Afgelopen zomer een Specialized Diverge gekocht bij Racefiets013. Op enig moment scheurde de Ultegra crank waardoor ik niet meer verder kon, erg vervelend en dit kan een duur grapje zijn! Na contac... Toon meer
High-quality racing bikes with a second life⚡️ Prioritizing customer experience ❤️ New in Tilburg📍 100+Bicycles in stock💯 Transparency 🤝🏼
Nederland
- racefiets013.com
Topervaring bij Racefiets013!
Topervaring bij Racefiets013!
Ik heb hier onlangs een nieuwe tijdritfiets gekocht en ben supergoed geholpen. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke en eerlijke informatie, er werd snel geschakeld en alles verliep transparant en betrouwbaar.
Bij het ophalen namen ze ook echt de tijd om nog laatste tips & tricks mee te geven over de fiets en het afstellen, wat erg fijn was. Je merkt dat hier veel kennis en passie aanwezig is. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar deskundig advies en goede service!
Ontzettend tevreden!
Ontzettend blij met mijn prachtige fiets van racefiets013! Ziet er splinternieuw uit en alles werkt super. Ze zijn goed bereikbaar via whatsapp, waardoor een afspraak snel gepland was. Op de afspraak is er alle tijd en ruimte voor vragen en een proefrit.
Ook denken ze ontzettend goed mee over aanpassingen aan de fiets. Na een aantal ritten merkte ik het stuur wat te breed vond. Kostenloos heb ik een ander stuur gestuurd gekregen, welke ze ook gratis voor mij hebben gemonteerd!
Kortom: een fijne zaak met een breed aanbod en perfecte service! 😍
Racefiets 013, de plek voor kwaliteit bij 2e hands fietsen
Via Marktplaats en Buycycle ben ik terechtgekomen bij Racefiets 013. Ik zat zelf enorm te twijfelen tussen een tweedehands fiets en een eerstehands fiets. Mijn twijfel bij een tweedehands fiets zat vooral in de vraag of de fiets goed onderhouden was en of er geen blijvende schade aan zat die ik niet zou herkennen. Bij een eerstehands fiets paste mijn budget niet bij mijn wensen.
Racefiets 013 sloot hier perfect op aan! Ze hebben tweedehands fietsen, dus voordelig, en de fietsen worden grondig bekeken en onderhouden. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen om voor een tweedehands fiets bij Racefiets 013 te gaan.
Ik heb Instagram en de website een tijdje in de gaten gehouden totdat de op het oog perfecte fiets langskwam: de Cannondale SuperSix Evo.
Tijdens mijn bezoek heb ik wel aangegeven meerdere fietsen te willen testen, ondanks mijn voorkeur voor de Cannondale. Joao had de Cannondale klaarstaan en liet mij ook andere fietsen proberen om de verschillen goed te kunnen voelen. Uiteindelijk heb ik op drie fietsen een rondje gereden en was ik meer dan tevreden met mijn eerste keuze.
Daarnaast was het leuk om met Joao te praten over het bedrijf, hoe ze te werk gaan en hun toekomstige doelen. Ze bouwen aan iets heel moois en geven mij het vertrouwen dat ik miste bij tweedehands fietsen.
Kortom: vriendelijke mensen, goede service en heel veel mooie fietsen!
Goede service en mooie betaalbare fietsen
Mooie 2e hands topfiets gekocht. Ze nemen de tijd om je te helpen en de racefiets af te stellen, voordat je hem meeneemt. Enthousiast team. Een aanrader!
Super fijn geholpen!
Super fijn geholpen door Joao met het maken van een keuze voor een passende fiets voor mij! Hij was heel deskundig en wist meteen welke fiets bij mij zou passen. Niets was te veel voor hem en ik mocht diverse proefritjes maken om tot een goede keuze te komen. Wat ben ik blij met mijn Specialized Tarmac SL7! "

Fantastisch geholpen
Fantastisch geholpen. Erg blij met mijn nieuwe fiets. Ik zou het zeker aanraden!

