Dårlig oplevelse for danske gæster
Dårlig oplevelse for danske gæster – manglende serviceforståelse
Under vores ophold på Radisson i Stettin oplevede vi desværre en meget uprofessionel håndtering af en midlertidig udfordring, som ramte mange danske gæster: det danske banksystem var nede i flere timer, hvilket betød, at betaling med danske kort ikke kunne gennemføres i udlandet.
I stedet for at finde en fleksibel løsning – fx at lade os skrive regningen på værelset, lægge ID som sikkerhed eller betale senere – blev vi afvist, da vi forsøgte at bestille mad og drikke. Vi blev fortalt, at det var noget helt andet hvis vi havde taget varer fra minibaren, hvilket jo i princippet er præcis det samme: en tillidsbaseret afregning ved check-out.
Vi endte med at måtte undvære forplejning og følte os både dårligt behandlet og ikke lyttet til. Der var flere andre danske gæster i samme situation den aften, så det var ikke et enkeltstående tilfælde.
Det burde være et hotel af Radissons kaliber værdigt at vise større forståelse og fleksibilitet overfor tekniske problemer, som gæsterne ikke selv er skyld i.
Da en familiemedlem tidligere arbejdet med Microsoft fandet vi ud af at dette kunne have været løst nemt, hvis personalet havde haft den nødvendige viden. Hotellet anvender Micros POS-systemet, som 100% understøtter manuel valg af betalingsmetode. Problemet opstod, fordi systemet som standard forsøger at lave en direkte online-afregning via “Bank Accept” i stedet visa funktion hvilket naturligvis fejlede, da det danske system var nede. Man kunne læs det med visa og underskrift
Godt vi nåede at spise inden – serviceniveauet levede desværre slet ikke op til forventningerne.
19 juli 2025
Review zonder uitnodiging