wekt wel argwaan op.

Tot zover mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Ik denk voortaan wel 2x na voordat ik hier zaken mee ga doen!

Edit: Uitendelijk vandaag een mail ontvangen. Product retour gestuurd in afwachting van afwikkeling. Mocht dit zijn afgerond dan laat ik dat uiteraard weten.

Edit2: Bijna een maand verder en niks gehoord.

31 juli 2024

geen contact!

In september heb ik een laptop aangeschaft via QX systems. Aanvankelijk verliep het contact prima en was is tevreden. Dit veranderde toen de laptop opstartproblemen kreeg. Ik heb de laptop inmiddels enkele maanden geleden opgestuurd naar QX systems. Het lukt mij op geen enkele manier om in contact te treden met het bedrijf. Op mails en apps krijg ik geen respons en telefonisch kom ik bij de klantenservice uit die niets voor je kunnen doen. Ze stellen een terugbelnotitie voor maar in de afgelopen twee maanden ben ik nog nooit terug gebeld. Hopeloos dit! Ik ben mijn geld en mijn laptop kwijt vrees ik....Bezint eer ge begint.

26 juni 2024

Uiteindelijk erg tevreden

Ik heb ruim een jaar terug hier een laptop gekocht, waarbij er per ongeluk de verkeerde toegestuurd was. Ik heb een label gekregen om hem terug te sturen. Vervolgens heb ik de juiste gekregen alleen zat daar niet de harde schijf in zoals in de omschrijving. Vervolgens heb ik weer een label ontvangen om hem terug te sturen, waarna er alsnog een extra harde schijf in is gezet. Toen ik hem terug kreeg deed de wifi het niet meer. Weer contact gezocht, weer teruggestuurd en het duurde alleen wel lang voordat dit geregeld was en kreeg moeilijk contact.
Uiteindelijk is dit ook goed opgelost en gebruik ik de laptop nu ruim een jaar naar volle tevredenheid!

25 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?