Antwoord van Racefiets013
Deskundig, alle aandacht, echte fietsliefhebbers, aanrader
Getipt door iemand die recent een aankoop bij racefiets013 had gekocht heb ik contact opgenomen nog voor mijn nieuwe aanwinst online stond. Communicatie via de app verliep vlot en de dag na het eerste contact had ik een afspraak. Fijn dat er alle aandacht voor je is omdat je altijd de enige bent. Deskundig geholpen, fietsinstellingen van oude fiets overgenomen. Goed meegedacht over vermogensmeter.
Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

Antwoord van Racefiets013
Mooie MMR Adrenaline Aero voor mijn…
Mooie MMR Adrenaline Aero voor mijn zoon aangeschaft. Vriendelijk en kundig geholpen. Fiets kon meteen mee. Reageert snel op berichten en neemt ruim de tijd. Werkt op afspraak, ideaal!

Antwoord van Racefiets013
Uitstekend geholpen door Racefietsen…
Uitstekend geholpen door Racefietsen 013. Daar een mooie fiets gekocht. Echt een aanrader om daar een mooie racefiets te kopen. Joao heel erg bedankt voor de goede service 👍

Racefiets013, toppers zijn het👌
Het is alweer een aantal weken geleden dat ik mijn fiets bij Racefiets013 heb gekocht.
Buiten het zeer mooi aanbod aan fietsen geven ze bij Racefiets013 een goede service.
Er wordt goed naar je wensen geluisterd, meegedacht en eerlijk advies gegeven.
Uitvoerig wordt er de tijd voor je genomen en krijg je ruimschoots de tijd om een aantal geschikte fietsen uit te proberen.
Nu na een aantal weken en de nodige kilometers verder kan ik heel hardop zeggen dat ik een fantastische fiets rijker ben. Happy me!
Niet twijfelen beste mensen, gewoon een afspraak maken. Doen!
Je gaat GEEN spijt krijgen.

FANTASTISCH
In één woord: FANTASTISCH!
Eerste week 200 km gekoerst en alles aan deze fiets voelt meer dan goed aan... 👍🏼
Racefiets013 is wat mij betreft een aanrader!

“Bikelovin’ amazing”🤩👌🏻🚴🏻♂️
Bikelovin’ amazing; ongeëvenaard!
Vind een fantastische gebruikte racefiets; mountainbike; gravelbike en rijd met vertrouwen de winkel uit op een fiets waar je van droomde en dan nu ook echt hebt! Door het vakmanschap en de vriendelijke benadering ga ik op pad op een fiets die ik nieuw never-nooit kan betalen😊 Omdat er echt persoonlijk met me werd gesproken en ze me alle tijd gaven kon ik een fiets vinden die echt bij me past. Omdat het gebruikte fietsen zijn zit je vast aan bepaalde specificaties omdat de frame-maat vaststaat en bovendien de vorige gebruiker bijvoorbeeld stuurpen en zadelpen heeft ingesteld op zijn of haar geometrie en wensen, en dan heb je daarmee te dealen😔! Bij rf013 denken ze mee en hebben ze alternatieven en word je ook geen fiets aangesmeerd, maar aangemeten😉! Ik kreeg zelfs het advies een Bikefitting te doen en met die specificaties te kijken of de fiets zou passen. Het antwoord was nee🥹😳 Rick zei letterlijk: “ik heb goed en slecht nieuws” de drop was 12 cm te veel op mijn droomfiets (Scott Addict RC met Dura ace di2…) en vrij vertaald stond het stuur dan 12 cm lager dan wenselijk.
Het goede nieuws was dat er twee geweldige alternatieven waren binnengekomen: een Trek Domane van 1 jaar oud en een Bianchi Oltre XR4 limited edition (2022), beiden met Ultegra di2 en 50mm Carbon wielen van respectievelijk Bontrager Aeolus en 9-th wave Dt-Swiss). Na wat wikken en wegen klopte mijn (qua racefietsen Italiaans georiënteerde-) hart net wat sneller bij de Bianchi en tijdens de proefrondjes op alle drie de fietsen viel de Scott echt af qua maatvoering. Er was nog wel wat overredingskracht van Rick nodig om me te overtuigen want de Scott was wel waar ik oorspronkelijk voor ben gaan kijken en die kon ik nog niet helemaal loslaten…
Dus nu maak ik de wegen voortaan onveilig op die opvallende Celeste fiets waarbij mijn fietsprestaties hopelijk steeds minder dissonant gaan zijn😁 Samen met bikefitter, Pascal Kemps van Velolove uit Boxtel in combinatie met Pie Eijck van SMC Den Bosch; kreeg ik vervolgens de tijd om echt te kijken of de fiets kon worden aangepast, uitgaande van de op mijn opgemeten en geanalyseerde optimale verhoudingen en instellingen en dat ging precies! Missie geslaagd!!! Pie heeft de exacte fiets met de daarbij behorende frame-maar nog eens exact voor me doorgerekend en de specificaties aan Pascal doorgegeven en die heeft dat weer helemaal toegepast. Geweldig gewoon! En dat alles heeft een superblije Ronny opgeleverd 😜!
Pascal heeft ook mijn geliefde oude Pinarello Galileo geheel opgeknapt, en dat was echt nodig, ook na de niet geheel goede laatste beurt, want die prachtige fiets kon ik na 20 jaar trouwe dienst niet zomaar vaarwel zeggen😊
Ik raad iedereen aan eens te gaan kijken in Tilburg aan de Ringbaan-Oost 152 B.
Rick en Joao van rf013 (maak even een afspraak want dan kunnen ze zéker alle tijd voor je nemen).
Pascal van Velolove Boxel; Pie van SMC Cyclolab Den Bosch; ik ben ook jullie erg dankbaar voor de fijne samenwerking en ga mede dankzij jullie vele mooie kilometers maken op weg naar The Ride 2026🍀🚴🏻♂️😜😎.
MEER DAN VIJF ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 🚴🏻♂️ "

