Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt tandlægerne Rådhussmilet i Randers i mange år og har aldrig haft bedre tandlæge - og jeg er trods alt 56 år og har dermed været igennem nogle stykker :-) Altid en skøn velkomst, grundig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udskiftning af 2 plumper. Særdeles fin og omsorgsfuld behandling af yderst professionelt personale. Er ikke vild med tandlæger og boremaskiner i samme sætning, men blev gjort til skamme pga. perso... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og omhyggelig behandling. Fik bestilt en bideskinne, som ikke passede til mit tandsæt - da de opdagede dette, bestilte de anden type, som jeg fik en god rabat på fordi denne type var dyre... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Parodontoloog voor implantaten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi lægger vægt på, at dit tandlægebesøg er en postiv oplevelse, og vi sætter en ære i at levere den bedste service og kvalitet til vores patienter. Hos Raadhussmilet er patienterne altid i centrum, og vi går meget op i at sikre en god og hyggelig atmosfære på tandklinikken. Søger du en prisvenlig tandlæge i Randers, så ring til os på 86 420 183 – vi glæder os til at byde dig velkommen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Rigtig go behandling

Rigtig go behandling
Dygtige tandlæger kan varmt anbefales
Mvh Henrik

27 februari 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du har fået en rigtig god behandling. Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tandlægerne Rådhussmilet i Randers

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende tandlægeklinik med dygtige…

Fremragende tandlægeklinik med dygtige og omsorgsfulde tandlæger. Personalet er venligt og professionelt, og jeg føler mig altid tryg under behandlingen. Kan varmt anbefale Rådhussmilet til alle!

15 december 2025

Antwoord van Raadhussmilet

Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os – det er netop dét, vi stræber efter hver eneste dag. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Rådhussmilet.

De kærligste hilsner fra hele teamet hos Tandlægerne RådhusSmilet 🎄
Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine!

Roligt

God faglighed og venlig behandling

5 november 2025

Kære Martin
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os. Det betyder meget for hele teamet at høre, at du har oplevet både god faglighed og en venlig behandling – det er netop det, vi stræber efter hver dag.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Venlig og kompetent personale

Venlig og kompetent personale
Fik løst et problem i forbindelse med rutine kontrol

28 oktober 2025

Kære Hans Christian
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord :-)
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at vi kunne hjælpe dig med dit problem i forbindelse med din rutinekontrol.
Det betyder meget for hele teamet at blive mødt med så positiv feedback.

Fantastisk rådgivning og behandling

Jeg har haft tandlægeskræk i mange år, men hos Rikke hos Rådhus Smilet har jeg endelig fundet ro. Hun er utrolig dygtig, tålmodig og forsigtig – og vigtigst af alt: hun giver sig god tid. Jeg føler mig tryg i stolen, og mine tænder har aldrig været i bedre stand.

Hele teamet hos Rådhus Smilet fortjener ros – de er professionelle, venlige og altid imødekommende. Man bliver mødt med smil og omsorg fra første øjeblik. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, især hvis du har haft det svært med tandlægebesøg tidligere.

28 oktober 2025

Antwoord van Raadhussmilet

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har fundet ro og tryghed i din behandling hos os – især når du tidligere har haft tandlægeskræk.
Rikke vil blive meget glad for dine ord, og det samme gælder resten af teamet. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig set og mødt med forståelse, og derfor er det en særlig stor glæde at høre, at du har oplevet netop det hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for dine fine anbefalinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Super god behandling og grundighed

Super god behandling og grundighed

23 september 2025

Kære Heidi,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både god behandling og grundighed hos os – det betyder rigtig meget for hele teamet.

Bedste tandlægeklinik!!!

Altid en skøn velkomst, grundig og behagelig behandling, hvor jeg altid føler mig tryg - kan ikke sætte min finger på noget og dermed max ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig!

14 augustus 2025

Antwoord van Raadhussmilet

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner 🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du gennem så mange år har følt dig tryg og godt behandlet her hos os. Vi gør os altid umage for at skabe en rar atmosfære og give en grundig og behagelig behandling, så det glæder os at mærke, at det opleves netop sådan.

Vi ser frem til at byde dig velkommen mange år fremover – og tak fordi du har valgt os som din tandlægeklinik 🙏

– Alle os hos Tandlægerne Rådhussmilet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid god velkomst

Altid god velkomst, smilende og venlig personale. Får altid og vide hvad der skal ske, hvordan det ser ud, god vejledning og hvad jeg skal holde øje med og hvad der skal ske næste gang

3 juli 2025

Antwoord van Raadhussmilet

Tusind tak for de fine ord og de 4 stjerner!
Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt taget imod og godt informeret under dine besøg. Vi lægger stor vægt på netop at skabe tryghed og klarhed – så det glæder os virkelig at det mærkes. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

De bedste hilsner,

Udskiftning af 2 plumper

Udskiftning af 2 plumper.
Særdeles fin og omsorgsfuld behandling af yderst professionelt personale.
Er ikke vild med tandlæger og boremaskiner i samme sætning, men blev gjort til skamme pga. personalets indsat for at hjælpe mig.
Vil til enhver tid anbefale Tandlægerne Raadhussmilet

16 juni 2025

Kære Lise
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig godt behandlet hos os – særligt når tandlægebesøg ikke nødvendigvis er noget, man ser frem til. Det betyder meget for hele teamet, at vores indsats for at skabe en tryg og omsorgsfuld oplevelse bliver lagt mærke til.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling. Det sætter vi stor pris på! 🌟

Venlig og professionel betjening

Meget venlig, smilende og ikke mindst professionel behandling. Jeg føler mig i trygge hænder.

5 juni 2025

Kære Heidi
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du føler dig i trygge hænder hos os. Vi gør os umage for at skabe en rolig og imødekommende stemning – og det betyder meget for os, at det mærkes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser – det er vi meget taknemmelige for.

Værd at rejse for!

Jeg bliver altid mødt af store smil og et imødekommende, empatisk personale. Der er ingen dikkedarer eller overflødige behandlinger, til gengæld gedigen service.
Jeg bor i Aarhus og kører gladeligt til Randers for at komme til tandlæge.

10 juni 2025

Kære Caroline

Tusind tak for din varme og betænksomme anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os, at du vælger at tage turen fra Aarhus for at komme her – og at du oplever både ægte imødekommenhed og ærlig, ordentlig behandling. Vi sætter stor pris på din tillid, og vi er glade for, at du føler dig godt taget imod hos os.

Tak fordi du deler din oplevelse – og for at du vælger os. Det er ikke noget, vi tager for givet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang ventetid når man har en tid

De er altid forsinket. Så jeg skal altid bruge 20-30 minutter på at stå og vente.
Men behandlingen er fin og smilende personale. Men det irriterer mig at jeg altid skal vente så længe. 🙄😔

5 oktober 2023

God oplevelse

Havde en god oplevelse med Rådhus smilet.
Flink og høfligt betjening

28 januari 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.