Rachel Basant Entertainment Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Wij hadden last minute een activiteit nodig voor een vrijgezellenfeest. Ik heb Rachel benaderd en gelukkig had zij een plekje en is gelijk gaan schakelen naar een locatie. De workshop was echt geweldi... Toon meer

We hebben Rachel geboekt voor een vrijgezellenfeest en het was echt fantastisch! Ze bracht enorm veel energie, betrok iedereen bij de groep en zorgde voor een geweldige sfeer. We hebben ontzettend gel... Toon meer

Wij hebben een vrijgezellenfeest georganiseerd en Rachel heeft ons hier een workshop linedance gegeven. We hebben allemaal zo genoten. Mede door de energie die Rachel uitstraalde en de humor. We begon... Toon meer

Rachel viel in voor een docent die die dag ziek was. Ondanks dat de workshop later begon en eerder eindigde (hier kon zij niets aan doen) hebben wij het ontzettend leuk gehad! Ze heeft half Nederland... Toon meer

1. Entertainer
  2. ook in
  3. Bedrijfsentertainmentservice
  4. Dansgezelschap
  5. Dansschool
  6. Danszaal
  7. Vrijgezellenorganisatie

Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Workshop twerken

We hadden een workshop twerken geboekt voor een vrijgezellendag.
Rachel is een hele leuke en enthousiaste meid die ons het hele uur de basis van het twerken heeft geleerd. Moeilijker dan we dachten, maar daarom juist ook leuk om te doen. Een dikke aanrader!

16 november 2024

Line dance

Wij hebben op ons vriendinnenweekend een cursus line dance bij Rachel gevolgd. We hebben ontzettend gelachen, maar ook hard gedanst. Het uur was zo voorbij en Rachel was super aardig, behulpzaam en enthousiast. We zouden hier zo weer een workshop boeken!

6 oktober 2024

Personeelsfeest

Op ons personeelsfeest hadden wij twee gogo-danseressen ingehuurd. De danseressen, waaronder Rachel zelf, hadden steeds práchtige outfits.
Het was echt een top toevoeging aan het feest!
De communicatie in het voortraject en tijdens het feest was super, heel meedenkend en flexibel.

13 september 2024

Fantastische workshop

Wat een leuke workshop! Iedereen ging meteen enthousiast aan de slag, wat hebben we gelachen. Natuurlijk bestond het uur uit heeeel veeeel twerken en schudden met die billen. Rachel was top!

14 juli 2024

Compliments from FestivalCity!

Eigenaresse is heel vriendelijk en voor aanvang van het evenement overlegd ze al (creatieve) mogelijkheden binnen de gemaakte afspraken en denkt zelfs ook mee wat je event kan upgraden. In uitvoering perfecte, classy en zeer representatieve dames en waren ook heel vriendelijk en professioneel in de uitstraling en performance!

22 juni 2024

Echte leuke sfeer gecreëerd door…

Echte leuke sfeer gecreëerd door Rachel, die mooi en vrolijk persoon is met de perfecte gevoel wat de groep nodig had. Met veel fun en veel lachen ging de workshop door. Zeer professioneel geleiden met niveau die iedereen kunt genieten. Mooi gedaan Rachel.

Hele leuke enthousiaste danseres

Hele leuke enthousiaste danseres! Heeft de workshop heel duidelijk gegeven met leuke energie en een choreo die het niveau van de groep goed matcht. Een echte aanrader!

Super leuk familie uitje

Super leuk familie uitje. Met de hele familie in cowboy stijl Linedance. De muziek maakt je vanzelf vrolijk. Op eigen niveau kan iedereen mee doen. Van jong tot oud.
Een ware aanrader.

Heerlijke energie

Wat een enthousiasme!! Rachel heeft een heerlijke aanstekelijke energie!! Echt een aanrader voor elk type feestje! Ze zorgt dat iedereen weg gaat met een lach op het gezicht en we hebben de choreo later in de avond nog een keer gedaan! 🥳

Aanrader!!

Voor ons vrijgezellenfeestje hadden we Rachel gevraagd voor een twerkworkshop. Contact verliep soepel en Rachel heeft een super locatie in centrum Utrecht voor ons geregeld. De workshop was erg leuk en voor alle leeftijden. Naast hard gelachen hebben we ook serieus wat skills opgedaan. Aanrader!

11 mei 2024

Energiek & toegankelijk

Rachel is super toegankelijk, enthousiast en krijgt de hele groep goed mee tijdens haar workshop :) Echt genoten!

11 mei 2024

Beste start van een vrijgezellenfeest!

Voor het vrijgezellenfeest van een goede vriendin heb ik bij Rachal een workshop Afro dance geboekt. Voorafgaan aan de workshop was het contact per mail erg fijn. Vanuit mijn kant had ik wat wijzigingen mbt locatie en tijd, wat flexibiliteit van Rachal vroeg. En dat was ze zeker! De workshop was de eerste activiteit van de dag, wat voor de workshopgever uitdagend kan zijn omdat de groep nog op gang moet komen. Haar onbevangenheid, positiviteit, heerlijke muziek en energie zorgde ervoor dat er veel gelachen is en iedereen leuk mee deed! Het was een veilige omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelde, met uitzondering van de nodige bewustheid van de bewegingen natuurlijk haha! Enige opbouwende feedback is de locatie. Locatie was prima en goed bereikbaar met OV + wandelen. Maar de ruimte was warm en de kleedkamer wat krap, zonder echt mogelijkheid tot douchen.

20 april 2024

FANTASTISCH 🤩

Wow, wat een onvergetelijke ervaring! Op mijn 30ste verjaardag hadden de twee fantastische burlesque danseressen een geweldige act verzorgd, gevolgd door een leuke workshop. Hun passie en professionaliteit zorgden voor een avond vol plezier en onvergetelijke herinneringen. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen voor een feestje dat sprankelt en bruisend is! Bij het volgende grote feest bel ik jullie weer!! 😂💖

19 april 2024