Antwoord van Racefiets013
Hier wil je jouw nieuwe fiets kopen!
Het is echt een aanrader om hier je fiets te kopen. Joao neemt alle tijd voor je en laat je in alle rust alle verschillende opties zien. Je kiest in theorie twee fietsen welke je met elkaar gaat vergelijken tijdens een rondje fietsen, maar ik was al helemaal verliefd op deze Scott Addict RC10 dus werd het een testritje op deze fiets. En direct mee naar huis genomen! Superblij mee.

Absoluut een aanrader!
Afgelopen vrijdag een Trek Domane racefiets gekocht. Uitstekend geholpen door Kirill met duidelijke uitleg over de fiets. Meerdere proefritjes kunnen maken en niks was te veel (pedalen vervangen - banden vervangen).
Zou hen 100% aanbevelen!

Om gehoord te worden
Een geweldige ervaring om zo geholpen worden.niets is te veel er wordt tijd voor je vrij gemaakt je krijg de tijd om proef te rijden en als iets veranderd wil hebben dan kan dat gewoon geweldig

Giant Propel
Wat een fijne manier om aan je nieuwe fiets te komen, gisterenavond voorbij zien komen, vanochtend gebeld, supervriendelijk te woord gestaan, gelijk afspraak gemaakt en done deal. Je voelt gelijk dat Joao en z'n collega's dit vanuit passie doen en zo'n sfeer hangt ook in de zaak, kennis van zaken, vriendelijk en service gericht, ik ben superblij met m'n zo goed als nieuwe Giant Propel met z'n werkelijk schitterende kleur(en). Ik raad Joao en z'n team ten zeerste aan 👌👍

Gepersonaliseerd advies
Afgelopen weekend een racefiets gekocht bij Joao. Joao is ontzettend behulpzaam, legt duidelijk alles uit en zoekt echt naar datgeen wat bij jou past. Ik ben ontzettend tevreden, kan niet wachten tot m'n eerste rondje, dank je wel!

Antwoord van Racefiets013
Afgelopen Woensdag een fiets gekocht…
Afgelopen Woensdag een fiets gekocht bij Joao en kan niet anders zeggen dan geweldig ! Joao is heel erg behulpzaam en kijkt met je mee wat bij jou past. Echt een liefhebber van de fietsen en dat merk je gelijk! Ik zou racefiets013 zeker aanraden aan iedereen!